FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 20:11

slika-slika

SLOBODA-CRVENA ZVEZDA
Nedelja 30.10. 14:00
Stadion:Begluk
Prenos:RTS

Prvi put nakon ihaha vremena idemo u Uzice,idemo na noge motivisanoj SLobodi da nakon crno belih uzme skalp i crveno belim i upotpuni sliku porazenih blizanaca.Ali necemo im dati,i mi smo silno motivisani i svesni da nam ova pobeda itekako treba.

Sloboda je dosta kvalitetna ekipa,rekao bih mozda i glavni kandidat za to 4.mesto koje bi trebalo da vodi u evropu.Sa klupe ih predvodi "fudbalski mag",Stamenkovic koji je pre par sedmica izjavio da bi dosao skoro do kraja evropskih kupova kada bi u svojim redovima imao nekoga od vecitih. :lol: Vrlo su kompaktna celina i timski su odlicni i vole da se nadigravaju,ali ono sto mene raduje je sto nama Sloboda lezi,prosle godine 0:3 u Lucanima i 5:2 na Marakani tako da se uzdam u medjusobni duel.
Slobodu krasi jaka trkacka igra i brza transformacija.Vezni red im je verovano najjaci deo tima sa po meni jednim od najboljih zadnjih lige Bosmanom,sa odlicnim plajom Tiagom,te u napadu sa izuzetno lucidnim mladim Kasalicom.Odbrana je losija od ostalih delova,a moramo i pokusati iskoristiti linijastvo Bozovica i pokusati stici do gola ja se nadam da hocemo.

Robiju su mislim svi na raspolaganju,a on je odlucio da tek ujutru saopsti na koga da racuna pa cemo da sacekamo ali ja ocekujem najjaci sastav,a utakmica protiv Banata je mislim nesta iz cega smo morali da izvucemo pouke,i nadam se da jesmo.

HOCEMO POBEDU !!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 okt 2011, 23:32

@ Kolega jel istina ovo sto pricaju za Mezengu da ce ga iskasirati u januaru? :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 okt 2011, 23:47

Nije bas da su svi na raspolaganju. Mislim da Micko nece sigurno igrati dok su Cosic, Kadu, Lazovic i Vilotic upitni.
Tribalian je napisao/la:@ Kolega jel istina ovo sto pricaju za Mezengu da ce ga iskasirati u januaru? :?
Robi je valjda nezadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima, tako da nije nemoguce. Mada ocekujem da ce prije Andrija otici, u tom slucaju ne vjerujem da bismo trazili 2 nova napadaca.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 okt 2011, 23:59

Ne znam brate,ali znam da nikad goru "navalu" nismo imali. O Mezengi nemam neki izdefinisan stav,ali videcemo...Imamo dobre polu spiceve,ali spiceve katastrofa.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 okt 2011, 00:21

Ma on je odlican igrac ali nikako ne odgovara za ovaj Robijev sistem. Uvjeren sam da bi on i Andrija ili Borha i Andrija ubijali u 4 4 2 formaciji.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 okt 2011, 10:13

Stadion Begluk je sredjen. Fale samo reflektori.

slika
slika
slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2011, 23:05

Tribalian je napisao/la:@ Kolega jel istina ovo sto pricaju za Mezengu da ce ga iskasirati u januaru? :?
Ko zna,Robi je zadovoljan bas kao i Zirojevic sta Bruno radi na treninzima,a ako ode to ce biti jedan da ne budem preostar kardinalan potez. ;)

Sutra ipak nema Kadua to ce itekako da se oseti u igri bas kao i igranje fantasticnog Levice. :(

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 okt 2011, 23:27

Kakav stadion slobode ! :o
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2011, 23:34

Sto vas je vecina fascinirana ovim stadionom.Meni je licno drago da je napravljen jedan "novi" stadion,ali da je vredno divljenja i nije,dosta dosta nedostataka. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 okt 2011, 23:39

Devil je napisao/la:Sto vas je vecina fascinirana ovim stadionom.Meni je licno drago da je napravljen jedan "novi" stadion,ali da je vredno divljenja i nije,dosta dosta nedostataka. ;)
Nakon "zdanja" po Laktasima, Modrici, Trebinju ili Doglodima koja sam posjetio ovako nesto druze mi je ravno Old Traffordu. :mrgreen:

Kakva su ocekivanja sutra? Kakva je "historija" izmedju Sevojna i Zvezde? I tako to. Kontao sam sutra na vas neki veci ulog, kvota me mami. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2011, 23:40

Rooney88 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sto vas je vecina fascinirana ovim stadionom.Meni je licno drago da je napravljen jedan "novi" stadion,ali da je vredno divljenja i nije,dosta dosta nedostataka. ;)
Nakon "zdanja" po Laktasima, Modrici, Trebinju ili Doglodima koja sam posjetio ovako nesto druze mi je ravno Old Traffordu. :mrgreen:

Kakva su ocekivanja sutra? Kakva je "historija" izmedju Sevojna i Zvezde? I tako to. Kontao sam sutra na vas neki veci ulog, kvota me mami. :mrgreen:
Pa eto napisah gore sve u uvodu da se ne ponavljam,mrzi me pisati. :D ;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 30 okt 2011, 09:25

Jel prenos na RTS SAT ili RTS1? :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 okt 2011, 09:54

