Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Imal neko dokaz, nisam ja to vidio ?!?!?!?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ako je istina ovo sto pisu Ibra je bas ispao seljakBoateng_27 je napisao/la:Imal neko dokaz, nisam ja to vidio ?!?!?!?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Romu sam gled'o 3x ove godine. Pjana je danas bio najbolji u veznom redu. Onako indisponiranog DDR-a nisam dugo vidio (ustvari, od prošle sezone
). A, sa Gagom i Pizzarom se i ne može očekivati neka prevlast na sredini terena.
Pjana je kreir'o 2-3 izgledne prilike suigračima. Asistir'o Burdissu, onda pogodio Osvalda u oko (šteta što ovaj nije zabio), prod'o tunel van Bommelu kada je Lamela slabo šutir'o i im'o 2 slobodnjaka koja su mogla završiti u mreži. Sigurno jedan od najboljih u ekipi Rome.
Vidi se da napreduje, a to je najbitnije. Bravo Pjanke. Bravo.
Pjana je kreir'o 2-3 izgledne prilike suigračima. Asistir'o Burdissu, onda pogodio Osvalda u oko (šteta što ovaj nije zabio), prod'o tunel van Bommelu kada je Lamela slabo šutir'o i im'o 2 slobodnjaka koja su mogla završiti u mreži. Sigurno jedan od najboljih u ekipi Rome.
Vidi se da napreduje, a to je najbitnije. Bravo Pjanke. Bravo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I neko se pita što mi juventini Ibrahimovića zovemo ciganom, večeras ste dobili odgovor!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Istina je da je opsovao ,i nije ispao on je to odavno bio uz duzno postovanje za pomenutu populacijumeho-medo je napisao/la:Ako je istina ovo sto pisu Ibra je bas ispao seljakBoateng_27 je napisao/la:Imal neko dokaz, nisam ja to vidio ?!?!?!?
kao da mu je Mihajlovic babo
Zadnja izmjena: santos, dana/u 29 okt 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi put u istoriji fudbaler kolegi nesto opsovao!Skandal,vijece UN-a vec zasjeda,narod vec izlazi na ulice,kako stvari stoje dani Zlatana Ibrahimovica na zelenome terenu su odbrojani!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kao sto ste zvali i Mihajlovica i vecinu igraca porijeklom sa Balkana koji vam se nisu svidjali. za neke talijani svi balkanci su cigani i tako ih provociraju sa tribina. sutra ako vam Pjanic bude zabio koji gol i njega ce nazvati zingaro.Bianconeri1988 je napisao/la:I neko se pita što mi juventini Ibrahimovića zovemo ciganom, večeras ste dobili odgovor!
ali malo mi je to smijesno sada kada imate Pirla u ekipi
- Boateng_27
- Kontakt:
Ja sam opet na strani Ibre
... nije vam on kriv što ne igra za našu naciju, nego nesposobni ljudi koji rade u savezu. Pa šta i da mu je opsovao meni Ibra opet ostaje Uno di Noi. Njega voliš ili ne voliš nema treće
Idemo predaleko, molim vas nemojte više o ovoj psovci i pljuvanju po Ibri, boli me gledajući ovo
Idemo predaleko, molim vas nemojte više o ovoj psovci i pljuvanju po Ibri, boli me gledajući ovo
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Pjanic definitivno najbolji igrac Rome, ali problem koji ima Pjanic je taj sto zaista nema kome dati loptu u napadu. Osvaldo je pravi kloc, a onaj mali Krkic je da Bog sacuva, on kad seta pored mora treba svezati za sebe gomilu kamenja da ga vjetar ne odnese. Steta sto onaj slobodnjak Pjanica nije usao, Abbiati koje je inace los golman veceras je imao puno srece, branio je svasta, a sve na srecu. Odsustvom Totija Miralem je puno vidjeniji na terenu, izvodi kornere, slobodnjake i to sve bolje radi od Totija.
Eh kad bi Pjanic imao dijamanta ispred sebe...
Eh kad bi Pjanic imao dijamanta ispred sebe...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nije cigan, rom beli znaci no predrasuda vec cinjenica sto bi tarke kazao..Da sad ne ulazimo u detalje,zna svoj posao ali daleko mu kuca,taman do Svedske.calcio je napisao/la:opsovo ga je svedjanin na tecnom bosanskom ali ne znam otkud vam to da je cigan kad mu je otac bosnjak.
to ako ti se neko ne svidja samo mu reci da je cigan, opet neke nase predrasude....
Roma vrnuti ovog Krkica i utopiti ovog sa repicem.Kakvi spicevi kakve trice.
Pjana fakat zna svoj posao,ali kako neko rece da bi ekipa pobjedjivala potrebno je imati normalne napadace a ne ove toalet papire.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajd' prinaj da si u sebi rek'o (kad si ovo pisao) saće gero da napiše kako Ibro nije Rom.harishp je napisao/la:Nije cigan, rom beli znaci no predrasuda vec cinjenica sto bi tarke kazao.calcio je napisao/la:opsovo ga je svedjanin na tecnom bosanskom ali ne znam otkud vam to da je cigan kad mu je otac bosnjak.
to ako ti se neko ne svidja samo mu reci da je cigan, opet neke nase predrasude....
