Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
sa nova tri boda približili smo se vrhu i sada samo imamo veći zaostatak za Shityem.
Ocjene po Goal.com:
Friedel 7, Bassong 6,5, Kaboul 6,5, Walker 7, Ekotto 6,5, Bale 7, Parker 7,5, Modrić 8, Lennon 6,5, VdV 7,5, Ade 7. Sada dočekujemo QPR i bilježimo nova tri boda
Ocjene po Goal.com:
Friedel 7, Bassong 6,5, Kaboul 6,5, Walker 7, Ekotto 6,5, Bale 7, Parker 7,5, Modrić 8, Lennon 6,5, VdV 7,5, Ade 7. Sada dočekujemo QPR i bilježimo nova tri boda
Audere est Facere
Tottenham lagano odmiče Liverpoolu očekivano 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tko igra more beautiful football than SPURS?
Ovo je orgasmus.. Pass, move, pass, move...
FT Spurs 3-1 QPR
KING BALE

Ovo je orgasmus.. Pass, move, pass, move...
FT Spurs 3-1 QPR
KING BALE

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Kakav igrac je ovaj Parker,to je nevjerovatno,samo cu reci svaka cast! 
Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal
.
Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, tu nam se mišljenja razilaze. Meni je Schweinsteiger bolji od njega (ne računam Barcine vanzemaljce). Modrić jeste zadrž'o visok nivo igre, al' ona bavarska budaletina je ipak bolja.
Nego, Tottenhamu dobro dođe što rijetko ko obraća pažnju na njih. U prvom planu su Manchesteri, Chelsea, onda Arsenal, pa tek poslije slijede Tottenham i Liverpool. Prošle godine su ih povrede, igra na više frontova (ozbiljna igra) + svakodnevni pritisak i syebali. Ove godine toga nema. Kada nisu pod pritiskom, pokazuju svoje pravo lice.
A, stvarno igraju prelijep fudbal. No, na to smo već navikli.
Nego, Tottenhamu dobro dođe što rijetko ko obraća pažnju na njih. U prvom planu su Manchesteri, Chelsea, onda Arsenal, pa tek poslije slijede Tottenham i Liverpool. Prošle godine su ih povrede, igra na više frontova (ozbiljna igra) + svakodnevni pritisak i syebali. Ove godine toga nema. Kada nisu pod pritiskom, pokazuju svoje pravo lice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joey Barton: "What a footballer Luka Modric is, hats off. Best in the league by a mile."
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Kad dostigne nivo Wilshira neka se javi.Valencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dok je Vilsir povrijedenValencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal.
Rođen s tobom da budem
Ma ovaj Redknapp je po meni pravi strucnjak.
Vjerovatno je on najzasluzniji zasto je modric ostao,i doveo je Parkera koji je trebao igrati drugu ligu engleske i odmah ga stavio u prvu postavu ispred Sandra i Huddlestonea,koji su prije bili prva postava,i ispostavilo se kao pun pogodak.
Takodjer dovodjenje Adebayora je bilo po meni pogodak,mozda danas se ispromasivao,ali po meni je daleko bolji igrac od Defoea.
Bale je bio sjajan,Lennon dosta dobar,Ekotto isto tako dobar.
Edit : Ali niko kao Michael Carrick!
Vjerovatno je on najzasluzniji zasto je modric ostao,i doveo je Parkera koji je trebao igrati drugu ligu engleske i odmah ga stavio u prvu postavu ispred Sandra i Huddlestonea,koji su prije bili prva postava,i ispostavilo se kao pun pogodak.
Takodjer dovodjenje Adebayora je bilo po meni pogodak,mozda danas se ispromasivao,ali po meni je daleko bolji igrac od Defoea.
Bale je bio sjajan,Lennon dosta dobar,Ekotto isto tako dobar.
Edit : Ali niko kao Michael Carrick!
- M. Scofield
- Kontakt:
Trenutno uz Shity smo u najboljoj formi mislim da možemo završiti drugi na kraju jer ni United ni Chelsea nisu me impresionirali ove sezone
Audere est Facere
- gloryhunter
- Kontakt:
dajte ljudi dobili ste liverpool i 4 slabija kluba u zadnjih 6 utakmica....
a oni bi vec bili u TOP4...a jos 28kola do kraja 
- M. Scofield
- Kontakt:
dobili smo i Arsenal jedini je kiks bio protiv Newcastle gdje smo dva puta vodili pa su ovi izvukli nulu, ima se još igrat naravno al ja vjerujem u ovu ekipu i TOP 4 je realni domet ove ekipegloryhunter je napisao/la:dajte ljudi dobili ste liverpool i 4 slabija kluba u zadnjih 6 utakmica....a oni bi vec bili u TOP4...a jos 28kola do kraja
Audere est Facere
- gloryhunter
- Kontakt:
cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke 
- M. Scofield
- Kontakt:
24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
Audere est Facere
Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- gloryhunter
- Kontakt:
carling cup (miki maus kup)M. Scofield je napisao/la:24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
igrate dobro u zadnje, ali prika konkurencija je velika ove godine za 3. i 4. mjesto čak 4 ekipe ako nećemo računat Newcastle.
Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ekipa im djeluje jako jako pokretljivo i brzo.Problem moze nastati ako se povrijedi jedan od kljucnih igraca.tevezito je napisao/la:Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Parker i Luka u vezi djeluju jako jako mocno.Kontrolisu igru graciozno i distibuju je za krila.
Bale i Lennon nevjerovatno brzi i korisni.VDV kao polu spic djeluju fantasticno.Ubojit je i izuzetno kreativan.
A dolazak Adebe je pun pogodak !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Dobar je Svajn, sigurno jedan od najboljih veznjaka svijeta. On i Modric su razlika ko nebo i zemlja, potpuno razlicit profil igraca. Zbog toga ih je tesko porediti. Modric me potpuno fascinirao fantasticnim kretanje, otkrivanjem, dinamikom,.. Njegova igra bez lopte je vrh. Obratite paznju na to.Monolog je napisao/la:Dobro, tu nam se mišljenja razilaze. Meni je Schweinsteiger bolji od njega (ne računam Barcine vanzemaljce). Modrić jeste zadrž'o visok nivo igre, al' ona bavarska budaletina je ipak bolja.![]()
Moze on jos napredovati, posebno u pas igri,.. Dobar je i tu, ali nije Snajder ili Lampard
Bejl je sila. Udari me smijeh kada neko kaze da su od njega bolji Nani i Jang
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.