Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ljubi ga babo.
Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
E da te vidi baboemir_ je napisao/la:kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
Nije tema ali cu ti odgovoriti.TheDinoRules je napisao/la:Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
Ko ti je rekao to da BABO zovu seljaci, da te to nije poducio tvoj "tata"? Svaka mu cast sto te tako dobro vaspitao.
edit: Babo ili Baba je pravi Muslimanski naziv za oca dok tata koriste istocne komsije i sjevero-zapadne.
Neka je zdrav i sretan!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vrh primitivizmaTheDinoRules je napisao/la:Prije rata, seljački je bilo govoriti "babo", a sad je to moderno. Razlog? Mnogo seljaka se doselilo u grad i to je to. Babo uopće nije muslimanski, jer se riječ "babo" prije rata koristilo na brdima oko Pala i ostalim mjestima. Tata ili babo - svejedno.Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma pusti ba te seljake sa doticnog portala, oni su, npr., Huntelaaru dali ocjenu 6, a covjek odlicno odigrao i uz to zabio 2 gola.teferič je napisao/la:jel neko gledo tekmu, kako je igro inače? na goal.com ocjena 3.5 uprkos postignutom golu
+1emir_ je napisao/la:kakve to veze ima bolan ne bio, babo ili tata isto je nesreco jedna. imam jedan prijeldog za tebe i slicne tebi. uzmi kalasnikov i lagano pred ambasadu. cuj nije tata nego babo. (ovo ti govori vjernik idiote)Pauk je napisao/la:Glup naslov, jer Ibisevic sigurno nece biti tata nego babo, sto i ime Ismail potvrdjuje.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
džakailibu
- Kontakt:
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neka je ziv i zdrav .uronja!
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Insallah da bude jos mnogo golova do kraja sezone..
Why so serious?!
- el-fighter
- Kontakt:
Bombarderu nastavi ovako i nadam se protiv Portugala barem 1 gol.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
P.S Babo se kaze na Turskom jeziku. Morao sam ovo napisati kad sam vidio da je neko napisao da je to talijanska rijec. Cuj talijanska
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Blizzard, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, denza, Edbh21, edin139, enobarca, feniksptica, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hansbosna, HariTz, harko35, hujdur007, IgmanskiVukovi, iluzija, Imamkarbarum, inzomni, L-Train, legendarnadruga, LenyYoro15, M1k3y, Maestro^^, Marsiano, Micron, mirsonetz, moreno123, MostarNeretva, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, ovisnik, PingoFTW, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, Proximic, rio_Ferdy88, safun79, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, THEC, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wolffire, Yucca, Zglavkar, zikerrz21 i 501 gost.