Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nisu Del Piera godine stigle nego ne igranje, zao mi je sto ovako malo dobija prilike. Bitna je pobjeda sada Napoli 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ragazzi, siamo tornati!!!
Oni su tako bespomoćni, s punim pravom ih možemo zvati jadovima!
Ali mi smo učinili da oni tako izgledaju, jadno i mizerno, bez prilike na svom terenu...
Svaka čast redom Buffonu, Lichtu, Bonucciu, Barzagliu, Chielliniju, Pepeu, Vučiniću, Marchisiu, Pirlu, Vidalu, Matriju, Estigarribiji, Alexu...
A najviše hvala Conteu, nek i dalje sumnjaju u njega!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Oni su tako bespomoćni, s punim pravom ih možemo zvati jadovima!
Ali mi smo učinili da oni tako izgledaju, jadno i mizerno, bez prilike na svom terenu...
Svaka čast redom Buffonu, Lichtu, Bonucciu, Barzagliu, Chielliniju, Pepeu, Vučiniću, Marchisiu, Pirlu, Vidalu, Matriju, Estigarribiji, Alexu...
A najviše hvala Conteu, nek i dalje sumnjaju u njega!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
9 kola devet utakmica gdje smo bili bolji,Conte sa dosta truhljavih igraca sjajan posao radi.Grande Antonio 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Joj joj utakmice...Kakva rutinska pobjeda
Koliko mi je godra sto smo pobjedili toliko i nije
Ljudi pa ja sam na listicu zadnju utakmicu inter -JUVE odigrao X. Pao sam za 700 km
Ali sta je tu je.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
sad da od Napolia izgubimo 5:0 boli me kSoloJuve26 je napisao/la:A sto je fino veceras biti navijac Juventusa

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- harebianconero
- Kontakt:
Presretan sam i prezadovoljan igrom, sljedeca tekma protiv Napolija koji nam uvijek dosta muke zadaje..
FORZAAAA
FORZAAAA
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pirlo najlosiji na terenu, zamislite sta bi im uradili da je imao svoj dan 
Dvica Milanu pa onda dvica interu, sta jos trebamo uciniti da nas svate ozbiljno
.
Rutinska pobjeda, iskusnog Juventusa sa igracima koji igraju nesto vise od 2 mjeseca.
Rutinska pobjeda, iskusnog Juventusa sa igracima koji igraju nesto vise od 2 mjeseca.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Statistika sa tekme!
Odoh nešto da jedem, nisam čitav dan!
LA JUVE SIAMO NOI, LA JUVE SIAMO NOI, LA JUVE SIAMO NOI, SIAMO NOI...

Odoh nešto da jedem, nisam čitav dan!
LA JUVE SIAMO NOI, LA JUVE SIAMO NOI, LA JUVE SIAMO NOI, SIAMO NOI...

