BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
maverick_tz
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
jeboteeeeee kak su počekiiiiiiii
,nek je stativa nek švabe vide šta ih čeka

Eto, vratise vam svabe i stativu, i jos vam gol zavalise.
15 minuta ne mozemo duela dobit **** ti fudbal
- spielführer_21
- Kontakt:
Ima li ko link za dobar stream, da bar drugo pol. odgledam kako treba 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- moustapha
- Kontakt:
-
maverick_tz
- Kontakt:
mah sad manje više,uostalom bit će 3 : 1 za nasmoustapha je napisao/la:Pa ovo je bio penal u pm.
Evo puse nam svabe u hodniku sad mi javio Pisonjaribery je napisao/la:Eto, vratise vam svabe i stativu, i jos vam gol zavalise.
Odličan početak i još bolji završetak prvog poluvremena.
Ekipa je katastrofalno djelovala sredinom poluvremena, 20-ak minuta se nisu sastali s loptom. Očajne partije Schmelzera i Kagawe. Schmelzer je izgubio svaki duel, a Japaner je presebičan - i kod gola je šutirao, imali smo dosta sreće pa je Pišonja naletio.
Ali kakav naivan gol primismo.
Prokleti prekidi.
Gotze ubija. Čim je prešao na lijevu stranu zabili smo gol.
Schmelzera i Kagawu izvesti, a unutra Lowe i Lucas.
PS: Gräfeu pozdravljam najmilije. Pa šta je penal, ako ono nije????

Ekipa je katastrofalno djelovala sredinom poluvremena, 20-ak minuta se nisu sastali s loptom. Očajne partije Schmelzera i Kagawe. Schmelzer je izgubio svaki duel, a Japaner je presebičan - i kod gola je šutirao, imali smo dosta sreće pa je Pišonja naletio.
Ali kakav naivan gol primismo.
Gotze ubija. Čim je prešao na lijevu stranu zabili smo gol.
PS: Gräfeu pozdravljam najmilije. Pa šta je penal, ako ono nije????
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sta ste se svi na Kagawu okomili...nas najlosiji igrac na terenu je Subotic poslije njega Lewandowski(osim onog suta nista )Hare_BvB je napisao/la:Odličan početak i još bolji završetak prvog poluvremena.![]()
Ali kakav naivan gol primismo.Prokleti prekidi.
![]()
Gotze ubija. Čim je prešao na lijevu stranu zabili smo gol.![]()
PS: Gräfeu pozdravljam najmilije. Pa šta je penal, ako ono nije????![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kagawa?
Strašan promašaj. Moglo bi se ovo osvetiti Dortmundu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Kagawa?![]()
Ne moze se osvetit ne mogu ovi debili doc do gola
-
maverick_tz
- Kontakt:
ljdui đaba nam sve,ako ne pobjede,prestigoše nas štrumfovi

