Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ahmad_tz
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la ahmad_tz » 30 okt 2011, 01:33

Za_raju je napisao/la:
DANTES je napisao/la:A ko zna sta je njemu Miralem rekao ili uradio! Prema tome pustite ljude. Dabogda Miki imao karijeru ko Zlatan, pa nek i psuje kao on
Sta on ima dostizati Zlatana?
Mire je rusio velikane u godinama u kojim je Zlatan donosio lopte iza gola u Malmeu i sta ga ima stizati , sa 21 godinom se naigrao u ligi sampiona da moze kopacke o klin okaciti i da se o njemu prica jos 5-6 godina!!!
nemoj se ssad provaljivat i pricat gluposti o tome sta on ima dostizat Zlatana. Ako Ibra nije institucija, stvarno ne znam ko je ?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 okt 2011, 01:36

Ibrahimovic je vazda bio smece od covjeka...Ne bi me cudilo da mu je to rekao, ne bi to bilo prvi put da psuje ko kabadahija
15.10 - 15.06 ...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 30 okt 2011, 01:41

Pa koji to igrac ne psuje? Ja mislim da bi sad najpravednije bilo da Dzeku izbacimo iz reprezentacije,jer je tamo nekad u Wolfsburgu opsovao mater nekome. Inace,niko od nas nikad nije nikome nista opsovao,mi smo kulturni ljudi pravo.
YNWA!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 okt 2011, 02:33

ahmad_tz je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
DANTES je napisao/la:A ko zna sta je njemu Miralem rekao ili uradio! Prema tome pustite ljude. Dabogda Miki imao karijeru ko Zlatan, pa nek i psuje kao on
Sta on ima dostizati Zlatana?
Mire je rusio velikane u godinama u kojim je Zlatan donosio lopte iza gola u Malmeu i sta ga ima stizati , sa 21 godinom se naigrao u ligi sampiona da moze kopacke o klin okaciti i da se o njemu prica jos 5-6 godina!!!
nemoj se ssad provaljivat i pricat gluposti o tome sta on ima dostizat Zlatana. Ako Ibra nije institucija, stvarno ne znam ko je ?
De bogati jos jednom dobro procitaj sta sam napisao!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 okt 2011, 02:00

Vece gluposti odavno ne procitah.Ako imas dobru karijeru mozes protivnickom igracu reci sta hoces,al u qurcu.
Zesca nebuloza.
Sto se tice psovanja jedino to i zna,inace kad prica nas jezik isto k'o indijanac sa yebenom zubobljom i citavim vrucim kropirom u zvaljama.
Bolje bi 100% Svedzanin,naucio nas jezik perlati.
Nemojte uostalom poganiti ovu temu sa tim pitaj boga sta je,ni on sam ne zna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 okt 2011, 09:35

Evo primjer i iz nase repke, Mensur Mujdza je crniji od Ibrahimovica i opet nije cigan.

A njegov brat Jasmin Mujdza je isto igrao za repku prije, i on je svjetal skroz, a imaju iste roditelje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2011, 09:35

Hm, šta je ono Džeko uradio dok je igr'o u Wolfsburgu? Sjetite se samo ulaska u svlačionicu i sočnih psovki upućenih X osobi. Jbt, počinjem misliti da ovdje nikad niko nije zaigr'o fudbal osim na rekreaciji. :mrgreen: Ili bilo koji drugi sport. Pa sasvim je normalno da se takve riječi upute protivničkim igračima, trenerima pa i sudijama. Ne postoji osoba koja se nije služila tim rječnikom. ;)

I, molio bih vas da ne potežete priču o tome kako je Zlatan cigan ili nije. To nije, niti će biti tema na ovom forumu. Hvala na razumijevanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 30 okt 2011, 13:11

Monolog je napisao/la:Hm, šta je ono Džeko uradio dok je igr'o u Wolfsburgu? Sjetite se samo ulaska u svlačionicu i sočnih psovki upućenih X osobi. Jbt, počinjem misliti da ovdje nikad niko nije zaigr'o fudbal osim na rekreaciji. :mrgreen: Ili bilo koji drugi sport. Pa sasvim je normalno da se takve riječi upute protivničkim igračima, trenerima pa i sudijama. Ne postoji osoba koja se nije služila tim rječnikom. ;)

