Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Evo Dialiba dao dva gola zadnjh par sedmica, kako je krenuo mog'o bi zamjenit Zeca koji je jos bez golova u ligi ove sezone ja mislim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Iako se u Belgiji čude zašto nakon 39. utakmica i četiri gola u dresu Eupena, Zukanović nije dobio poziv u reprezentaciji. Zukanović ipak tvrdi da poziv ne očekuje niti ga je kad očekivao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zukanovic postigao pogodak protiv Lokerena...
- Da budem iskren poziv ne očekujem niti sam ga kad očekivao. Naši novinari su smiješni. Traže pare da bih objavili članak o meni, međutim ja nikad nisam davao pare na te stvari, nit hoću kada. Žalosno je to što uvijek jedna te ista imena izlaze u javnosti. Još malo će pisati kad pojedini igrače odu u WC i obave nuždu, a o fudbalu da ne pričam. Ne bih želio da ispadne da sam ljubomoran i da je meni krivo, naprotiv ja nemam ništa od toga ja imam svoj cilj u životu i znam kroz šta sam sve prošao da dođem do ovoga
Bold 1.Pa sta oni misle da su oni,imamo u najmanju ruku reprezentaciju koja je jaka kao i njihova,a oni u reprezentaciju sigurno ne pozivaju igrace Lokerena,vec jedino ako si clan Anderlechta,Standarda i to jos jedan od najboljih igraca.zgembo89 je napisao/la:Iako se u Belgiji čude zašto nakon 39. utakmica i četiri gola u dresu Eupena, Zukanović nije dobio poziv u reprezentaciji. Zukanović ipak tvrdi da poziv ne očekuje niti ga je kad očekivao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zukanovic postigao pogodak protiv Lokerena...
- Da budem iskren poziv ne očekujem niti sam ga kad očekivao. Naši novinari su smiješni. Traže pare da bih objavili članak o meni, međutim ja nikad nisam davao pare na te stvari, nit hoću kada. Žalosno je to što uvijek jedna te ista imena izlaze u javnosti. Još malo će pisati kad pojedini igrače odu u WC i obave nuždu, a o fudbalu da ne pričam. Ne bih želio da ispadne da sam ljubomoran i da je meni krivo, naprotiv ja nemam ništa od toga ja imam svoj cilj u životu i znam kroz šta sam sve prošao da dođem do ovoga
Bold 2.Vjerovatno istina.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
zalosnoHeller je napisao/la:Naručuje sam sebi šampanjac u Galleryuanti_zli je napisao/la:znal iko gdje je Husejnovic?

S obzirom kakvo auto voza,mislim da se on ne zali previseanti_zli je napisao/la:zalosnoHeller je napisao/la:Naručuje sam sebi šampanjac u Galleryuanti_zli je napisao/la:znal iko gdje je Husejnovic?

Ocigledno da je zaradio koliko mu je bilo dovoljno da postane "iznadprosjecan",a da vecih ambicija u karijeri nije imao,a sa svojim talentom uvijek moze pronaci angazman za barem 2000 eura mjesecno,tako da..njemu super

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
nek dodje u nasu ligu, sta fali....znam ja da on vjerovatno zahtjeva 7 mil eura neto godisnje, al bolje mu je igrat u zelji, sarajevu il tako nesto neg sjedit kuci i drkatanti_zli je napisao/la:zalosnoHeller je napisao/la:Naručuje sam sebi šampanjac u Galleryuanti_zli je napisao/la:znal iko gdje je Husejnovic?

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Glup je on sjebace pareDylan Dog je napisao/la:S obzirom kakvo auto voza,mislim da se on ne zali previseanti_zli je napisao/la:zalosnoHeller je napisao/la:
Naručuje sam sebi šampanjac u Galleryu![]()
Ocigledno da je zaradio koliko mu je bilo dovoljno da postane "iznadprosjecan",a da vecih ambicija u karijeri nije imao,a sa svojim talentom uvijek moze pronaci angazman za barem 2000 eura mjesecno,tako da..njemu super

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To je malo "staro",evo nesto novije od prija par sedmicazgembo89 je napisao/la:Iako se u Belgiji čude zašto nakon 39. utakmica i četiri gola u dresu Eupena, Zukanović nije dobio poziv u reprezentaciji. Zukanović ipak tvrdi da poziv ne očekuje niti ga je kad očekivao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zukanovic postigao pogodak protiv Lokerena...

Reprezentacija BiH u baražu nece imati Mujdžu, Papca, i Pandžu da li možda vi očekujete poziv?
Ervin Zukanović: Pošto znam kakva je situacija kod nas i znam sve kako to ide kod nas, ja ću biti iskren i otvoren i nema šta da se lažemo, volio bih igrati za BiH ali poziv neću dobiti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mislim da je Dijaliba u boljoj formi nego Zec, a i zašto da ne kad već ima naše državljanstvo
Zec uđe 20 minuta, ako uđe i toliko.. a Buba počeo igrati redovno..
a i Zec do sad u repci 0 bodova!