Eh sad kada smo se složili
Ibra nije romske nacionalnosti (bar s očeve strane), tako da ti ostaje da naružiš svoje "obavještajce".
P.S. Divi ovog BotenKa, samo što nije zaplakao.
Vom Jäger zum Gejagten
Iako si mu u komsililuku nisi namirisao firaunski trag.Sto bi rekli i cigani imaju dusu.Rom je @gero da li izblajhani ili polutan uglavnom romaule krv mu tece kroz vene.Tako mu tetke Hajregeronimo je napisao/la:Hajd' prinaj da si u sebi rek'o (kad si ovo pisao) saće gero da napiše kako Ibro nije Rom.harishp je napisao/la:Nije cigan, rom beli znaci no predrasuda vec cinjenica sto bi tarke kazao.calcio je napisao/la:opsovo ga je svedjanin na tecnom bosanskom ali ne znam otkud vam to da je cigan kad mu je otac bosnjak.
to ako ti se neko ne svidja samo mu reci da je cigan, opet neke nase predrasude....![]()
![]()
Eh sad kada smo se složilida ti napomenem da ne širiš glasine, tj. neistine.
Ibra nije romske nacionalnosti (bar s očeve strane), tako da ti ostaje da naružiš svoje "obavještajce".
P.S. Divi ovog BotenKa, samo što nije zaplakao.
P.S Sto se tice tebe,u pravu si vec sam se pitao gdje si dosad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, ali prema skracenom pregledu se moglo se vidjeti da je Pjanic veceras odigrao bolje od ostatka ekipe. Sve vise dobija slobodu i igri i sve vise se istice kao glavni organizator Romine igre. Odlicno je odradio svoj posao veceras. Ponovo upisao asistenciju, imao jos nekoliko odlicnih dodavanja koje saigraci nisu pretvorili u pogodak, dobro sutirao iz slobodnjaka....Samo cekam kada ce jedan lopta iz slobodnjaka da zavrsi u protivnickoj mrezi. Mire samo nastavi ovako, jer nam u barazu treba pravi Mire.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pa haman su zasjedali kad je Zidanu majka opsovana, e pa nije Zidanova majka ništa vrijednija od Miralemove.Dylan Dog je napisao/la:Prvi put u istoriji fudbaler kolegi nesto opsovao!Skandal,vijece UN-a vec zasjeda,narod vec izlazi na ulice,kako stvari stoje dani Zlatana Ibrahimovica na zelenome terenu su odbrojani!
U Italiji zivi mnogo Roma sa Balkana pogotovo iz Srbije ali ima ih i iz BiH.
I skoro sva njihova prezimena se zavrsaju na ic, tako uvjek kad ima neko sa ic prezimenon neki pocnu govoriti da je to cigan, to su govorili i govore mnogi o Ibrahimovicu.
I skoro sva njihova prezimena se zavrsaju na ic, tako uvjek kad ima neko sa ic prezimenon neki pocnu govoriti da je to cigan, to su govorili i govore mnogi o Ibrahimovicu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ibrahimovic cigan 100% i po faci a i po krvi otac mu je cigo kafanski pjevac majka iz Hrvatske a dobro se zna vecinsko porijeklo Hrvata a to je Perzija, tacnije pleme cigana iz Perzije...
I sta sad nije jasno?
Evo vam i potvrda
Ovo pjeva Zlatanov otac:
[youtube][/youtube]

A da krv nije voda dodacu da se zlatanova djeca zovu, Maximilijan i Vincent pametnom dosta!!!
I sta sad nije jasno?
Evo vam i potvrda
Ovo pjeva Zlatanov otac:
[youtube][/youtube]
A da krv nije voda dodacu da se zlatanova djeca zovu, Maximilijan i Vincent pametnom dosta!!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 30 okt 2011, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Nail for Real
- Kontakt:
Nista, otklonio si svaku sumnju.Za_raju je napisao/la:Ibrahimovic cigan 100% i po faci a i po krvi otac mu je cigo kafanski pjevac majka iz Hrvatske a dobro se zna vecinsko porijeklo Hrvata a to je Perzija, tacnije pleme cigana iz Perzije...
I sta sad nije jasno?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dajjjj ba nemojte s.rati!!! evo kako prica ibrahimovic bosanski , 'ta ce on opsovati nekome on nezna rijeci na bosnasnkom , evo dokaz :
http://www.youtube.com/watch?v=8e1EuxYhL_w

http://www.youtube.com/watch?v=8e1EuxYhL_w
>>No body likes us but we dont care<<
A ko zna sta je njemu Miralem rekao ili uradio! Prema tome pustite ljude. Dabogda Miki imao karijeru ko Zlatan, pa nek i psuje kao on
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta on ima dostizati Zlatana?DANTES je napisao/la:A ko zna sta je njemu Miralem rekao ili uradio! Prema tome pustite ljude. Dabogda Miki imao karijeru ko Zlatan, pa nek i psuje kao on
Mire je rusio velikane u godinama u kojim je Zlatan donosio lopte iza gola u Malmeu i sta ga ima stizati , sa 21 godinom se naigrao u ligi sampiona da moze kopacke o klin okaciti i da se o njemu prica jos 5-6 godina!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Iceplayer, Kizo886, Lavcina, legendarnadruga, Marokanci58, Micron, Shevko, Venom i 86 gostiju.