I, molio bih vas da ne potežete priču o tome kako je Zlatan cigan ili nije. To nije, niti će biti tema na ovom forumu. Hvala na razumijevanju.
Stvarno pustite te rasprave o ciganima. Evo ja sam skoro 20 godina u italiji, plav sam i bijel mi ten koze pa su me 1000 puta zvali ciganom, albancom, rumunom, bugarom i svim ostalim slavenskim rasama. vecina od talijana su nepismeni i rasisti. cak stariji ljudi su mislili da smo crni u bosni jer ima muslimana. toliko o zabarima

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 okt 2011, 13:31

Kakav je sinoc bio taj drugi Pjanketov slobodnjak, ja sam samo vidio prvi? Vjerovatno sam u medjuvremenu izasao iz sobe, pa ga nisam ni vidio... :?
@noah, otkad to Albanci spadaju u slavense rase? :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 30 okt 2011, 13:40

kobe24 je napisao/la:
noah je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Kakav je sinoc bio taj drugi Pjanketov slobodnjak, ja sam samo vidio prvi? Vjerovatno sam u medjuvremenu izasao iz sobe, pa ga nisam ni vidio... :?
@noah, otkad to Albanci spadaju u slavense rase? :lol:
Ma znam ni rumuni ne spadaju u slavenske. Nego tako oni razmisljaju.
Ma znam ba druze, zezam se ja malo s tobom. Nemoj ti to shvatit' ozbiljno. ;)
Nema problema druze samo da objasnim :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 okt 2011, 13:56

Ako ce nase Balkanske narode Italijani zvati Ciganima, ja sam sa ponosom CIGO!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 okt 2011, 14:04

@Monolog,ti kao moderator i neko ko odrzava ovu stranicu bi trebao biti neutralan,a ne da bi saprao nesto sa Ibrahimovica (koji uopste ne pripada reprezentaciji BIH,pa mi malo cudno),popljujes Dzeku sta je rekao u hodniku dok se vracao u svlacionicu Wolfsburga(ujedno naseg najboljeg fudbalera i reprezentativca BIH)
1.Velika razlika je u tome sta igrac psuje u hodniku i sto psuje,od onoga kad igrac nakon duela sa nekim mu u lice opsuje nesto najsvetije covjeku MAJKU!

2.Ja kao kupusar potvrdjujem (nista protiv cigana ,imam ih silu prijatelja) Sefik Ibrahimovic pjevac,otac Zlatanov je ciganin iz Bijeljine.Ako mu je babo to,to je i on.Zavrsena prica.

@Za-raju

Slazem se u potpunosti sa tobom
Sta ima Pjana da uci od Zlatana,u godinama kada je Pjanic bio prvotimac lige "5" ,tacnije sa 16 godina,u tim godinama je Zlatan mislio da se fudbal jede. Sad je Pjani svega 21 godina,a pred njim je jos 15-tak godina karijere,a vec iza sebe ima u nogama,sto ni najvece svijetske zvijezde (koji su proglasavani)se ne mogu pohvaliti u tim godinama.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 okt 2011, 14:11

ibrahimsson obicna silajdzija, lahko mu je psovati miralemu koji je 50kg, haj' nek tako opsuje terryu npr.! cigo bio i cigo ostao "svedjanin"
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2011, 14:15

@Pasodzigera,

Kao moderator se trudim da suzbijem spam na temama koje moderiram. A ovo je čisti spam i trollanje. Eto, Ibro je ciga, nikad nijedan fudbaler nije drugome ništa opsovao, tako da je ovo presedan. Vjerujem da ćemo Ibru gledati iza rešetaka zbog psovki upućenih Miralemu Pjaniću. Eh, da l' je ono crnjenje Džeka? Jesam li ja rek'o nešto što nije istina? Ili...? Šta? Džeko smije psovati majku, a Ibrahimović ne smije. U pravu si, velika je razlika u tim psovkama. jer, Džeko je psovao u tunelu, tako da se jasnije moglo čuti :mrgreen: . Poenta svega je da se to radi na terenu, a to što ti ne želiš priznati da to rade i naši reprezentativci, to je druga stvar. Jbt, pa svi se trude isprovocirati protivnika ne bi li tako natjerali istog na nepromišljen potez. Pjana nije nasjeo i idemo dalje. A, kada bude tema na ovom podforumu "ko je cigan, a ko nije", tad ćemo raspravljati o tome. No, kako to sad nije slučaj, onda će svaki naredni post koji ide na tu stranu biti izbrisan. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 okt 2011, 14:37

