Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Poziv je dobio i golman Izviđača Benjamin Burić
"Welcome to prime time, bitch!"
Šteta za Šarića, velika...
I opet Harmandić! Dokle????

I opet Harmandić! Dokle????

Bosno moja poharana....
priželjkivao sam maglajliju ili šumana. nisam upoznat s radom markovića, ali prateći rezultate borca, nije me nešto dojmio, rijetko dobija velike utakmice. ajd, sretno mu, i nama s njim.
nasmijah se na odgovore o pipetu. pipe je genijalac kao igrač, al to je i maradona koji je kao trener nula.
doduše, pipe nije nula nego onako - vrlo dobar trener i mislim da nema nečeg za nešto više, da bude vrhunski trener. ne sviđa mi se igra rk bosne, nekako je bez okusa i mirisa otkako je on došao, al skidam kapu za rezultate.
mislim da je međić trebao biti pozvan zbog one dvojice solista na srednjem. i pitam se je li malo samo jedno desno krilo, al ipak je to dvomeč samo sa kipranima...
nasmijah se na odgovore o pipetu. pipe je genijalac kao igrač, al to je i maradona koji je kao trener nula.
doduše, pipe nije nula nego onako - vrlo dobar trener i mislim da nema nečeg za nešto više, da bude vrhunski trener. ne sviđa mi se igra rk bosne, nekako je bez okusa i mirisa otkako je on došao, al skidam kapu za rezultate.
mislim da je međić trebao biti pozvan zbog one dvojice solista na srednjem. i pitam se je li malo samo jedno desno krilo, al ipak je to dvomeč samo sa kipranima...
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Edin Bašić?

fali ovdje hejbet igraca..
zanima me samo jedna stvar.. zasto se pozivaju igraci koji su vec igrali a stvarno nista nisu pomogli reprezentaciji
šteta sto je sabanovic povrijedjen, on i Buric udarni golmanski tandem...
ali eto, sta je tu je, zelim svu srecu selektoru i njegovim izabranicima, i da se plasiramo više negdje
zanima me samo jedna stvar.. zasto se pozivaju igraci koji su vec igrali a stvarno nista nisu pomogli reprezentaciji
šteta sto je sabanovic povrijedjen, on i Buric udarni golmanski tandem...
ali eto, sta je tu je, zelim svu srecu selektoru i njegovim izabranicima, i da se plasiramo više negdje
-
- Kontakt:
fale saric i basic a mozda martinovic, doborac i eventualno harmandic nisu trebali biti tu. inace nije tako los spisak. kad se danima raspravlja, osim 3-4 niko nista nepise, kasnije svi ulete samo da daju neku kritiku tipa "crno nam se pise" itd itd. dosta je vise pesimizma.
-
- Kontakt:
jel 15 igraca budu prijavljeni na utakmicu ili smiju biti 1-2 vise?
covjek nije zovnuo najboljeg golmana kojeg trentuno imamo strasno i sta ocekivati od ovih kvalifikacija nego opet blamazu dokle vise fuj gade mi se odlucio sam poslije svih ovih mucki i rasula u savezu da repku rukometnu necu gledati dok se sve iz korjena promjeni i dovedu ljudi koji su legende u rukometu i kojima je ova zemlja u srcu a ovi mucici markovici i ostali mog da ga ....use 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
upravu si ne 100 nego 110% za lopove iz saveza. sto se tice sarica, mislim da je bio pozvan ali da se nije htjeo odazvati na ovu reprezentativnu akciju. kazem mislim, nemogu potvrditi.
-
- Kontakt:
sola se je vec jednom "pokazao". znaci apsolutni no-go!! sola out!!!
-
- Kontakt:
adem basic, je ako se nevaram iz zavidovica. igrao je prije za nasu reprezentaciju, kada smo igrali medjuostalom protiv gruzije sarajevu i turske u konjicu/jablanici nesjecam se tacno.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sam izbor MArkovića je poniženje za ovu državu i za ovu reprezentaciju.Pa taj čovjek nema nikakve kvalifikacije da bude izabran za selektora.Još jedne propale kvalifikacije.Pa dokle više sa mešetarenjem i lopovlukom.Ima još igrača koji su trebali biti na spisku, ali koga je briga za uspjeh ove reprezentacije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne znam što ne dovede čuvenog trenera golmana Zlaju Arnautovića, eno ga čuči na klupi C.Zvezde i dodaje peškire...aleksandar_veliki je napisao/la:I meni se cini, a jos kada uzmemo u obzir da je izabran van vazecih procedura onda nam je sve jasno. Nekom treba konkurs, a neko moze i bez konkursa. Pa nisi Smajlagic da ti ne treba konkurs. Ne zna frajer da je Sola vezan ugovorom za Rusiju, a Mulabdic za Tunis, ne mogu vjerovati.FRANK RIBERY je napisao/la:Sam izbor MArkovića je poniženje za ovu državu i za ovu reprezentaciju.Pa taj čovjek nema nikakve kvalifikacije da bude izabran za selektora.Još jedne propale kvalifikacije.Pa dokle više sa mešetarenjem i lopovlukom.Ima još igrača koji su trebali biti na spisku, ali koga je briga za uspjeh ove reprezentacije.

Bosno moja poharana....
Sa spiska otpadaju Vražalić i Čakić zbog povreda. Znači nemamo desno krilo. Ali opet nadam se pobjedama u obje utakmice protiv Kipra, mada u kakvom nam je stanju rukomet, ne zna čovjek čemu bi se i nadao.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Taman prilika da pozove Velića, pa možda i Jaškića 

Velić povrjedjenNK/RK Krivaja je napisao/la:Taman prilika da pozove Velića, pa možda i Jaškića
ponovo bosnini igraci povrijedjeni... jako sumnjivo. jos nije zaboravljena prosla slicna situacija sa bosnom i njenim igracima...
imperator, prodavac magle
-
- Kontakt:
A kad je utakmica sa Kiprom?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
- legenda reala
- Kontakt:
Bosnian_Serb je napisao/la:A kad je utakmica sa Kiprom?
Kipar 05.11 Goražde
Grčka 11.11 Goražde (valjda će termin podesiti zbog baraža sa Portugalom )

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.