Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 24 okt 2011, 08:29

sa nova tri boda približili smo se vrhu i sada samo imamo veći zaostatak za Shityem.
Ocjene po Goal.com:
Friedel 7, Bassong 6,5, Kaboul 6,5, Walker 7, Ekotto 6,5, Bale 7, Parker 7,5, Modrić 8, Lennon 6,5, VdV 7,5, Ade 7. Sada dočekujemo QPR i bilježimo nova tri boda
Audere est Facere

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2011, 23:10

Tottenham lagano odmiče Liverpoolu očekivano 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 30 okt 2011, 19:10

Tko igra more beautiful football than SPURS?

Ovo je orgasmus.. Pass, move, pass, move...

FT Spurs 3-1 QPR

KING BALE

slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 okt 2011, 19:28

Kakav igrac je ovaj Parker,to je nevjerovatno,samo cu reci svaka cast! :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 okt 2011, 20:43

Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal 8-) .

Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2011, 20:48

Dobro, tu nam se mišljenja razilaze. Meni je Schweinsteiger bolji od njega (ne računam Barcine vanzemaljce). Modrić jeste zadrž'o visok nivo igre, al' ona bavarska budaletina je ipak bolja. :mrgreen:

Nego, Tottenhamu dobro dođe što rijetko ko obraća pažnju na njih. U prvom planu su Manchesteri, Chelsea, onda Arsenal, pa tek poslije slijede Tottenham i Liverpool. Prošle godine su ih povrede, igra na više frontova (ozbiljna igra) + svakodnevni pritisak i syebali. Ove godine toga nema. Kada nisu pod pritiskom, pokazuju svoje pravo lice.

A, stvarno igraju prelijep fudbal. No, na to smo već navikli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 30 okt 2011, 20:57

Joey Barton: "What a footballer Luka Modric is, hats off. Best in the league by a mile."
8-)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 okt 2011, 21:05

Valencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal 8-) .

Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
Kad dostigne nivo Wilshira neka se javi. 8-) :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 okt 2011, 21:06

Valencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal 8-) .

Dok je Vilsir povrijeden ;)
Rođen s tobom da budem

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 okt 2011, 21:09

Ma ovaj Redknapp je po meni pravi strucnjak.
Vjerovatno je on najzasluzniji zasto je modric ostao,i doveo je Parkera koji je trebao igrati drugu ligu engleske i odmah ga stavio u prvu postavu ispred Sandra i Huddlestonea,koji su prije bili prva postava,i ispostavilo se kao pun pogodak.
Takodjer dovodjenje Adebayora je bilo po meni pogodak,mozda danas se ispromasivao,ali po meni je daleko bolji igrac od Defoea.
Bale je bio sjajan,Lennon dosta dobar,Ekotto isto tako dobar.

Edit : Ali niko kao Michael Carrick! :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 31 okt 2011, 08:18

Trenutno uz Shity smo u najboljoj formi mislim da možemo završiti drugi na kraju jer ni United ni Chelsea nisu me impresionirali ove sezone
Audere est Facere

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 31 okt 2011, 09:18

dajte ljudi dobili ste liverpool i 4 slabija kluba u zadnjih 6 utakmica.... :lol: a oni bi vec bili u TOP4...a jos 28kola do kraja :mrgreen:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 31 okt 2011, 09:26

gloryhunter je napisao/la:dajte ljudi dobili ste liverpool i 4 slabija kluba u zadnjih 6 utakmica.... :lol: a oni bi vec bili u TOP4...a jos 28kola do kraja :mrgreen:
dobili smo i Arsenal jedini je kiks bio protiv Newcastle gdje smo dva puta vodili pa su ovi izvukli nulu, ima se još igrat naravno al ja vjerujem u ovu ekipu i TOP 4 je realni domet ove ekipe
Audere est Facere

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 31 okt 2011, 09:58

cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke :evil:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 31 okt 2011, 10:23

gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke :evil:
24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)
Audere est Facere

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 31 okt 2011, 10:47

Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 31 okt 2011, 12:09

M. Scofield je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke :evil:
24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)
carling cup (miki maus kup) :lol:
igrate dobro u zadnje, ali prika konkurencija je velika ove godine za 3. i 4. mjesto čak 4 ekipe ako nećemo računat Newcastle.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 31 okt 2011, 12:16

Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 31 okt 2011, 15:12

tevezito je napisao/la:
Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.
Ekipa im djeluje jako jako pokretljivo i brzo.Problem moze nastati ako se povrijedi jedan od kljucnih igraca.
Parker i Luka u vezi djeluju jako jako mocno.Kontrolisu igru graciozno i distibuju je za krila.
Bale i Lennon nevjerovatno brzi i korisni.VDV kao polu spic djeluju fantasticno.Ubojit je i izuzetno kreativan.
A dolazak Adebe je pun pogodak !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 okt 2011, 16:02

Monolog je napisao/la:Dobro, tu nam se mišljenja razilaze. Meni je Schweinsteiger bolji od njega (ne računam Barcine vanzemaljce). Modrić jeste zadrž'o visok nivo igre, al' ona bavarska budaletina je ipak bolja. :mrgreen:

Nego, Tottenhamu dobro dođe što rijetko ko obraća pažnju na njih. U prvom planu su Manchesteri, Chelsea, onda Arsenal, pa tek poslije slijede Tottenham i Liverpool. Prošle godine su ih povrede, igra na više frontova (ozbiljna igra) + svakodnevni pritisak i syebali. Ove godine toga nema. Kada nisu pod pritiskom, pokazuju svoje pravo lice.

A, stvarno igraju prelijep fudbal. No, na to smo već navikli.
Dobar je Svajn, sigurno jedan od najboljih veznjaka svijeta. On i Modric su razlika ko nebo i zemlja, potpuno razlicit profil igraca. Zbog toga ih je tesko porediti. Modric me potpuno fascinirao fantasticnim kretanje, otkrivanjem, dinamikom,.. Njegova igra bez lopte je vrh. Obratite paznju na to.

Moze on jos napredovati, posebno u pas igri,.. Dobar je i tu, ali nije Snajder ili Lampard :mrgreen: . Vjerujem da ce biti sve bolji i bolji.

Bejl je sila. Udari me smijeh kada neko kaze da su od njega bolji Nani i Jang :mrgreen: . Lenon odlican. Parker se uklopio, kompaktibilan sa Modricem. Adebajor je pun pogdak. Bilo bi super da ostane. Golmani i bekovi odlicni. Stoperi losi, najgori dio tima. VDV je dobar igrac, al' da tu imaju nekog dominantnijeg mogli bi se ukljuciti u borbu za titulu (uz dva dobra stopera). Al' i ovo je odlicno. Samo da se tim ne rasproda. Nadam se da ce biti cetvrti 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.