Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Juce ulazim sa haverima u kladionicu,lajv tenis od 2 do 22 h pratimo.Ispratili smo 5 meceva(Tipisarevica,Del Potra,Na Li,Kvitovu i Bartoli) ukupno 12 setova,digli se strava,jeli ko gospoda i onda opet nastavili i naravno krenula zajebancija.Bingo,cuke,tenis i sve u krug .Ostalo je negdje oko 10 km.Danas se nalazimo opet imamo ukupno 70 KM i to veceras za jednu proslavu,stavljamo na Kvitovu kurvu i ona pocinje gubiti i tu izgubimo 70 KM.Nema nas nigdje,sve gubimo,ne vjerujemo.Tiketi padaju na Celziju za 190 km ukupno.Ne mozemo vjerovati koji pehovi,medjutim nadje haver u dzepu 10 KM stavlja 7 km na engleze u 16h koji pocinju oba daju gol i Stutgart,Salke i Wolzbug oba daju gol.Sve prolazi i dize se 80 KM,odigra se tiket za 10 km i evo sad pobjedom Reala prolazi i dobija se 120 km hahahahah do tad je islo 4 ture po 6 krigli i 2 puta pomfrit sa giricama HAHAHAHHA jarane koja sreca u nesreci.Ne moze se vjerovati
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Tipsarevic - Cilic 1
Zaragoza - Lagun Aro 1 (kucu uplatiti na ovaj par )
Totenham - Qpr 1
Valladolid - Caja Laboral 2
Bryan/Bryan - Mirnyi/Nestor 1
Gran Canaria - Real M. 2
Fleming/Hutchins - Elgin/Kudrayavtsev 1
Radnicki - Buducnost 1 (100 %)
Leeds - Cardiff 1x
Polusati na 2-3 kaemcica
Zaragoza - Lagun Aro 1 (kucu uplatiti na ovaj par )
Totenham - Qpr 1
Valladolid - Caja Laboral 2
Bryan/Bryan - Mirnyi/Nestor 1
Gran Canaria - Real M. 2
Fleming/Hutchins - Elgin/Kudrayavtsev 1
Radnicki - Buducnost 1 (100 %)
Leeds - Cardiff 1x
Polusati na 2-3 kaemcica
@hamid , kolika kvota ovo sve?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
bemti seltik usta i ligu skotsku kud je igram vise.. 

sunce i mi mene su u fixu srusili a dole skinuo sistem 6/10 sve kvote preko 3 i skinem 7 aaaaaaa ali sam i pogodio nestonime_tm87 je napisao/la:bemti seltik usta i ligu skotsku kud je igram vise..
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
ako hoces talijane , predlazem lecce .. po meni tip dana ..haris10 je napisao/la:ljudi sta je sigurnije udine ili fiorentina?
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
tottenham - qpr 1 1.35
leeds - cardiff odg 1 1.55
lecce - novara 1 2.15
boca juniors - atl.rafaela 1 1.6
venezia - montegranaro 1 1.75
evo jedan fin listic .... mozda jos dodati vojvodinu 1 1.5 kvota
leeds - cardiff odg 1 1.55
lecce - novara 1 2.15
boca juniors - atl.rafaela 1 1.6
venezia - montegranaro 1 1.75
evo jedan fin listic .... mozda jos dodati vojvodinu 1 1.5 kvota
KEVIN-PRINCE BOATENG27
promasio si temuEmir ZENICA je napisao/la:Juce ulazim sa haverima u kladionicu,lajv tenis od 2 do 22 h pratimo.Ispratili smo 5 meceva(Tipisarevica,Del Potra,Na Li,Kvitovu i Bartoli) ukupno 12 setova,digli se strava,jeli ko gospoda i onda opet nastavili i naravno krenula zajebancija.Bingo,cuke,tenis i sve u krug .Ostalo je negdje oko 10 km.Danas se nalazimo opet imamo ukupno 70 KM i to veceras za jednu proslavu,stavljamo na Kvitovu kurvu i ona pocinje gubiti i tu izgubimo 70 KM.Nema nas nigdje,sve gubimo,ne vjerujemo.Tiketi padaju na Celziju za 190 km ukupno.Ne mozemo vjerovati koji pehovi,medjutim nadje haver u dzepu 10 KM stavlja 7 km na engleze u 16h koji pocinju oba daju gol i Stutgart,Salke i Wolzbug oba daju gol.Sve prolazi i dize se 80 KM,odigra se tiket za 10 km i evo sad pobjedom Reala prolazi i dobija se 120 km hahahahah do tad je islo 4 ture po 6 krigli i 2 puta pomfrit sa giricama HAHAHAHHA jarane koja sreca u nesreci.Ne moze se vjerovati
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eto, yebem ti Sunderland mrtvi. Šta sam sve prošao, ne vjerujem.
Schalke 1
M'gladbach 1
City Z2
Milan 2
Sunderland 1
Liverpool 2
Juventus 2
Lyon 1
Majke mi, hoću da se pojedem. Inače sam se nafurao da igram kvote preko 2, ništa više malo ne stavljam na listić.
Mislio sam da padam i na Lyonu, dobili crveni kod 0:0 ali i to prođe na kraju. AA.
Schalke 1
M'gladbach 1
City Z2
Milan 2
Sunderland 1
Liverpool 2
Juventus 2
Lyon 1
Majke mi, hoću da se pojedem. Inače sam se nafurao da igram kvote preko 2, ništa više malo ne stavljam na listić.

