Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
zabijaju zmajeviiiii
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svaka cast, majstore.
Realno, gol je ****, ali to ne umanjuje njegove igre u EPL. Igrao je super i Bundesligi, ali ne vjerujem da je neko ocekivao ovakvu efikasnost u engleskoj ligi.
"Cuo" sam da je ok momak, jako skroman, narodski receno fino djete iz postene familije.
Sve najbolje!
Realno, gol je ****, ali to ne umanjuje njegove igre u EPL. Igrao je super i Bundesligi, ali ne vjerujem da je neko ocekivao ovakvu efikasnost u engleskoj ligi.
"Cuo" sam da je ok momak, jako skroman, narodski receno fino djete iz postene familije.
Sve najbolje!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Nas ponosLjepoje je napisao/la:
Evo jos jedan snimak od nasih zmajeva pa kacite na YT ...Malo nas je al nas ima...
Kod: Označi sve
http://www.2shared.com/file/X7baYIzS/MANCHESTER_CITY_vs_WOLVERHAMPT.htmlNajveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
nanek
Izašao Džeko, možda ga i čuva za Ligu prvaka ?!
Dzeko je dobio zuti i protiv Manchester Utd, i sad , znaci nece igrati sljedecu tekmu ?
Protiv koga je sljedeca ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Svaka cast Edine na novom golu,izgleda pobjedonosnom! u kakvoj samo formi igra nas dijamant..samo naprijed!
Odmara ga za LP 
-
nanek
izbaci ga
,dobro hajd nek malo odmori
:D:D al cuj pjesmeeee sto se ori...
SRCE KO BANDERA!...gasim tekmu ne vrijedi vise gledat
SRCE KO BANDERA!...gasim tekmu ne vrijedi vise gledat
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bih da je jos ostao u igri, ali eto, valjda ga cuva za LP. Bravo Edine !!
Brate ove je liga. 5 kartona pa pauzaBosnier je napisao/la:Dzeko je dobio zuti i protiv Manchester Utd, i sad , znaci nece igrati sljedecu tekmu ?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E Kompany glupi sta uradi
BTW sudija u ovoj utakmici-tuga golema 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
eh draze mi je sto aguero nije dao go neg sto dzeko jest... sto mrzim onakve tipove igraca u pm... Doveli su novog Teveza al fakat..
A u repkama uveli 2 kratona pa pauza da bi mali ostajali bez igraca!soccerfan je napisao/la:Brate ove je liga. 5 kartona pa pauzaBosnier je napisao/la:Dzeko je dobio zuti i protiv Manchester Utd, i sad , znaci nece igrati sljedecu tekmu ?
Sta Spaniji,Engleskoj,Svabama,Francuzima itd znaci ako nema 6-7 igraca iz prve postave nista dodzu jos bolji na njihovo mjesto a nama kad fali Spahic,mi smo talasika...
Mamu im Cionisticku...Fasisticku...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 29 okt 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dobro je sto samo Dzeko od napadaca zabio
jos samo sat vremena igrao
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la:A u repkama uveli 2 kratona pa pauza da bi mali ostajali bez igraca!soccerfan je napisao/la:Brate ove je liga. 5 kartona pa pauzaBosnier je napisao/la:Dzeko je dobio zuti i protiv Manchester Utd, i sad , znaci nece igrati sljedecu tekmu ?
Sta Spaniji,Engleskoj,Svabama,Francuzima itd znaci ako nema 6-7 igraca iz prve postave nista dodzu jos boli na njihovo mjesto a nama kad fali Spahic,mi smo talasika...
Mamu im Cionisticku...Fasisticku...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joj Bosnjo ljubomorni.armin dju je napisao/la:eh draze mi je sto aguero nije dao go neg sto dzeko jest... sto mrzim onakve tipove igraca u pm... Doveli su novog Teveza al fakat..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, labostarmomosa, Meshko91, zikerrz21 i 37 gostiju.