Stari moj instaliro sam ja i patch na kojem sam igrao, al nece. Nista izbrisat cu save s USB-a, ovako me samo kopka, steta onih 8 LP prvaka sto sam osvojioZELJO DO GROBA je napisao/la:moras instalirati patch na kojem si igro sa tim saveom, vjerovatno je to...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Vidim da ste ovdje aktivni pa da vas pitam nesto.
Igrao sam FM 11 i dosao dosta daleko. Sacuvao sam save da mogu poslije ponovo nastaviti,jer sam morao brisati windows. Evo instaliro sam ponovo FM ubacio save i kad ucitava dodje mi do pola i stane. Dao sam taj save prijatelju da proba i kod njega sve normalno radi. Ako netko zna u cemu je problem nek kaze. Hvala unaprijed
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Stari moj instaliro sam ja i patch na kojem sam igrao, al nece. Nista izbrisat cu save s USB-a, ovako me samo kopka, steta onih 8 LP prvaka sto sam osvojioZELJO DO GROBA je napisao/la:moras instalirati patch na kojem si igro sa tim saveom, vjerovatno je to...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Vidim da ste ovdje aktivni pa da vas pitam nesto.
Igrao sam FM 11 i dosao dosta daleko. Sacuvao sam save da mogu poslije ponovo nastaviti,jer sam morao brisati windows. Evo instaliro sam ponovo FM ubacio save i kad ucitava dodje mi do pola i stane. Dao sam taj save prijatelju da proba i kod njega sve normalno radi. Ako netko zna u cemu je problem nek kaze. Hvala unaprijed
![]()
![]()
.
probaj izbrisat FM, pa ga opet snimit
Cracka ni na vidiku. Nazalost moramo jos puno puno vremena cekat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nasli su neke fielove sa steama koji bi trebali pomoci da se brze cracka igra
na cs.rin.ru
na cs.rin.ru
ser del barça es el millor que hi ha !
Počnite skupljat pare za igricu, izgleda da od ovog cracka nema ništa.
-
sheringham
- Kontakt:
Izgleda da je igra crackovana

- Arsenalisation
- Kontakt:
Ima li vise novosti?
p.s.Gdje pratite te informacije?(moze na pp)
p.s.Gdje pratite te informacije?(moze na pp)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
http://thepiratebay.org/torrent/6781528 ... 1.BY.ILEFX" onclick="window.open(this.href);return false;

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
-
sheringham
- Kontakt:
U mene se skida crack. Ako bude valjo postavit cu ovdje. Ovaj "momak" ili covjek je crackovo i fm 2010.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Ja skinuo ovaj crack i kad probam da ga pokrenem izbaci mi ovo...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Skini s neta taj dll file(ako sam ja dobro vidio na toj slici piše da je dll
)
E da sad stavim FM12 da se skida nisam htio dok ne dođe crack
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad instaliraš sve to ako ti nije frka pošalji mi upute na pp šta tačno treba uraditi i kakoLBJ MVP je napisao/la:Skini s neta taj dll file(ako sam ja dobro vidio na toj slici piše da je dll)
Napisi ovdje upute a ne preko pp-aBosco je napisao/la:Kad instaliraš sve to ako ti nije frka pošalji mi upute na pp šta tačno treba uraditi i kakoLBJ MVP je napisao/la:Skini s neta taj dll file(ako sam ja dobro vidio na toj slici piše da je dll)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Nisam još stavio da se skida,al biće uputeBosco je napisao/la:Kad instaliraš sve to ako ti nije frka pošalji mi upute na pp šta tačno treba uraditi i kakoLBJ MVP je napisao/la:Skini s neta taj dll file(ako sam ja dobro vidio na toj slici piše da je dll)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jel radi to ? ako radi,dajte upute !
ja skino crack, pokreno igru, počelo mi load igru, al onda opet ono izadje iz nje!
Nil Satis Nisi Optimum
de kako si je pokreno,napisi sta si uradio s ovim fajlovima 
instaliraj directx ovaj iz igredr.van nostrand je napisao/la:
Ja skinuo ovaj crack i kad probam da ga pokrenem izbaci mi ovo...
Nil Satis Nisi Optimum
mozda me nisi razumio, došao sam samo do dijela kad se one reklame vrte, i na kraju ono raznim jezicima piše učitavanje.. i onda mi izadje iz fm-a..Zeka je napisao/la:de kako si je pokreno,napisi sta si uradio s ovim fajlovima
Nil Satis Nisi Optimum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.