Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

T-MAC
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la T-MAC » 30 okt 2011, 02:17

a nemre's ba volk'o piva popit jos plus neki gay koktel...al bas

aj cao odo spavarz
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 02:18

Limuntos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:zomby, ev ime: me.... ha....
pretrazi mi prijatelje na fb, i onaj derpe sto mu pocinje ime ovako navedeno, taj je pendjeras sigurno :mrgreen:

ja sam konto stavit kompletno ime i prezime, al cenzurisano, jbg :lol: :lol: :lol:
Još da ti mogu gledat prijatelje zaštitio ko da si neki bitan lik :lol:
e jbg, pregledaj onda jaskove frendove, naces ga sigurno :mrgreen: bitan, bitan :mrgreen: :mrgreen:

@gunner nisi derpe, imas dokaze za to :lol: :lol: slike :mrgreen: :lol: svaka druga slika sa malom :lol: :lol: al oni se volu, to je danas normalno u ove omladine :mrgreen: :mrgreen: polako, docete vi u moje godine, ne znate vi kako se tad asikovalo u moj vakat :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Nema niko ko tako počinje u jaskovim prijateljima :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 30 okt 2011, 02:18

Limuntos je napisao/la: kazu da i supalj zub hoce zabolit :lol: :lol: :lol: :mrgreen: a jbg jarane, ti bi da se kladis i da dobijas :D dobio si jednom, sad pauziraj koju godinu do sljedece nafake :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mora se nekako dobijati :D Kakvo pauziranje,kako onda da mi tlak skoci ? Da ubijam dosadu ? :lol: :lol: Nastavljamo dok ne uzmemo milione :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 02:18

Limuntos je napisao/la: @gunner nisi derpe, imas dokaze za to :lol: :lol: slike :mrgreen: :lol: svaka druga slika sa malom :lol: :lol: al oni se volu, to je danas normalno u ove omladine :mrgreen: :mrgreen: polako, docete vi u moje godine, ne znate vi kako se tad asikovalo u moj vakat :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Moj sinko, ljubav je to ;) A šta ti imaš gledat moje slike :P

E moj Ćema dok ja dođem u tvoje godine ti češ i umrijet :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 okt 2011, 02:23

Nema niko ko tako počinje u jaskovim prijateljima :mrgreen:
a hadzija ebote, pa imas li ti ikog sa foruma u raji :mrgreen: :mrgreen:

@emir najbolje ti je da igras onu šćenad :lol: :lol: ja ne znam kako onde neko moze dobit..pa da se jedan ker trka, i da odigram na njeg, po belaju, nebi izasao iz onog kaveza :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: nista lave, uhvati se ti posla kakvog :mrgreen: :mrgreen: bar znas da si posteno zaradio tu lovu, a ne da uzimas pare od kakvog guzonje iz kladionice, okoja ti je :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 okt 2011, 02:24

evo racije
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 02:27

MinistaR je napisao/la:evo racije
Bogam' kao da im je neko dojavio, svi se razbježali ima par minuta, samo ja jadnik ostao. Uvjek na poštena čo'eka :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 02:30

GunnerS je napisao/la:
Bogam' kao da im je neko dojavio, svi se razbježali ima par minuta, samo ja jadnik ostao. Uvjek na poštena čo'eka :D
:lol: Fkt istina,a ja baš sad s nekim o ministru pričam kad mi o vuku,a vuk na vrata :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 30 okt 2011, 02:31

Limuntos je napisao/la:
@emir najbolje ti je da igras onu šćenad :lol: :lol: ja ne znam kako onde neko moze dobit..pa da se jedan ker trka, i da odigram na njeg, po belaju, nebi izasao iz onog kaveza :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: nista lave, uhvati se ti posla kakvog :mrgreen: :mrgreen: bar znas da si posteno zaradio tu lovu, a ne da uzimas pare od kakvog guzonje iz kladionice, okoja ti je :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ma kakva scenad to nikad nisam volio.Ne znam to nikako,neko za to ima smisla,osjecaj jbg ja nemam :D Bingo me nece tako da ostaje samo kladionica :lol: Ma kakvog posla,nema se :D Pa ja postena lova :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 02:32

Evo Ministar, ovog malog ban. Nije više mali, posto je opasan hebač :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 okt 2011, 02:34

