Sta vi mislite???

Ja ti mogu reci iz onog sto sam vidio na Grbavici. Siroki ima odlicnu ekipu za ovu ligu i odavno na Grbavici nisam gledao bolje goste. Pokriveni su na svim pozicijama, tehnicki potkovani, fizicki spremni i znaju ko sta igra i kako se igra.Rudar Boy je napisao/la:Vratimo se mi na Rudar.Sta vi ljudi mislite kako ce rudar proci u Sirokom.Valjao bi bod ali se bojim da cemo dobiti zestoku kantu.
Sta vi mislite???
Dakle dobijamo KANTU i to zestoku.Stole iz Bora je napisao/la:Ja ti mogu reci iz onog sto sam vidio na Grbavici. Siroki ima odlicnu ekipu za ovu ligu i odavno na Grbavici nisam gledao bolje goste. Pokriveni su na svim pozicijama, tehnicki potkovani, fizicki spremni i znaju ko sta igra i kako se igra.Rudar Boy je napisao/la:Vratimo se mi na Rudar.Sta vi ljudi mislite kako ce rudar proci u Sirokom.Valjao bi bod ali se bojim da cemo dobiti zestoku kantu.
Sta vi mislite???
? се?VB 1987 je napisao/la:Da, ali će reprizirati prošlu sezonu P/L Engleske i Coca Cola kupa za dječake i djevojčice do 15 godina iz Škotske...Stole iz Bora je napisao/la:Kako sam cuo, BHT od ove sezone ne prenosi englesku ligu ..Rudar Boy je napisao/la:To bi trebalo znaciti na BHT1??? Ali u vrijeme utakmice je Engleska liga,..........
Hehe,hoce. Bi će sigurno 25 likova koji dolaze mini busom. A mozda ce jos toliko doci velikim. A dobro 25 dolazi sigurno. To ce vjerovatno biti oni najveci manijaci!!!Rudar Boy je napisao/la:za zivot cijeli je napisao/la:hoce li alkoholicaribiti na tekmi
Kako se se igrati u 19 ako ce biti prenos ,znaci nemoguce u 19 im je glavni dnevnik...ljutinar je napisao/la:Utakmica se igra u 19:00
Ajde se sad ti ljuti sto ne prenose neku drugu,............ Tako je kako je,...... ja sam prezadovoljanGrad je nas DS je napisao/la:Dobro, znam da nije ni blizu ostalih parova po kvalitetu, ali malo posmatrajte iz ugla promocije PL u gradu čija ekipa prvi put učestvuje.. Nijedan drugi razlog ne vidim da se ta tekma prenosi, iskreno.
Možda će biti snimak u 20h...miky_hz je napisao/la:Kako se se igrati u 19 ako ce biti prenos ,znaci nemoguce u 19 im je glavni dnevnik...ljutinar je napisao/la:Utakmica se igra u 19:00
Iz objektivnih razloga, realizacija prenosa utakmice za 15.08.2009. godine je otkazana. Hvala na razumijevanju.
Izvini nisam skontao da si iz Prijedora. Postoje mandovi koji ne vole nas klub ali mi ga volimo punim srcem,....... jel tako,... da vas cujem,........!!! ALE ALE ALE ALE ALE!!!!!Grad je nas DS je napisao/la:Rudar Boy, pa kako da se ljutim kad prenose utakmicu našeg kluba?Koliko vidim, ti i ja smo bliži nego što misliš...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, leo1946, Paromlinac, Vanja8 i 78 gostiju.