Mislio sam da padam i na Lyonu, dobili crveni kod 0:0 ali i to prođe na kraju. AA.

@OTnswdasda trebo si igrat sistem
Isplati se nekad, i to dobro 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad' god odigram sistem padnem na 70% parova, nemam jednostavno sreće i ozbiljno razmišljam da se prestanem kladiti.GunnerS je napisao/la:@OTnswdasda trebo si igrat sistemIsplati se nekad, i to dobro
Nećeš moći zato ne razmišljaj. AL vjerovo il ne ja danas nisam ni marke uplatio. Imao posla ( otišao kući pa stari zaposlio ) i nisam stigao uplatit, a kasnije nisam htio. Ni marke a koliko vidim moglo je se pogodit, dobrih rezultata je bilo pa mi malo vokri :/
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jimmy
Brate,odigraj tiket al da niko ne zna.Nemoj objavljivati parove,nikom tiket nemoj pokazivati.Igraj oba daju engleze,austrijance izaberi prave.5 do 6 parova.Ili domacin daje ili gost daje.I stavi cenera.Tako ces i dobiti
Brate,odigraj tiket al da niko ne zna.Nemoj objavljivati parove,nikom tiket nemoj pokazivati.Igraj oba daju engleze,austrijance izaberi prave.5 do 6 parova.Ili domacin daje ili gost daje.I stavi cenera.Tako ces i dobiti

Volim te Celik ! ! !
Pustite šuplju,hajmo mi razraditi koji listić za nedjelju,to jest' za danas.Još se sat pomjera unazad,imamo sat vremena više. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kontam i ja da ovo sasjecem u pocetku dok se nisam zarazio ebo te kocka
@
dajte ljudi siguru do 20 KM koficijent da odigram ako padnem ebajiga ohladicu malo
@
dajte ljudi siguru do 20 KM koficijent da odigram ako padnem ebajiga ohladicu malo
Ja još ne znam ni imal' sutra šta. Al kad pogledam napišem šta mislim da bi trebalo proći 

Fiorentina-Genoa 1 ?
HSV-Klautern 1
lece-novara 1
osasuna-levante 2
atletico-zaragoza 1
slavija-ZELJO 2
i sta jos da odigram jedan do dva para?

HSV-Klautern 1
lece-novara 1
osasuna-levante 2
atletico-zaragoza 1
slavija-ZELJO 2
Ova tri para nisu ni sekunde sigurica. Prvo Geona je dobila zadnju utakmicu protiv Rome i nisu ni malo lahka ekipa. Levante mora negdje stat a mislim da bi ovo mogao im bit kraj za seriju tu njihovu. A Željo, jedino ako ste kupili tekmu, ostalo nema šanse da dobijete.nime_tm87 je napisao/la:Fiorentina-Genoa 1 ?
![]()
HSV-Klautern 1
lece-novara 1
osasuna-levante 2
atletico-zaragoza 1
slavija-ZELJO 2
Dodaj još dva para košarke.
Valladolid - Caja Laboral 2 - 1.40
Gran Canaria - Real Madrid 2 - 1.35
Valladolid - Caja Laboral 2 - 1.40
Gran Canaria - Real Madrid 2 - 1.35
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.