Emir ZENICA je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
Ma kakva scenad to nikad nisam volio.Ne znam to nikako,neko za to ima smisla,osjecaj jbg ja nemam :D Bingo me nece tako da ostaje samo kladionica :lol: Ma kakvog posla,nema se :D Pa ja postena lova :lol:
ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od tog :mrgreen: mene nece kerovi, kladionica pogotovo, al bingo tu i tamo :mrgreen: :mrgreen: neki dan citavih 7 KM dobio :lol: :mrgreen: :mrgreen: a prvi put kad sam odigrao bingo, petobanka leze u dzep 8-) :mrgreen: a u vezi posla, to sam se salio :mrgreen: :lol: jer bolje dzaba lezat, neg dzaba radit :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 okt 2011, 02:35

LBJ MVP je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
:lol: Fkt istina,a ja baš sad s nekim o ministru pričam kad mi o vuku,a vuk na vrata :mrgreen:
čuj o meni se priča :mrgreen:

garant nešto kriminalno, čim sam ja dio razgovora.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2011, 02:36

Hajd, lahku nooć, vrijeme spit :) Vozdra mala raja do idućeg tipkanja.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 okt 2011, 02:37

GunnerS je napisao/la:Hajd, lahku nooć, vrijeme spit :) Vozdra mala raja do idućeg tipkanja.
nemas rasta ic spavat, svakako moras u 3 pomaknut sat :mrgreen: :mrgreen: neka te s rajom :mrgreen: :lol: zajebajem se, idi, meni si dosadio, ne znam za druge :lol: :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 30 okt 2011, 02:38

Limuntos je napisao/la: ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od tog :mrgreen: mene nece kerovi, kladionica pogotovo, al bingo tu i tamo :mrgreen: :mrgreen: neki dan citavih 7 KM dobio :lol: :mrgreen: :mrgreen: a prvi put kad sam odigrao bingo, petobanka leze u dzep 8-) :mrgreen: a u vezi posla, to sam se salio :mrgreen: :lol: jer bolje dzaba lezat, neg dzaba radit :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Pa to,al jbg ima nekih koji scenad povazdan ganjaju jbt :D Scenad samo jednom odigrao i to 4 pobjeda,svi izasli iz kaveza samo mi 4 nema,zaglavila se :lol: :lol: Bingo me nece nikad samo znam da svima govorim 1,8,18,28,38 i 48 :D hahahahah al nikad ne uplatim :D Naravno da je bolje lezat :lol:
Volim te Celik ! ! !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 02:41

MinistaR je napisao/la:
čuj o meni se priča :mrgreen:

garant nešto kriminalno, čim sam ja dio razgovora.
Ma fin razgovor bio :lol: :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 okt 2011, 02:43

Emir ZENICA je napisao/la:
Limuntos je napisao/la: ma kerovi se igraju samo onda kad ti pare dojade pa ne znas dje bi ih potrosio, jer nema hljeba od tog :mrgreen: mene nece kerovi, kladionica pogotovo, al bingo tu i tamo :mrgreen: :mrgreen: neki dan citavih 7 KM dobio :lol: :mrgreen: :mrgreen: a prvi put kad sam odigrao bingo, petobanka leze u dzep 8-) :mrgreen: a u vezi posla, to sam se salio :mrgreen: :lol: jer bolje dzaba lezat, neg dzaba radit :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Pa to,al jbg ima nekih koji scenad povazdan ganjaju jbt :D Scenad samo jednom odigrao i to 4 pobjeda,svi izasli iz kaveza samo mi 4 nema,zaglavila se :lol: :lol: Bingo me nece nikad samo znam da svima govorim 1,8,18,28,38 i 48 :D hahahahah al nikad ne uplatim :D Naravno da je bolje lezat :lol:
na pocetku trke, ja mislim da onaj neki zec proleti pa oni krenu se trkat, i ja mislim da je se jednom ovde desilo da je neki lik odigrao, nek bude 3, i svi kerovi trce normalno po stazi, samo ova njegova trojka ode za onim zecom ebote :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: probaj nekad bingo, moze tu koja para leci...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 okt 2011, 02:54

3 sata :shock: ebote, ostao sam posljednji mohikanac na forumu :mrgreen: :lol: :lol: idem, dok me nije ko vidio :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 02:55

Limuntos je napisao/la:3 sata :shock: ebote, ostao sam posljednji mohikanac na forumu :mrgreen: :lol: :lol: idem, dok me nije ko vidio :lol: :lol:
Ne brini se nisi,ali idem i ja :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 okt 2011, 02:59

I ja :mrgreen:

Samo što se ne mogu uključiti u vaš razgovor tek tako, ne valja upadati u riječ :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.