RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Sipak ulicar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Sipak ulicar » 29 okt 2011, 16:24

Mi smo ravni jednoj velikoj NULI.........iskreno se nadam da cemo ispasti iz lige jer ovo je jedno veliko brukanja bivseg velikana...........FUJ!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 okt 2011, 16:27

MIRZA ODLAZII VISE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2011, 16:32

Ovaj Okić nije normalan, pa čovjek je danas po izvještajima iz Mostara promašivao nemoguće, a on opet igra, sreća pa su ostala još tri kola do kraja jeseni, i tada bi definitivno se trebalo zahvaliti nekim igračima, a znaju oni ko su...

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 29 okt 2011, 17:29

sta reci,koju poruku poslati,kome... :? :?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2011, 18:01

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... spasio-bod" onclick="window.open(this.href);return false;

kakva pustoš u vrapčićima, nigdje gledalaca, nažalost..... :evil: :evil: :evil:

tebalo bi sačekati kraj polusezone, i onda vidjeti da li će ostati ili ne...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 okt 2011, 18:13

Rodjeni, je li mozete napisati nesto o Zvijezdinoj igri danas ? Hvala unaprijed, pozz iz Gradacca.

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 29 okt 2011, 19:12

Moze li neko vise napisati o sudjenju danas u Vrapcicima? Vidim da je Jovic ostro reagovao na sudjenje.

ziggystardust
Kontakt:

Post Postao/la ziggystardust » 29 okt 2011, 19:20

golemo, upravo!
pisem ovo ovde posto znam da se pojedinci poput samozvanog nepismenog PR-a polomise dnevno na forumima, smao to i rade i citaju. tako i jeste nastalo ono saopstenje od prije dva mejeseca, za koje pola uprave nije imalo pojma da je napisano. samo da porucim nepismenom PR-u: znam i koji ti je nick ovde, jer je tvoju nepismenost lako uociti.

nego, kad ide dobro, onda su vam puna usta hvaljenja samih sebe, po princiou "vidite kako vucemo prave poteze"..a kad ide lose i kad se u 8 kola uzmu SAMO PET BODOVA, onda su vam krivi igraci??? a nije kriv trener koji je te iste igrace birao koji ce izaci na teren niti je kriva uprava koja je takvu neznalicu dovela????? i opet nece da daju ostavku ni poslije zvijezde?????

rekao sam ja za djanu ima par mjeseci, neka me pljunu u usta ako lazem, moze se samo potvrditi - rekao sam: brate, naci ce neki razlog, ako nista, izmislice da Dženan Duraković narusava atmosferu u svlacionici..

g0wna, hebali vas menadzeri s kojima ste u talu!!!!

sta bi od one najavljivane akcije za biranje kondicionog trenera, trenera golmana i trenera mladjih kategorija? kad ce to, slijedece godine?????
pogledajte kod zaima slike gdje treniraju mladje generacije...pa majku mu hebem je l se za to daju pare od crvene noci i od clanskih?????????

necete vise moci tako, a-a! pljunite me u usta ako se sledece godine dijaspora ne restruktuira i ne redefinise svoje donacije prema vama. znam svu tu raju koja vama pare u dzep daje misleci da daje za Velez. samo im je potrebno otkriti vrh ledenog brijega vasih mahinacija, koje ja znam!!!! 40.000$ sto direktno sto indirektno je samo iz USA poslato. koliko vam je premijer unio? koliki vam je tal sa fkvelez live? koliko od donacija? sitno, pa se nakupi. a gdje su te pare???? 1000 maraka, vam kosta prosjecno gostovanje sa iznajmljenim autobusom, a koliko ih imate godisnje???? plate igraca su em mizerne em neredovne (osim ovih koji su vam u talu s menadzerima). znate OBI-ju naplacivati mizerne pare za reklamu i prebijati talove na druge nacine. plus, imate najnepismeniji sajt, na zemaljskoj kugli, od svih fudbalskih klubova!!!! sramota!!!! imate pet vijesti sedmicno, nema 1000 slova, pa ni to ne znate kako treba uraditi. Nego vam je dogorilo pod nogama, znate da vam se smjena sprema , i kakve legende kluba nece da se slikaju s vama iako dolaze na utakmice, jer ih je sramota...znate ko se sve sprema da udje u klub, cim odete tj cim vas otjeraju, pa sa ovakvim stvarima produzujete sebi vrijeme...

i najgolemije, kad vas neko napadne, piste saopstenja kako mi koji vas napadamo - destabilizujemo Velez?????