Hahaha ne da si smjesan vec presmjesanribery je napisao/la:Eto, vratise vam svabe i stativu, i jos vam gol zavalise.
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
De vi sad osvjetlajte obraz u Europi, u ligi svakako ne mozete vise od drugog mjesta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
maverick_tz
- Kontakt:
čuuuj tiOmerbavarac je napisao/la:De vi sad osvjetlajte obraz u Europi, u ligi svakako ne mozete vise od drugog mjesta.
Ova podjela bodova je bolna, bili smo bolja ekipa na terenu zasluzili tricu ponjet u Dortmund ali kad nemas klasu u ekipi koja ce napravit tu razliku onda se nista ne smijemo bunit ...
Furijozan start stativa, zatim sansa nova tik pored gola, jos sitne sanse a onda slobodan udarac primamo gol i raspad igre i svega svabe dominiraju 20 minuta na domacem terenu i ispostavlja se da su na kraju i izdominirali samo tih 20 min ostalih 70 je igrao BvB, uz po koju kontru svaba ... Ruku na srce imali su dobrih prilika ali smo mi imali pre pre predobrih prilika Kagawa je morao danas zabit, Perisic danas jako los, gotze u svom stilu najbolji na terenu, hummels nije imao bas najbolji dan, subota standardno ne siguran, schmelle slab, pisonja dobar u napadu u odbrani prelos svaki hebeni napad je iso preko njegove strane. Kehl solidno dosta, Lewa uradio i pokazo koliko je mogo i znao zasluzio je gol za onu majstoriju na pocetku steta jbg ...
Penal je bio cist katastrofalna greska sudije J*** mu oci i zenu ... Drugo poluvrijeme odlicno suuper igra, samo je Klopp pogrjesio sto je uveo Leitnera, ok ako je Benda moro izac ok ali trebo je pustit Gundogana, jer Leitner je toliko brljao i osjetio se strah na svakom kontaktu s loptom, nije ovo igrac ipak koji se moze uvesti u ovakvoj utakmici za njeg je da igra kup i slabije utakmice ne oavko nesto ... To je bila jedna od presudnih gresaka koje su sigurno uticale na rez, i naravno realizacija, stara pjesma se ponavlja man of the match protivnicki golman jbg to je do nas kratko i jasno, Kagawa je fulo ne moguce cudi me jer ima djecko solidnu zavrsnicu ...
Bilo kako bilo odlicna utakmica nasih ovo obecava vratila se ona stara igra, u super dobrom ritmu smo, iskreno ovo je mogla bit i lagana pobjeda kakvu sam i ocekivao jer smo izdominirali svabe i zasluzili pobjedu ali boze moj takav je fudbal ovo nam se vratilo sad radi one utakmice protiv zelenih iz bremena ha ya ... Ako se ovako nastavi radit igrat, svi su dosli sebi samo da nam jos dodje schmelle u formu dobru i kad bi Gundogan proradio bilo bi jos bolje a ostale pozicije su u dobroj formi, i da Subotic hmm klimav
...
Dolaze nam grci prenos ima na novoj tv nadam se da cemo ih oderat al posteno ne da bi prosli u lp vec da bi im se osvetili za ono tamo i da bi pokazali obraz, zatim slijedi vukojebina kod kuce... Ocekujem 2 pobjede sve osim 2 pobjede u te 2 utakmice je razocarenje !
Nur der BvB !
Furijozan start stativa, zatim sansa nova tik pored gola, jos sitne sanse a onda slobodan udarac primamo gol i raspad igre i svega svabe dominiraju 20 minuta na domacem terenu i ispostavlja se da su na kraju i izdominirali samo tih 20 min ostalih 70 je igrao BvB, uz po koju kontru svaba ... Ruku na srce imali su dobrih prilika ali smo mi imali pre pre predobrih prilika Kagawa je morao danas zabit, Perisic danas jako los, gotze u svom stilu najbolji na terenu, hummels nije imao bas najbolji dan, subota standardno ne siguran, schmelle slab, pisonja dobar u napadu u odbrani prelos svaki hebeni napad je iso preko njegove strane. Kehl solidno dosta, Lewa uradio i pokazo koliko je mogo i znao zasluzio je gol za onu majstoriju na pocetku steta jbg ...
Penal je bio cist katastrofalna greska sudije J*** mu oci i zenu ... Drugo poluvrijeme odlicno suuper igra, samo je Klopp pogrjesio sto je uveo Leitnera, ok ako je Benda moro izac ok ali trebo je pustit Gundogana, jer Leitner je toliko brljao i osjetio se strah na svakom kontaktu s loptom, nije ovo igrac ipak koji se moze uvesti u ovakvoj utakmici za njeg je da igra kup i slabije utakmice ne oavko nesto ... To je bila jedna od presudnih gresaka koje su sigurno uticale na rez, i naravno realizacija, stara pjesma se ponavlja man of the match protivnicki golman jbg to je do nas kratko i jasno, Kagawa je fulo ne moguce cudi me jer ima djecko solidnu zavrsnicu ...
Bilo kako bilo odlicna utakmica nasih ovo obecava vratila se ona stara igra, u super dobrom ritmu smo, iskreno ovo je mogla bit i lagana pobjeda kakvu sam i ocekivao jer smo izdominirali svabe i zasluzili pobjedu ali boze moj takav je fudbal ovo nam se vratilo sad radi one utakmice protiv zelenih iz bremena ha ya ... Ako se ovako nastavi radit igrat, svi su dosli sebi samo da nam jos dodje schmelle u formu dobru i kad bi Gundogan proradio bilo bi jos bolje a ostale pozicije su u dobroj formi, i da Subotic hmm klimav
Dolaze nam grci prenos ima na novoj tv nadam se da cemo ih oderat al posteno ne da bi prosli u lp vec da bi im se osvetili za ono tamo i da bi pokazali obraz, zatim slijedi vukojebina kod kuce... Ocekujem 2 pobjede sve osim 2 pobjede u te 2 utakmice je razocarenje !
Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad bi ja sad krenuo sa tim nekim proslim utakmicama, Bog zna kad bi se zaustavio.
Ja samo pricam kako stvari stoje, a vjeruj mi da bi 95% navijaca BvB-a potpisalo drugu poziciju.
Ja samo pricam kako stvari stoje, a vjeruj mi da bi 95% navijaca BvB-a potpisalo drugu poziciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Realan domet je 2 ili 3 mjesto u ligi i kao što reče @Omer pobjedite bar Olympiakos.maverick_tz je napisao/la:čuuuj tiOmerbavarac je napisao/la:De vi sad osvjetlajte obraz u Europi, u ligi svakako ne mozete vise od drugog mjesta.![]()
![]()
![]()
,sjeti se samo one dvije tekme 2 : 0 i 1: 4, 4 konja debela na toj nekakvoj areni ccccc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta je realan domet to cemo jos vidjet mi bi svi prezadovoljni bili sa 2 ili 3 mjestom, a to sto se tice lp, nema potrebe da se ti brines hocemol mi dobit grke nije to stvar bavaraci pobrinite se za svoje rezultate, doce i vama raspad sistema u toku sezonu ne brini se ne moze ribery izdrzat sezonu bez povrede od 3 mjesecaSaurman je napisao/la:Realan domet je 2 ili 3 mjesto u ligi i kao što reče @Omer pobjedite bar Olympiakos.maverick_tz je napisao/la:čuuuj tiOmerbavarac je napisao/la:De vi sad osvjetlajte obraz u Europi, u ligi svakako ne mozete vise od drugog mjesta.![]()
![]()
![]()
,sjeti se samo one dvije tekme 2 : 0 i 1: 4, 4 konja debela na toj nekakvoj areni ccccc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BvB Echte Liebe !!!
Brinemo se zar ne vidiš , zbog vas gubimo dragocjene bodove u Europi.Damir_BvB je napisao/la:Sta je realan domet to cemo jos vidjet mi bi svi prezadovoljni bili sa 2 ili 3 mjestom, a to sto se tice lp, nema potrebe da se ti brines hocemol mi dobit grke nije to stvar bavaraci pobrinite se za svoje rezultate, doce i vama raspad sistema u toku sezonu ne brini se ne moze ribery izdrzat sezonu bez povrede od 3 mjeseca
Ako na ovom gajite vaše nade onda
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.