Joj ovog povratnika__Liedson__ je napisao/la:ma hajd bolan, mi budemo prvi, vi drugi i rahat svi u prvu ligu udjemoLBJ MVP je napisao/la:Dobro je bod na gostima.Tjeramo se još s ovim misliocima dobro se drže![]()
Collegegunner i fuhrer podržite me malo u zadnih par tekmi vam forma opada
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- __Liedson__
- Kontakt:
Bgm ja sam se vratio da pomognem klubu da se vrati tamo gdje mu je i mjesto, odakle nikada nije ni treb'o ispast. 
- haris_alibaba
- Kontakt:
"FK Kockari prokockali svoju sansu"
Fk Kockari su prokockali sansu da se pobjedom pokusaju odvajati od zacelja tabele druge lige. Puni plijen je pripao NK Vukovima zla.Tako Vukovi zla biljeze drugu uzastopnu i veoma bitnu pobjedu ovog puta na gostima. Ovom utakmicom Vukovi su nastavili sjajan niz od cak 6 utakmica bez poraza od cega su zabiljezili 3 remija i 3 pobjede ponajvise zahvaljujuci prvom strijelcu tima ove sezone adisu.p ali i takodjer veoma dobrom pojacanju Barca u srcu.
Fk Kockari su prokockali sansu da se pobjedom pokusaju odvajati od zacelja tabele druge lige. Puni plijen je pripao NK Vukovima zla.Tako Vukovi zla biljeze drugu uzastopnu i veoma bitnu pobjedu ovog puta na gostima. Ovom utakmicom Vukovi su nastavili sjajan niz od cak 6 utakmica bez poraza od cega su zabiljezili 3 remija i 3 pobjede ponajvise zahvaljujuci prvom strijelcu tima ove sezone adisu.p ali i takodjer veoma dobrom pojacanju Barca u srcu.
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:E jbg Samire izjednačiše ovi ,neće nas nikako ove sezone ,Fiorentina primi gol ,Grnada ne može da zabijesamir_tm87 je napisao/la:stavite zmajevima jedan go za sada...niste pritefterili legendi jedan go!!!
Osto još tebi ovaj Montpelier 0:2 ,valjda će ostati ovako iako teško![]()
Pobjego sam Edu na listi![]()
sjeba nas Montpelier u zadnjih 7 minuta..al nea veze dosta i bod sa gostovanja sa igracem manje
Znam nanjusiti igraca u pm.
@Trib prva minuta i gol za 0:1 i koliko vidim konacan rezultat i gostujucu pobedu Formule.

@Trib prva minuta i gol za 0:1 i koliko vidim konacan rezultat i gostujucu pobedu Formule.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I prvom strijelcu cvajtee..haris_alibaba je napisao/la:"FK Kockari prokockali svoju sansu"
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Svašta, 2 gola u 5. minutaFaraon iz Visokog je napisao/la:JUVENTUS 2-2 ode 2 boda
Vidim kapiten opet izvukao bod,čestitke,rušiš rekord sigurno.
Haj'd što me Liverpool iznervirao već i ovo kolo jer opet nisam postigao gol,tako da ozbiljno razmišljam o prekidu karijere.
Haj'd što me Liverpool iznervirao već i ovo kolo jer opet nisam postigao gol,tako da ozbiljno razmišljam o prekidu karijere.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 22 okt 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- haris_alibaba
- Kontakt:
[/quote]
I prvom strijelcu cvajtee..
[/quote]
Vukovi su naucili izbacivati najboljeg strijelca lige vec proslih godina
, naravno tebi svaka cast samo tako nastavi sad se mozemo upetljati tu u vrh 
I prvom strijelcu cvajtee..
Vukovi su naucili izbacivati najboljeg strijelca lige vec proslih godina
Backspace United nastavlja s pobjedama i nastavljamo put ka drugoj ligi.Ovaj put smo pobjedlil velike rivale gromove i cestitke ROBIJAŠ88 na 2 postignuta gola.Jos nemamo ni jednog poraza

8 bodova bjezimo drugoplasiranoj ekipi.
Delfini dominiraju!
Delfini dominiraju!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Izvinjavam se suigracima sto nisam odigrao ovo kolo. Bio sam suspendovan 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Liedson ponovo počinje zabijat, gol za bod !!! Svaka čast !__Liedson__ je napisao/la:Bgm ja sam se vratio da pomognem klubu da se vrati tamo gdje mu je i mjesto, odakle nikada nije ni treb'o ispast.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
S obzirom da je gostovanje bilo, možemo oprostit ovaj putCartman je napisao/la:Izvinjavam se suigracima sto nisam odigrao ovo kolo. Bio sam suspendovan
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bravo Tribabliaban
Idemo u cvajtu, na bod smo od drugog mjesta
Al' ovaj Backspace nije normalan, izgledaju k'o nedostizni, no vidjet cemo mozda ih stane...
Al' ovaj Backspace nije normalan, izgledaju k'o nedostizni, no vidjet cemo mozda ih stane...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Veliki gubitak za ekipu Backspace Uniteda,marsovac je banovan mjesec dana i propustice 3-4 kola ali ipak ja i ROBIJAŠ88 nastavljamo dalje s pobjedama
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Lahano ulazim u formu

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- haris_alibaba
- Kontakt:
uh sta je ovih tema ja sad sam ne znam gdje da pisem da li na ovoj ili na chatu
, nista ode ja u stranicu novina pisati 
NK Vukovi zla - FC Ljuta Krajina 0:2
Trenutni rezultat ima još jedna utakmica do kraja, ali već se zna da je veliki Krajiški derbi pripao ekipi FC Ljuta Krajina
!
Strijelci:
Villarreal -Vallecano 2:0 (Goalgetter)
Catania - Napoli 2:1 (juventus 0244) - najljepši detalj utakmice, nakon prodora po strani i ubacivanja Goalgettera juventus 0244 postiže gol makazicama

Trenutni rezultat ima još jedna utakmica do kraja, ali već se zna da je veliki Krajiški derbi pripao ekipi FC Ljuta Krajina
Strijelci:
Villarreal -Vallecano 2:0 (Goalgetter)
Catania - Napoli 2:1 (juventus 0244) - najljepši detalj utakmice, nakon prodora po strani i ubacivanja Goalgettera juventus 0244 postiže gol makazicama
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo, bravo !
Ovom pobjedom, polako idemo prema vrhu. Pobjeda je mogla biti za gol veca, da ja nisam dan prije jos prepravio utakmicu Stuttgart - Dortmund sa 1:1, na 1:2
.
Forza Krajina !
Ovom pobjedom, polako idemo prema vrhu. Pobjeda je mogla biti za gol veca, da ja nisam dan prije jos prepravio utakmicu Stuttgart - Dortmund sa 1:1, na 1:2
Forza Krajina !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.