FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jao slike

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Svaka cast, Slavija nikad losija i steta bi bila da ih niste nakantali.
Kolko je Adilovic zabio golova dosad? 8 ili 9 ?
9samosarajvo je napisao/la:Svaka cast, Slavija nikad losija i steta bi bila da ih niste nakantali.
Nekad je bilo plus osam, a sada idete nam pod noge, gdje vam je i mjesto, da li smo vam fore 10 kola da sanjate titulu, a sad lezi dole. 
evo izgleda Borac ispada iz trke za titulu, zijanise od solidnog GOSK-a. Kad otresemo pitare jos nam samo Siroki ostaje u konkurenciji za titulu.
Volim te Zeljo!!!
Bešlija (od 82. Savić).
skonto Savic da se ne moze zaje.bavat sa Amarom
skonto Savic da se ne moze zaje.bavat sa Amarom
NO PYRO NO PARTY
- alan ford 26
- Kontakt:
Perfektno, odlican rezultat, bez kartona, nije moglo bolje
Ovo Savic dobio konacno priliku?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
jeste u zadnjih desetak minuta.alan ford 26 je napisao/la:Perfektno, odlican rezultat, bez kartona, nije moglo boljeOvo Savic dobio konacno priliku?
Volim te Zeljo!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šminka jakna u Aamr, macron
Pitari su pobjedili na foru GOŠK-a i fale se sa ta 4 gola, ovaj današnji GOŠK je skroz drugačiji od onog prije 10 kola, i današnjom pobjedom su to pokazali.
Bježimo Borcu i Zrinjskom po 6 bodova, najbitnije je da se polako grabi prema Evropi, prvo da se Evropa osigura pa ćemo onda o trofejima.
Pitari su pobjedili na foru GOŠK-a i fale se sa ta 4 gola, ovaj današnji GOŠK je skroz drugačiji od onog prije 10 kola, i današnjom pobjedom su to pokazali.
Bježimo Borcu i Zrinjskom po 6 bodova, najbitnije je da se polako grabi prema Evropi, prvo da se Evropa osigura pa ćemo onda o trofejima.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
u strasnoj smo formi ...ovako docekat celik a onda komsinice zgazit
u koliko sati je celik i jel bilo ista nasih u lukavici

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
-
Pirke_TM87
- Kontakt:

ELDIN ADILOVIC
Na pocetku mu psovali sve živo,sada ga hvale,trebalo je i njemu vremena da se uigra.
- alan ford 26
- Kontakt:
Meni je licno drago da je Savic jos uvijek tu i da je u kombinacijama za prvi tim, koristan je on igrac a i valja imati dugu klupu i adekvatnu zamjenu. Sad na redu Celik, pokusati napraviti finu zalihu za revans, 2-3 gola, dovoljno.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- zubanovic89
- Kontakt:
meni i dalje nije simpatican zbog onog crvenog protiv pitara 2 al' et drago mi je da zabija, zbog njega i zeba igra puno bolje jos kad se smajic uklopi 100% bicemo jos boljiNarin je napisao/la:Na pocetku mu psovali sve živo,sada ga hvale,trebalo je i njemu vremena da se uigra.
od svega mi najvise zao beslije jer je vec na zalasku karijere da je koju godinu mladji svaka tekma bi bila 5-6 golova
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ma bilo pa proslo pasa moj..Vidi ga sad, ko Ronaldinho igrazubanovic89 je napisao/la:meni i dalje nije simpatican zbog onog crvenog protiv pitara 2 al' et drago mi je da zabija, zbog njega i zeba igra puno bolje jos kad se smajic uklopi 100% bicemo jos boljiNarin je napisao/la:Na pocetku mu psovali sve živo,sada ga hvale,trebalo je i njemu vremena da se uigra.
od svega mi najvise zao beslije jer je vec na zalasku karijere da je koju godinu mladji svaka tekma bi bila 5-6 golova
gledaj ga lafe,zlatna kopačka evropePirke_TM87 je napisao/la:
ELDIN ADILOVIC
Pirke_TM87 je napisao/la:
ELDIN ADILOVIC

Lice malo, samo sto Eldin bolje igra
- zubanovic89
- Kontakt:
ne urek'o seAmar_TM87 je napisao/la:Ma bilo pa proslo pasa moj..Vidi ga sad, ko Ronaldinho igrazubanovic89 je napisao/la:meni i dalje nije simpatican zbog onog crvenog protiv pitara 2 al' et drago mi je da zabija, zbog njega i zeba igra puno bolje jos kad se smajic uklopi 100% bicemo jos boljiNarin je napisao/la:Na pocetku mu psovali sve živo,sada ga hvale,trebalo je i njemu vremena da se uigra.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
mogo si veću sliku stavitAmar_TM87 je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:
ELDIN ADILOVIC
Lice malo, samo sto Eldin bolje igra
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 63 gosta.