Kako je ovo lijepo vidjeti.
Gdje su sad kriticari s pocetka sezone da sta kazu na Adila?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za 5 gol Kvesa sve odradio ..TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
A Kristić me podsjeća na onog lika iz reklama za lijekove što čita ono na kraju "za indikacije i nuspojave..."Hawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
Bio je brži od kamereHawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
Nemojte da vas čudi zbrzan izvještaj i tužan glas izvještača.Samo trebate znati njegovo ime.TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
i protiv veleža je igrao pod blokadom,predlažem amaru da čitavo prvenstvo igra pod blokadomaleksandar_veliki je napisao/la:Smajic najvjerovatnije propusta Celik. I danas je igrao pod blokadom, Amar ga po mojim informacijama odmara za derbi. To su friske informacije, a mozda bude nekih promjena do srijede.Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
trba im pola emisije da prikažu sve golove i šanse, al hajde sačekat će mo i taj BHT sport u 22.25nidi je napisao/la:Bio je brži od kamereHawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!![]()
![]()
Biće možda u revanšu, u prvoj utakmici se znaGrdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
Ovaj portal je objavio da je Obuća nakon 11. kola PL imao 4 gola. Odakle sada 7? Da mu slučajno ne upisuju i one iz KUPA?Ad0 je napisao/la:Lista strijelaca Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon 12. kola:
- 9 golova: Adilović (Željezničar)![]()
- 7 golova: Obuća (Sarajevo)
- 6 golova: Marjanović (Zrinjski)
Pa đesi ti Grdane nema te otkako je minus u Banja Luci, sad si izgleda prešao u Široki dole je još uvijek plus, ali i on se smanjuje!Grdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
Samo ti izazivaj,neću nasjedati na provokacije.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa đesi ti Grdane nema te otkako je minus u Banja Luci, sad si izgleda prešao u Široki dole je još uvijek plus, ali i on se smanjuje!Grdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Laudrup, Nekadasiigrostarsno i 38 gostiju.