PA VOLIM GA VISE OD SVIH VAS G0WNA JEDNA!!!!!!

dajte recite koliko vam para treba u dzep fukaro, pa da vam skupimo to na godisnjem nivou, da se okanete svetinje....

ps. posto stavljam od durakovica pismo sa fejsbuka, neka pomisle neki da je ovo djano licno...briga me! zna i administrator foruma, zna i dosta raje, a znaju vala i ovi iz uprave koji se ne skidaju s foruma - ko stoji iz aovog nicka. dovoljno je smao pogledati moj prvi post ovde ikad..

evo ga pismo. EVO GA BAGRO NA PARE ALAVA, EVO GA DOKAZ, DA MU OTPISETE DUG CITAV, A ZNAM I JA KOLIKO DUG IZNOSI...te ce pare vama u dzep, bijede jedne ljudske....i onda furate price kako (zvanicno) trener radi bez plate, dzabe. ahaaaaaaa!!! zna se kako pare idu u dzep nakon treninga, u kafani...fuj!!!!
Poštovani,

U cilju prevazilaženja situacije oko mog daljeg angažmanau FK "Velež" i na izraženi zahtjev stručnog štaba oko mog statusa u ekipi molim Vas da dogovorno raskinemo moj drugi profesionalni ugovor sa mojim klubom.
Član FK " Velež" sam od 1997. godine i prosao sam sve omladinske selekcije kluba. Najdraži dres sam sa ponosom nosio 14 godina i svakim svojim nastupom sam nastojao opravdati čast igrati za Velež. Svjestan sam situacije da profesionalizam zahtjeva i odlaske što sa razumijevanjem prihvatam i u potpunosti prihvatam odluku stručnog štaba da moj odlazak doprinosi klubu u nastojanju ostvarenja zacrtanih ciljeva. Stoga Vas molim da mi kao čovjeku i igraču izađete u susret i sporazumno raskinemo ugovor. Odričem se svih potraživanja i obavzea kluba prema meni proisteklih iz dva profesionalna ugovora. Uz najbolje želje nadam se da ćete pozitivno riješiti moj zahtijev. Moram istaći da je ovaj odlazak moj najteži trenutak u životu i nikada se ne neću odreći nade da ću se ponovo vratiti u najdraži i jedini klub koji se voli.
Velež živi vječno!

Vazna napomena jer zelim da se zna sta je razlog zbog kojeg me strucni stab odstranio:
1) Jer sam na utakmici protiv FK "Sarajevo" pokazao nezadovoljstvo svojim izlaskom
2) Crveni karton na utakmici sa NK " Široki Brijeg" - koji sam dobio zbog borbenosti i to mi je prvi dosad u karijeri, a ne zbog prigovora tipa : "SUDIJA OBUCI BIJELI DRES"
3) Jer sam se izrazio na utakmici protiv FK "Zeljeznicar" da nisam dovoljno zagrijan!

ziggystardust
Kontakt:

Post Postao/la ziggystardust » 29 okt 2011, 19:30

ps. uprava je usla u rat protiv velibora pudara, jer je-zamislite- cim su objavili da Velez konacno ima para u svom budzertu - potrazivao svoja dugovanja od ranije.
na sta su mu iz uprave rekli - kakav si ti Velezovac, sad u najgorem trenutku kad klub dizemo na noge, ti se usudio da trazis pare...ili sto bi PR Veleza rekao, da ga citiram iz njegovog mejla:

"O kakvom Veliboru Pudaru pricas ? Onom istom zbog čije je tuzbe i sudske blokade klub svaku marku morao njemu platiti u periodu od juna 2010 do januara 2011, najtezih trenutaka poslijeratnog Veleza, kada je zakucan bio za dno. Jeste, da to su njegove pare, obecane ugovorima od prije 10-tak godina, ali isto tako, "presretan" je Velezovac koji naplacuje sudske tuzbe od kluba kada je taj isti klub, koji ga je lansirao u orbitu u najgoroj situaciji."

sad ce tako i sa durakovicem uraditi - tjeraju ga kako bi mogli da pare stave u dzep, i da ga napadnu kad se bude vratio po te pare jednog dana - kako radi sve da destabilizuje Velez...

ma kome iste supljake godinama prosipate, ko da smo svi vesla sisali je li?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 okt 2011, 19:34

ziggystardust je napisao/la:golemo, upravo!
pisem ovo ovde posto znam da se pojedinci poput samozvanog nepismenog PR-a polomise dnevno na forumima, smao to i rade i citaju. tako i jeste nastalo ono saopstenje od prije dva mejeseca, za koje pola uprave nije imalo pojma da je napisano. samo da porucim nepismenom PR-u: znam i koji ti je nick ovde, jer je tvoju nepismenost lako uociti.

