evo mirzino zakucavanje veceras
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
http://www.euroleague.tv/video/id/1867693" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sut za tri poena se vratio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je kada je bilo najgusce sve. Do tada je imao dosta problema, ali je onda pogodio tezak sut preko covjeka, poslije jos jedan iz okreta, onda dvije trice i jedno kucanje
. Potez kola mora da bude.
Zar nije bolje ovo sto gledamo od Mirze ove godine? To sam citavo vrijeme pricao, kada pocne na ovaj nacin da igra postat ce nezaustavljiv. Do tada je bio u TOP 5 centara Evrolige, a danas ima prakticno sve. Mada i veceras je odbrana stekala u par navrata, ali vise zbog vanjske linije.
San Emeterio, pa stvarno kao da je neki brat blizanac usao umjesto njega. Diletantski igra...
Zar nije bolje ovo sto gledamo od Mirze ove godine? To sam citavo vrijeme pricao, kada pocne na ovaj nacin da igra postat ce nezaustavljiv. Do tada je bio u TOP 5 centara Evrolige, a danas ima prakticno sve. Mada i veceras je odbrana stekala u par navrata, ali vise zbog vanjske linije.
San Emeterio, pa stvarno kao da je neki brat blizanac usao umjesto njega. Diletantski igra...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mozeli neko to njegovo zakucavanje skinuti i staviti na youtube.
hvala!
hvala!
http://www.euroleague.tv/video/id/1867693" onclick="window.open(this.href);return false;
Genius, outrageous, the best ever! RF!
retro je napisao/la:http://www.euroleague.tv/video/id/1867693
Ko zna zna,majstor je bio i ostao
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
kako kaze onaj cikica: MIra mirza miza,.. Telllovic
-
edinjo-bih
- Kontakt:
kako vidim real player downloaderom se nemoze skinuti clip sa ove stranice. kako ga vi skinete na svoj PC?
neno#4 je napisao/la:Sut za tri poena se vratio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je kada je bilo najgusce sve. Do tada je imao dosta problema, ali je onda pogodio tezak sut preko covjeka, poslije jos jedan iz okreta, onda dvije trice i jedno kucanje![]()
![]()
![]()
Onaj dan kada si nazvao 2 igraca iz srbije "boljima od mirze "malo si me zacudio:)))
Jedan od te dvojice je imao jednu dobru sezonu a drugi 2 godine nije imao index preko 10:)))))
Ali nema veze svako grijesi....
BTW kucanje je bila perverzija mirze!!
Sve sto sam rekao za Mirzu tako je i bilo. Samo sto vecina nije htjela realnosti u oci da pogleda. Do ove sezone je sutirao trice sa 7 - 8 metara, a ove sezone to nikada ne radi. Ovaj put je sve drugacije, i cak odbranu igra na puno boljem nivoudoe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Sut za tri poena se vratio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je kada je bilo najgusce sve. Do tada je imao dosta problema, ali je onda pogodio tezak sut preko covjeka, poslije jos jedan iz okreta, onda dvije trice i jedno kucanje![]()
![]()
![]()
Onaj dan kada si nazvao 2 igraca iz srbije "boljima od mirze "malo si me zacudio:)))
Jedan od te dvojice je imao jednu dobru sezonu a drugi 2 godine nije imao index preko 10:)))))
Nije skrt na lopti, povratni pas odigra uvijek na vrijeme, Ribas i drustvo imaju problema da pogode otvoren sut.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mislim da je to sada direktna posljedica mirzine igre u reketu, jer sada ivanovic forsira vise igraca u reketu tj. mirzu, serafina i m. bjelicu tako da mu vise niko nesiri reket da on moze koristiti njegovo glavno oruzije tj. ulaz i igru u tranziciji nego se nasao sada u situaciji gdje mora vise koristiti sut sa idstance i/ili da si pravi prvi prostor driblingom u cemu bas nije vjestneno#4 je napisao/la:Sut za tri poena se vratio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je kada je bilo najgusce sve. Do tada je imao dosta problema, ali je onda pogodio tezak sut preko covjeka, poslije jos jedan iz okreta, onda dvije trice i jedno kucanje![]()
![]()
![]()
ranije je michel bio i bolji sa njim jer je mirzu protivnicka 4 morala sljediti vani dok je onda michel koristio svoju snagu protiv protvnickih 3, a nesto slicno je radio sa morisom
ovo je samo pokazatelj koliko je mirza znacio mnogim igracima, a ovo sto sada uci itekako ce znaciti repki jer cemo napokon imati jakog igraca u reketu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja sam uvjek tvrdio da je najbolji na toj pozicji.
Pa sam se morao suprostaviti riejcima;;ne zna ovo,ne zna ono..
Mirza zna sve ,ali mora igrati ono sto trener naredi,nije on naucio po kosem igrati u zadnje 3,4 sedmice 'nego sada to mora da radi..
samo tako dalje mirza ,nba vrata su ti otvorena..
