sstrumf je napisao/la:JEL VAS STRAH
Je li tebe strah malog B.D. ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sstrumf je napisao/la:JEL VAS STRAH
cuj videoton?! koji moronnvideoton1 je napisao/la:sstrumf je napisao/la:JEL VAS STRAH
Je li tebe strah malog B.D. ?
Željezničar je odigrao pet utakmica kući i sedam u gostima.mma_hz je napisao/la:cuj zahladnilo,a temp nam ista hahahahaJug je napisao/la:Kako vam je sada s ovom zimom, kad vam je bilo plus osam nekako ste mi bili veseli, ali sad je vec zahladnilo pravo, valjda zime ? Jel hladno kod vas ?![]()
ako je nama hladno ,onda je i vama ..logicno.
![]()
ne smeta mi ZUBANA mi mogvideoton1 je napisao/la:Zašto ti smeta veliki klub iz Mađarske ?
Zato sto ti velicas najveci uspjeh nekog kluba iz BiH..Uostalom, kad se svi kurcite E.B. i B.D. preko foruma, bujrum im ostavite br. telefona, adresu i ime i prezime pa dokazite da niste samo net mangupi..videoton1 je napisao/la:Zašto ti smeta veliki klub iz Mađarske ?
jest upravu si zubana mi mogvideoton1 je napisao/la:Budali i kad prst pred okom pokažeš, počne se smijati.
@Amar_TM87 Baš me zanima kako si ti došao da zaključka da ja nešto veličam, tipični manijaC.
Temperatura je tu i tamo slicna ali bi bilo daleko toplije da nas sudija nije DIREKTNO ostetio na dvije utakmice i uzeo nam 4-6 bodova.Inkognito je napisao/la:Željezničar je odigrao pet utakmica kući i sedam u gostima.mma_hz je napisao/la:cuj zahladnilo,a temp nam ista hahahahaJug je napisao/la:Kako vam je sada s ovom zimom, kad vam je bilo plus osam nekako ste mi bili veseli, ali sad je vec zahladnilo pravo, valjda zime ? Jel hladno kod vas ?![]()
ako je nama hladno ,onda je i vama ..logicno.
![]()
Sarajevo je odigralo sedam utakmica kući i pet u gostima.
Pa ti kontaj jel ista temperatura
posmatrac sa juga 87 je napisao/la: jest upravu si zubana mi mog![]()
Realno, INDIREKT čist kao suza je bio protiv Širokog. Namjera se svira, ne mora biti kontaktasamosarajvo je napisao/la:
Temperatura je tu i tamo slicna ali bi bilo daleko toplije da nas sudija nije DIREKTNO ostetio na dvije utakmice i uzeo nam 4-6 bodova.
Pod ovim DIREKTNO ne mislim na neko "neofirno" siljenje protiv naseg kluba ili sjeckanje igre ili sviranje faulova na 20-30 metara od naseg gola. Pod direktno mislim na ponistavanje 3 cista gola u 2 utakmice.
Cuj ga osteceni. Pa jel te stid pricati to molim te. Nijedan penal nije sviran protiv vas vec 2 godine? Vjecito ste osteceni kad ne mozete nekoga pobijediti. Pa listica vas dere vec 3 godine i kuci i tamo, i ti pricas o sudijama. Bolje ti je zapitaj se u neke druge stvari, mozda niste dorasli ekipi iz listice ako ne mozete pobijediti 2-3 godine. Da ste vi tako jaki bar bi kuci derali, al ne samo sudije, kako da ne.Inkognito je napisao/la:Realno, INDIREKT čist kao suza je bio protiv Širokog. Namjera se svira, ne mora biti kontaktasamosarajvo je napisao/la:
Temperatura je tu i tamo slicna ali bi bilo daleko toplije da nas sudija nije DIREKTNO ostetio na dvije utakmice i uzeo nam 4-6 bodova.
Pod ovim DIREKTNO ne mislim na neko "neofirno" siljenje protiv naseg kluba ili sjeckanje igre ili sviranje faulova na 20-30 metara od naseg gola. Pod direktno mislim na ponistavanje 3 cista gola u 2 utakmice.Za Trebinje ne znam. Vjerovatno je bila krađa.