Nil Satis Nisi Optimum
Hajd ti od Mravca dodji na redAdi_Zepce je napisao/la:To je malo "staro",evo nesto novije od prija par sedmicazgembo89 je napisao/la:Iako se u Belgiji čude zašto nakon 39. utakmica i četiri gola u dresu Eupena, Zukanović nije dobio poziv u reprezentaciji. Zukanović ipak tvrdi da poziv ne očekuje niti ga je kad očekivao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zukanovic postigao pogodak protiv Lokerena...
- Da budem iskren poziv ne očekujem niti sam ga kad očekivao. Naši novinari su smiješni. Traže pare da bih objavili članak o meni, međutim ja nikad nisam davao pare na te stvari, nit hoću kada. Žalosno je to što uvijek jedna te ista imena izlaze u javnosti. Još malo će pisati kad pojedini igrače odu u WC i obave nuždu, a o fudbalu da ne pričam. Ne bih želio da ispadne da sam ljubomoran i da je meni krivo, naprotiv ja nemam ništa od toga ja imam svoj cilj u životu i znam kroz šta sam sve prošao da dođem do ovoga![]()
Reprezentacija BiH u baražu nece imati Mujdžu, Papca, i Pandžu da li možda vi očekujete poziv?
Ervin Zukanović: Pošto znam kakva je situacija kod nas i znam sve kako to ide kod nas, ja ću biti iskren i otvoren i nema šta da se lažemo, volio bih igrati za BiH ali poziv neću dobiti.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
ova recenica pojeftinjuje i banalizuje ono asto je receno ispod, a , vjerovatno, je istina. jos jedno tendenciozno novinarsko preseravanje.zgembo89 je napisao/la:Iako se u Belgiji čude zašto nakon 39. utakmica i četiri gola u dresu Eupena, Zukanović nije dobio poziv u reprezentaciji. Zukanović ipak tvrdi da poziv ne očekuje niti ga je kad očekivao.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zukanovic postigao pogodak protiv Lokerena...
zukanovicu je to bila , cini mi se, prva sezona u prvoj ligi, igrao je u najlosijem timu, a golovi, po pitanju odbrambenih igraca, i nisu neko mjerilo.
a potencijal ima, od mravca je bolji.
Sent from my Commodore 64
Mravac kakav god da je i u kakvom god da klubu da igra bio je standardan prvotimac.
Za razliku od jako puno ''zasticenih k'o medvjedi''reprezentativaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Da je sve kako treba Mravac nikada ne bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju, a ni ti priliku da se druzis sa spravom zvanom kompjuter..to dvoje ne ide nikako zajedno.harishp je napisao/la:Mravac kakav god da je i u kakvom god da klubu da igra bio je standardan prvotimac.
Zato i jesi tu sto nije nista u redu,kako ce biti u redu moj ti kamena sa ramena.velez_mostar je napisao/la:Da je sve kako treba Mravac nikada ne bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju, a ni ti priliku da se druzis sa spravom zvanom kompjuter..to dvoje ne ide nikako zajedno.harishp je napisao/la:Mravac kakav god da je i u kakvom god da klubu da igra bio je standardan prvotimac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zvati Markica,nek se ima ko drzati za rinaku kad bude himna svirala.
Salim se,ali Pehar bi trebalo da dobije poziv,pa da redom podkvaca kuke.

BosnaE
Ma Susic rasista.Number1 je napisao/la:Mislim da je Dijaliba u boljoj formi nego Zec, a i zašto da ne kad već ima naše državljanstvo![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bez zafrkancije,on je po meni ostavio najbolji utisak od svih nasih defanzivaca u utakmici protiv mlade reprezentacije Njemacke,samo nije bas bio trenutak za pisati hvalospjeve o njemunewton_heath_lyr je napisao/la:Zvati Markica,nek se ima ko drzati za rinaku kad bude himna svirala.![]()

Onaj dosta hvaljeni Sipovic je recimo bio puno gori.
Evo gledam tekmu Jablonec-Teplice i moram reci da me ovaj Ljevakovic svakom novom utakmicom sve vise fascinira svojom kompletnoscu , umrijecu a nece mi biti jasno kako ovaj covjek nikad nije dobio poziv za repku...
Kad se samo sjetim kakvi su moroni prodefilirali kroz repku i jos defiliraju place mi se...
Sto se tice Mahmutovica hebe ga sto su mu noge puno brze od pameti...
Kad se samo sjetim kakvi su moroni prodefilirali kroz repku i jos defiliraju place mi se...
Sto se tice Mahmutovica hebe ga sto su mu noge puno brze od pameti...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Damir Vrancic strijelac u pobjedi Braunschweiga nad Furthom (3:1).Vrancic je postigao posljednji pogodak na susretu i to u 85.minuti.Prija par godina bio je pozvan u reprezentaciju BiH i bio je na okupljanju,ali je na tome sve i ostalo 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nisam navijac sarajeva i ne zivim u sarajevu , al ruku na srce ovaj torlak treba dobiti sansu , ili bar poziv da vidi kako bi se uklopio... pa brate da njemu dadnes da se on dokaze protiv portugala , jos da se dobro proda pa isao bi covjek ko navijen heheheh 

>>No body likes us but we dont care<<