Ž '21!
Ja ne znam sto ovu tekmu nazivaju derbijem
omjer pobjeda Veliki 84 mali 57
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- harebianconero
- Kontakt:
Posle Bologne, Chieva, Genoe, Catanie napokon smo pobijedili neku malu ekipu !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
super.nisam mogao pozeljeti bolji debi za mene:))))
u svakom slucaju,brzo zaboraviti inter i okrenuti se napoli-u.veceras smo vidjeli da se jos uvijek patimo u privodjenju utakmice kraju.mogli smo rijesiti utakmicu sredinom 2 pol. ali zrelo su odigrali.svaka cast i nadam se da ce se popraviti jos vise stanje na lijevoj strani.meni je barzagli bio jako dobar veceras.stvarno igra zrelo u posljednje vrijeme.i lichtsteiner..momak trci ko lud.
pozdrav juventini i uzivajte:)
u svakom slucaju,brzo zaboraviti inter i okrenuti se napoli-u.veceras smo vidjeli da se jos uvijek patimo u privodjenju utakmice kraju.mogli smo rijesiti utakmicu sredinom 2 pol. ali zrelo su odigrali.svaka cast i nadam se da ce se popraviti jos vise stanje na lijevoj strani.meni je barzagli bio jako dobar veceras.stvarno igra zrelo u posljednje vrijeme.i lichtsteiner..momak trci ko lud.
pozdrav juventini i uzivajte:)
Sjajna partija, svaka čast svima !
Možda smo mogli pobijediti i sa većom razlikom, ali i ovako je odlično
Možda smo mogli pobijediti i sa većom razlikom, ali i ovako je odlično
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Velika utakmica, svaka cast igracima, jos su jos vise gurnuli inter dublje
Vucinic i Marchisio hvala vam!
Antonio Conte!
Bez poraza idemo dalje
Forza Juve!
Antonio Conte!
Bez poraza idemo dalje
Forza Juve!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
GAzi Printera, GAzi Sintera i Gazi Bezkintera...
Sasvim zasluzena pobjeda, gdje smo apsolutno dominirali i razbili Smetljare... Svakom igracu idu pohvale a posebno nasim Legendama Alexu(nema veze sto je promasio onaj zicer) i treneru Conteu koji je jos jednom razbio protivnika... NAdam se da ce on biti nas Alex Fergusson, pa kad njemu dopizdi neka onda trener bude del Piero...
Sad idemo u goste Napoliu koji tradicionalno ima ogromnu sudijsku pomoc protiv nas... Samo se sjetite skokova iz mjesta Lavezzia i Zalayete i proslogodisnje lakrdije u vidu Andree de MArca kada je kod rezultata 0:0 ponistio gol Tonija koji je cist da cistiji ne moze biti...
Drugovi trebamo sada biti spremni trenutno na sve moguce radnje da se skinemo sa 1. mjesta tj. mjesta koje nam objektivno i pripada...
Sasvim zasluzena pobjeda, gdje smo apsolutno dominirali i razbili Smetljare... Svakom igracu idu pohvale a posebno nasim Legendama Alexu(nema veze sto je promasio onaj zicer) i treneru Conteu koji je jos jednom razbio protivnika... NAdam se da ce on biti nas Alex Fergusson, pa kad njemu dopizdi neka onda trener bude del Piero...
Sad idemo u goste Napoliu koji tradicionalno ima ogromnu sudijsku pomoc protiv nas... Samo se sjetite skokova iz mjesta Lavezzia i Zalayete i proslogodisnje lakrdije u vidu Andree de MArca kada je kod rezultata 0:0 ponistio gol Tonija koji je cist da cistiji ne moze biti...
Drugovi trebamo sada biti spremni trenutno na sve moguce radnje da se skinemo sa 1. mjesta tj. mjesta koje nam objektivno i pripada...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ratio say's it allzeljocity je napisao/la:Ja ne znam sto ovu tekmu nazivaju derbijemomjer pobjeda Veliki 84 mali 57

ovaj samo i igra protiv shintera.
- JuveSissoko
- Kontakt:
veceras je jedna radnja odradjena i nije uspjela.Bice ih jos, vidim to vec protiv Napolia, one skokove u dalj ala ZalayetaArogantni je napisao/la:GAzi Printera, GAzi Sintera i Gazi Bezkintera...
- JuveSissoko
- Kontakt:
@Official_NCFC
Notts County FC
Congrats to Juventus !! FJ !!
oficijelni twitter Nottsa, da se zna da su uvijek uz nas

Notts County FC
Congrats to Juventus !! FJ !!
oficijelni twitter Nottsa, da se zna da su uvijek uz nas
Sretan zbog pobjede a bijesan zbog velikog broja promasenih zicera. Velika kritka ide sudiji ovog meca koje je naravio kardinalnu gresku ne svirajuci cist penal. Derbiji nam nisu problem, male ekipe nam prave velike problem zbog defanzivne igre. Iako smo pobjedili, volio bih da smo ih dotukli.
Ovaj trijumf je zahvala Ranieriju za uspjesno vođenje naseg kluba.
Juveeeeeee Aleeeeeeee!!

Ovaj trijumf je zahvala Ranieriju za uspjesno vođenje naseg kluba.
Juveeeeeee Aleeeeeeee!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.