Mojne sa njim raspravljati...on je vjerovatno comorov rodjak ili prijatelj jer niko od navijaca ne moze stati u njegovu odbranu...ja nemam nista protiv njega kao covjeka i nemam nekog razloga da ga uzimam na zub izuzev njegovih predstava...i to o poziciji necu da slusam...pa jedan mascherano stane na stopera i odigra dobro, puyol ode na lijevog beka pa odigra dobro,a eto samo on cijelu sezonu ne moze da se prilagodi....i pasice moj lijepi takvi poput tebe, poput onog pardona i vama slicni su pacijenti...ja sam jedan normalan navijac sarajeva koji zeli da u ekipi ima beka koji zna igrati lopte a ne da je se rjesava ko da je vruc krompir...i ti nemoj gledati snimke vec odi na utakmicu i pogledaj comora...bice ti jasnije zasto sam ga uzeo an zub...mma_hz je napisao/la:ja sam evo odgledao skoro svaku tekmu Sarajeva ove sezone i mogu ti reci da su comor pa beli ubjedljivo najlosoje karike u nasoj ekipi....comor je mozda i dobar igrac ,al na desnom beku ne zna i to je to..meme pitar je napisao/la:Pogledaj snimak i vidi centaršut Čomora.10.Skoro je napisao/la: OK centarsut ali ja ostajem pri svom da on definitivno s loptom nista nezz...samo nabij da nije kod mene, zavali nekog i sl...i kod onog centarsuta on je nije centrirao nego je nabio ispred onog igraca olimpika...uglavnom, ne treba se zaludjivati da ulazi u formu i da podize nivo igre i sinoc je to bilo zalosno zato u zimu na pijacu po bekove...
Ako gledaš Sarajevo onda si vidio da Olimpic nije imao niti jedan prodor po njegovoj strani. Mali je bio među najboljima u juniorima i uz Dupovca je najzaslužniji za to što su u juniorskom sastavu bili šampioni.
Uostalom tu je gopodin Plišek i zna šta radi.
Uvjek se nađe nekoliko pacijenata koji uzmu na zub nekog igrača i jašu po forumu sa zamjerkama i traže dlaku u jajetu svom "ljubimcu"
Juče nisam imao zamjerke za borbenost, trku niti jednom igraču!
LOGIKA TI JE STVARNO NA NIVOU, DIVIM TI SE.Jug je napisao/la:Cuj ga osteceni. Pa jel te stid pricati to molim te. Nijedan penal nije sviran protiv vas vec 2 godine? Vjecito ste osteceni kad ne mozete nekoga pobijediti. Pa listica vas dere vec 3 godine i kuci i tamo, i ti pricas o sudijama. Bolje ti je zapitaj se u neke druge stvari, mozda niste dorasli ekipi iz listice ako ne mozete pobijediti 2-3 godine. Da ste vi tako jaki bar bi kuci derali, al ne samo sudije, kako da ne.Inkognito je napisao/la:Realno, INDIREKT čist kao suza je bio protiv Širokog. Namjera se svira, ne mora biti kontaktasamosarajvo je napisao/la:
Pod ovim DIREKTNO ne mislim na neko "neofirno" siljenje protiv naseg kluba ili sjeckanje igre ili sviranje faulova na 20-30 metara od naseg gola. Pod direktno mislim na ponistavanje 3 cista gola u 2 utakmice.Za Trebinje ne znam. Vjerovatno je bila krađa.
LOGIKA TI JE STVARNO NA NIVOU, DIVIM TI SE.Jug je napisao/la:Cuj ga osteceni. Pa jel te stid pricati to molim te. Nijedan penal nije sviran protiv vas vec 2 godine? Vjecito ste osteceni kad ne mozete nekoga pobijediti. Pa listica vas dere vec 3 godine i kuci i tamo, i ti pricas o sudijama. Bolje ti je zapitaj se u neke druge stvari, mozda niste dorasli ekipi iz listice ako ne mozete pobijediti 2-3 godine. Da ste vi tako jaki bar bi kuci derali, al ne samo sudije, kako da ne.Inkognito je napisao/la:Realno, INDIREKT čist kao suza je bio protiv Širokog. Namjera se svira, ne mora biti kontaktasamosarajvo je napisao/la:
Kad pogledam ti sliku i vidim tu rijec SPICA, to i moze samo napraviti neki balavac s ilidze.HZ_ilidzaa je napisao/la:Smaras balavac ! Sutra skola , nisi uradio domaci zadatak iz prirode i drustva.