Monolog je napisao/la:@Pasodzigera,

Kao moderator se trudim da suzbijem spam na temama koje moderiram. A ovo je čisti spam i trollanje. Eto, Ibro je ciga, nikad nijedan fudbaler nije drugome ništa opsovao, tako da je ovo presedan. Vjerujem da ćemo Ibru gledati iza rešetaka zbog psovki upućenih Miralemu Pjaniću. Eh, da l' je ono crnjenje Džeka? Jesam li ja rek'o nešto što nije istina? Ili...? Šta? Džeko smije psovati majku, a Ibrahimović ne smije. U pravu si, velika je razlika u tim psovkama. jer, Džeko je psovao u tunelu, tako da se jasnije moglo čuti :mrgreen: . Poenta svega je da se to radi na terenu, a to što ti ne želiš priznati da to rade i naši reprezentativci, to je druga stvar. Jbt, pa svi se trude isprovocirati protivnika ne bi li tako natjerali istog na nepromišljen potez. Pjana nije nasjeo i idemo dalje. A, kada bude tema na ovom podforumu "ko je cigan, a ko nije", tad ćemo raspravljati o tome. No, kako to sad nije slučaj, onda će svaki naredni post koji ide na tu stranu biti izbrisan. ;)
OK Monolog,razumijemo se!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 30 okt 2011, 18:23

Pauk je napisao/la:Evo primjer i iz nase repke, Mensur Mujdza je crniji od Ibrahimovica i opet nije cigan.

A njegov brat Jasmin Mujdza je isto igrao za repku prije, i on je svjetal skroz, a imaju iste roditelje.
hahahahahahahahhaahha
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 30 okt 2011, 18:27

Dushi_Rob je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Evo primjer i iz nase repke, Mensur Mujdza je crniji od Ibrahimovica i opet nije cigan.

hahahahahahahahhaahha

Cuj to braca, a imaju iste roditelje. Nikad cuo za takvu kombinaciju.

Zaista fascinantna izjava....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 okt 2011, 18:43

Dođoh da pročitam nešto o Pjaniću a ŠABANI razvezli o genetici ... e jesmo neprosvijećen narod do tala :twisted: :twisted:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 30 okt 2011, 20:19

ma hajde ba svi psuju, zašto sudije moraju učiti psovke na svakom poznatijem jeziku :D
Mes Que Un Club

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 nov 2011, 20:43

Zlatan Ibrahimović poručio Pjaniću: Navijaću za BiH!

Nesuđeni bh. reprezentativac Zlatan Ibrahimović sa svojim je Milanom u posljednjem kolu italijanske "Serie A" savladao Romu našeg Miralema Pjanića rezultatom 2:3, te tom prilikom postigao dva gola.

Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.

- Zlatan me je pitao kakve su realne šanse naše reprezentacije u baražu i kakva atmosfera vlada u bh. taboru. Poručio mi je da će svim srcem navijati za Bosnu i Hercegovinu i da nema ništa protiv da se naša reprezentacija na europskom prvenstvu nađe u istoj grupi sa Švedskom.
- govori Miralem Pjanić.

Podsjetimo se, Švedska se pobjedom nad Holandijom u posljednjem kolu kvalifikacija direktno plasirala na Euro 2012 kao najbolja drugoplasirana momčad, dok će naši "Zmajevi" svoje mjesto na najvećoj europskoj smotri reprezentacija tražiti kroz mečeve baraža protiv Portugala, 11. i 15. novembra.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, atomac123, BiH26 i 38 gostiju.