Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
lijep gol Lulica,svaka cast Zmaju!
http://www.oleoletv.com/video/channel/f ... azio-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my Commodore 64
LULA majstore samo tako nastavi, kako u Laziu tako i za repku...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Channel - 114021
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jest nasao pajdasa Cissea,razumiju se i suradjuju na terenu ko' da 10 godina igraju zajedno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa nisam ja prošlu utakmicu džaba proklinjao Cisse-a ipak je upalilo,dobra asistencija,i prelijep pogodak Lulića !Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- marseille_unique
- Kontakt:
bravo majstore kaka smirenost, jos ce bolje ocjene sada dobiti za mene na PES 2012, a porast ce mu i cjena na MLO
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ovaj momak za Bosnu daje 120% i za to je moj omiljeni igrac. Evo, krenulo ga pravo i u Laziu,samo naprijed MAJSTORE !
Jako bitno za njegovu karijerumarseille_unique je napisao/la:bravo majstore kaka smirenost, jos ce bolje ocjene sada dobiti za mene na PES 2012, a porast ce mu i cjena na MLO
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
hahahahahahahaahahahahahaha*p!p!t@* je napisao/la:Jako bitno za njegovu karijerumarseille_unique je napisao/la:bravo majstore kaka smirenost, jos ce bolje ocjene sada dobiti za mene na PES 2012, a porast ce mu i cjena na MLO
...
Polako postaje jedan od nasih najvecih zvijezda
Jest da mi je jedno vrijemo bio antipatican,cisto zbog gesta kada je postigao gol Bellinzoli(ekipi u kojoj se prakticki afirmisao)a radovao se ko' da nikad gola nije dao,takvi igraci su mi vazda bili mrski,al et
[youtube][/youtube]
Jest da mi je jedno vrijemo bio antipatican,cisto zbog gesta kada je postigao gol Bellinzoli(ekipi u kojoj se prakticki afirmisao)a radovao se ko' da nikad gola nije dao,takvi igraci su mi vazda bili mrski,al et
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Bravo Lulaa majstoree

Edit: ponekad nevjerovatno podsjeca na Bale-a u onim prodorima po strani
e dobar lulic veceras, i kakav go 
al zato, koji glup tim ovaj cagliari, 501 sansa i nula golova (inace ne pratim talijane osim nasih igraca, tak da neam pojma kakvi su inace, da se ko ne uvrijedi)
al zato, koji glup tim ovaj cagliari, 501 sansa i nula golova (inace ne pratim talijane osim nasih igraca, tak da neam pojma kakvi su inace, da se ko ne uvrijedi)
...
prati ih @marseille_unique na PES-upanties je napisao/la:e dobar lulic veceras, i kakav go
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
kavaz_ je napisao/la:Bravo Lulaa majstoree![]()
Bale:"Kad porastem bicu Lulic!"
- el-fighter
- Kontakt:
FTW, kakva golcina Lulica. Krenulo ga pravo, trebalo mu je samo da se malo uigra i da dodje na pravu poziciju. Sada ce prekucati ovu ligu
Nasi se raspucali pravo, ostavite malo i za Portugal.
Nasi se raspucali pravo, ostavite malo i za Portugal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Lula iduca destinacija,,, vjerovatno Inter, Man.U, Arsenal ili tako nesto!!!!! kakav BAle i bakraci!!! neuporedivo!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ili Bale podsječa na njega . Taj Bale je bljesnuo na trenutak sada u utakmicama nije loš ali po meni je Lulić bolji .kavaz_ je napisao/la:Bravo Lulaa majstoree![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Edincapitano, General505, Viking4 i 31 gost.