Na oba.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 okt 2011, 17:11

Danas sam posle dugo vremena odgledao 1 utakmicu Zvezde. Kakav je ono fudbal, Gospode moj :!: :?:
Onaj Borha svaku akciju je zaustavio. :lol: 80% igraca Zvezde nije za taj klub, imajuci u vidu velicinu istog. 8-)
Slobodu ne treba ni komentarisati. Za njih je uspeh ako mogu jedan pas da izvedu na svojoj polovini. Opet i kao takvi, su bili nadomak pobede. Jedino vredno pomena je taj stadion u Uzicu, koji iako skroman, za nase uslove predstavlja klasu 1 Old Trafforda - sto rece neki forumas ovde. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 okt 2011, 21:30

Sjajan fudbalski ambijent u Uzicu i preko 10000 posmatralo je jednu izuzetno losu partiju naseg tima.Nema se vise sta ni govoriti vec se unapred zna i ko je najbolji i ko je najlosi,samo ponekad iskoci neko u prvi plan.Bas me interesuje kako ce sada da se kazne pojedinci,ups ja zaboravih da Reljic,Kaludjerovic i Vilotic ne mogu da se kazne. :oops: Ne bi me cudilo da se Mezengi oduzme jos jedna plata,ili Borji sto je danas postigao gol. :roll:
Dakle u prvu grupu najboljih idu Ady,Borja i Bajko a u grupu indijanaca standardno Kaludjerovic jer samo panj k'o on moze uci onde u ofsajd kao i u bezbroj navrata tokom ove sezone,Levica jer samo debil ko on moze imati onako razumevanje fudbalske igre.Vilotic standardno u poslednjih pola godine igra preko kurca,Mikic standardno nakon nekoliko dobrih i odlicnih veze jednu katastrofalnu.
Ostalo stvarno nemam volje da komentarisem,komsije kao i poslednje sezone sa mnogo vise srece nego pameti odose na 4 boda i vec polako sa ovakvom igrom mozemo da se oprastamo od titule. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 okt 2011, 22:07

Ne znam sto ti je Vilotic tako lose odigrao. Sve vazdusne duele je dobio, na zemlji se sjecam samo jednog da ga je mislim Kasalica pretrcao kad su imali onu prvu 100postotnu. :? Kod gola je takodje bio izmedju 2 igraca, tu se Kovacevic (procenat uspjesnih pasova 20% max.) morao spustiti na stopera dok se Addy ne vrati.
Mikic je odigrao kao i uvijek, problem je sto on sa Lazovicem u tandemu igra bar 30-40% bolje, do Lazine povrede ubijali su ih po desnoj strani, od tada nismo 2 napada imali po istoj.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 okt 2011, 22:15

igrom slucaja danas sam bio primoran da gledam CZ .........i nemam vise sta da napisem. Tuga
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 okt 2011, 22:27

braoolyo je napisao/la:Ne znam sto ti je Vilotic tako lose odigrao. Sve vazdusne duele je dobio, na zemlji se sjecam samo jednog da ga je mislim Kasalica pretrcao kad su imali onu prvu 100postotnu. :? Kod gola je takodje bio izmedju 2 igraca, tu se Kovacevic (procenat uspjesnih pasova 20% max.) morao spustiti na stopera dok se Addy ne vrati.
Mikic je odigrao kao i uvijek, problem je sto on sa Lazovicem u tandemu igra bar 30-40% bolje, do Lazine povrede ubijali su ih po desnoj strani, od tada nismo 2 napada imali po istoj.
Sta radi Vilotic onde u prvom poluvremenu kod napada cini mi se Tiaga,kada je Bajkovic odbranio ceka igraca u svome petercu. :lol:
Sta radi Vilotic kada ga Tiago napada ono kada je Bajkovic intervenisao ?
Sta radi Vilotic kod izletanja Golocevca 1 na 1 sa golmanom ? :? ;)
Sta radi Vilotic kod gola,prvo staje nakon sto je video da ga je lopta prosla,pa nakon toga ne izlazi na Kasalicu iako i slepac zna da ce ovaj sutati a ne dodavati,pa cak i da nece dodavati MORAS izleteti na sut,Pogledaj ovo i sve ce ti biti jasno ako i dalje mislis da je nista nije mogao kod gola
Toliko smesnih intervencija i bezvoljnih da bi licno Lola Smiljanic imao vise volje da igra za zvezdu nego on.

p.s Sloboda krivca u ovome remiju vidi u sudijama. :lol: :lol: Oci moje oci gde ste sada.Ako se ne varam Bosman zavrsio utakmicu.Onda se slazem sudjenje katastrofalno. :oops:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 okt 2011, 22:39

Od tih situacija sjecam se jedino kada je Golocevac isao 1 na 1 sa Bajkom i to je valjda bilo po Adijevoj i Reljinoj strani.
Kod gola kad se okrenuo imao je oko sekunde da reaguje kada je vidio gdje je Kasalica a to je malo premalo da se reaguje.
I njihov gol je bio iz ofsajda, mada to ne opravdava losu igru i novi 'poraz'.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 okt 2011, 22:41

braoolyo je napisao/la:Od tih situacija sjecam se jedino kada je Golocevac isao 1 na 1 sa Bajkom i to je valjda bilo po Adijevoj i Reljinoj strani.
Kod gola kad se okrenuo imao je oko sekunde da reaguje kada je vidio gdje je Kasalica a to je malo premalo da se reaguje.
I njihov gol je bio iz ofsajda, mada to ne opravdava losu igru i novi 'poraz'.
Jeste bilo po njihovoj strani,ali Vilotic je tu izasao na igraca i onda pustio Adya da nastavi i time ostavivsi rupu. :roll:
A kod gola da se ranije okrenuo imao bi vremena da reaguje,a i ovako mogao je bar pruziti nogu da ne izgleda ovako ofirno kurcoboljno. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.