Ovo kucanje je samo jedan mali dokaz zasto je bolji od ostalih,a pogotovo od onih navedenih ovdje..
Pa sam se morao suprostaviti riejcima;;ne zna ovo,ne zna ono..
Mirza zna sve ,ali mora igrati ono sto trener naredi,nije on naucio po kosem igrati u zadnje 3,4 sedmice 'nego sada to mora da radi..
samo tako dalje mirza ,nba vrata su ti otvorena..
Ovo kucanje je samo jedan mali dokaz zasto je bolji od ostalih,a pogotovo od onih navedenih ovdje..
Sta je ovo, Mirza totalno los u ligaskoj utakmici protiv Valladolida?! Djeluje neprepoznatljivo...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
daj link.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Mirza, uz San Emeterija najefikasniji na mecu. Postigao 17 poena, uz to dodao i 10 skokova - double-double... 
A polovinom 3/4 bio na ucinku od 3 poena. Svaka cast Mirza!
A polovinom 3/4 bio na ucinku od 3 poena. Svaka cast Mirza!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
tacno
http://jvbeta.acb.com/jornada/LACB/56/5/43" onclick="window.open(this.href);return false;
http://jvbeta.acb.com/jornada/LACB/56/5/43" onclick="window.open(this.href);return false;
5 KOLO ACB LIGE
VALLADOLID-CAJA LABORAL 64-76
TELETOVIC
double double
25 MINUTA
17 POENA
4/9 ZA 2 POENA
1/3 ZA 3 POENA
10 SKOKOVA
2 ASISTENCIJE
VALLADOLID-CAJA LABORAL 64-76
TELETOVIC
25 MINUTA
17 POENA
4/9 ZA 2 POENA
1/3 ZA 3 POENA
10 SKOKOVA
2 ASISTENCIJE
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rano je usao u probleme sa licnim greskama...u prve 3 minute je imao dvije a onda kad se vratio u 2/4 dobija i trecu tako da skoro nije ni igrao u prvom poluvremenu.U tom periodu imao je 2 poena a rezultat je bio nerijesen.
U drugom poluvremenu odlican i samim tim i Caja Laboral rutinski uzima bodove...17 poena,10 skokova
U drugom poluvremenu odlican i samim tim i Caja Laboral rutinski uzima bodove...17 poena,10 skokova
Evo ono sto sam davno govorio"""Mirza je igrao ono sto je se zahtjevalo""
Igra leđima prema košu meni nije novost. Stvar je u tome što su u Caji ranijih godina igrali jedan Luis Scola, Tiago Splitte, Kaya Peker ..., koji su se oslanjali na igru u reketu, bez vanjskog šuta, pa sam ja imao neke druge zadatke.
Sada je situacija drugačija. Mnogo više igram pod košem, ali svaki meč pogodim barem 1-2 "trojke" - objašnjava Teletović.
Igra leđima prema košu meni nije novost. Stvar je u tome što su u Caji ranijih godina igrali jedan Luis Scola, Tiago Splitte, Kaya Peker ..., koji su se oslanjali na igru u reketu, bez vanjskog šuta, pa sam ja imao neke druge zadatke.
Sada je situacija drugačija. Mnogo više igram pod košem, ali svaki meč pogodim barem 1-2 "trojke" - objašnjava Teletović.
Cini mi se da si ti prico da je limitiran u napadu..neno#4 je napisao/la:Sve sto sam rekao za Mirzu tako je i bilo. Samo sto vecina nije htjela realnosti u oci da pogleda. Do ove sezone je sutirao trice sa 7 - 8 metara, a ove sezone to nikada ne radi. Ovaj put je sve drugacije, i cak odbranu igra na puno boljem nivoudoe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Sut za tri poena se vratio kada je bilo najpotrebnije. Ubacio je kada je bilo najgusce sve. Do tada je imao dosta problema, ali je onda pogodio tezak sut preko covjeka, poslije jos jedan iz okreta, onda dvije trice i jedno kucanje![]()
![]()
![]()
Nije skrt na lopti, povratni pas odigra uvijek na vrijeme, Ribas i drustvo imaju problema da pogode otvoren sut.
Dosta puta se pricalo da radi s Duskom u igri ledjima prema kosu.. nije mu novost, ali sigurno da u vrijeme Scole i Splittera nije bio na ovom nivou.doe78 je napisao/la:Evo ono sto sam davno govorio"""Mirza je igrao ono sto je se zahtjevalo""
Od njegove trice mnogi su profitrali, Scola i Splitter su vrhunski kosarkasi, ali Barac i Batista to nisu, vjerujem da ih je Mirza ucinio boljim nego sto jesu. Po meni njih dvojica nisu materijal za Efes, vidjet cemo kako ce funkcionisat ove sezone. Mada i ove sezone pored sebe imaju dva odlicna sutera na 4, Savanovica i Ilyasovu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.