nego, kad ide dobro, onda su vam puna usta hvaljenja samih sebe, po princiou "vidite kako vucemo prave poteze"..a kad ide lose i kad se u 8 kola uzmu SAMO PET BODOVA, onda su vam krivi igraci??? a nije kriv trener koji je te iste igrace birao koji ce izaci na teren niti je kriva uprava koja je takvu neznalicu dovela????? i opet nece da daju ostavku ni poslije zvijezde?????

rekao sam ja za djanu ima par mjeseci, neka me pljunu u usta ako lazem, moze se samo potvrditi - rekao sam: brate, naci ce neki razlog, ako nista, izmislice da Dženan Duraković narusava atmosferu u svlacionici..

g0wna, hebali vas menadzeri s kojima ste u talu!!!!

sta bi od one najavljivane akcije za biranje kondicionog trenera, trenera golmana i trenera mladjih kategorija? kad ce to, slijedece godine?????
pogledajte kod zaima slike gdje treniraju mladje generacije...pa majku mu hebem je l se za to daju pare od crvene noci i od clanskih?????????

necete vise moci tako, a-a! pljunite me u usta ako se sledece godine dijaspora ne restruktuira i ne redefinise svoje donacije prema vama. znam svu tu raju koja vama pare u dzep daje misleci da daje za Velez. samo im je potrebno otkriti vrh ledenog brijega vasih mahinacija, koje ja znam!!!! 40.000$ sto direktno sto indirektno je samo iz USA poslato. koliko vam je premijer unio? koliki vam je tal sa fkvelez live? koliko od donacija? sitno, pa se nakupi. a gdje su te pare???? 1000 maraka, vam kosta prosjecno gostovanje sa iznajmljenim autobusom, a koliko ih imate godisnje???? plate igraca su em mizerne em neredovne (osim ovih koji su vam u talu s menadzerima). znate OBI-ju naplacivati mizerne pare za reklamu i prebijati talove na druge nacine. plus, imate najnepismeniji sajt, na zemaljskoj kugli, od svih fudbalskih klubova!!!! sramota!!!! imate pet vijesti sedmicno, nema 1000 slova, pa ni to ne znate kako treba uraditi. Nego vam je dogorilo pod nogama, znate da vam se smjena sprema , i kakve legende kluba nece da se slikaju s vama iako dolaze na utakmice, jer ih je sramota...znate ko se sve sprema da udje u klub, cim odete tj cim vas otjeraju, pa sa ovakvim stvarima produzujete sebi vrijeme...

i najgolemije, kad vas neko napadne, piste saopstenja kako mi koji vas napadamo - destabilizujemo Velez?????

PA VOLIM GA VISE OD SVIH VAS G0WNA JEDNA!!!!!!

dajte recite koliko vam para treba u dzep fukaro, pa da vam skupimo to na godisnjem nivou, da se okanete svetinje....

ps. posto stavljam od durakovica pismo sa fejsbuka, neka pomisle neki da je ovo djano licno...briga me! zna i administrator foruma, zna i dosta raje, a znaju vala i ovi iz uprave koji se ne skidaju s foruma - ko stoji iz aovog nicka. dovoljno je smao pogledati moj prvi post ovde ikad..

evo ga pismo. EVO GA BAGRO NA PARE ALAVA, EVO GA DOKAZ, DA MU OTPISETE DUG CITAV, A ZNAM I JA KOLIKO DUG IZNOSI...te ce pare vama u dzep, bijede jedne ljudske....i onda furate price kako (zvanicno) trener radi bez plate, dzabe. ahaaaaaaa!!! zna se kako pare idu u dzep nakon treninga, u kafani...fuj!!!!
Poštovani,

U cilju prevazilaženja situacije oko mog daljeg angažmanau FK "Velež" i na izraženi zahtjev stručnog štaba oko mog statusa u ekipi molim Vas da dogovorno raskinemo moj drugi profesionalni ugovor sa mojim klubom.
Član FK " Velež" sam od 1997. godine i prosao sam sve omladinske selekcije kluba. Najdraži dres sam sa ponosom nosio 14 godina i svakim svojim nastupom sam nastojao opravdati čast igrati za Velež. Svjestan sam situacije da profesionalizam zahtjeva i odlaske što sa razumijevanjem prihvatam i u potpunosti prihvatam odluku stručnog štaba da moj odlazak doprinosi klubu u nastojanju ostvarenja zacrtanih ciljeva. Stoga Vas molim da mi kao čovjeku i igraču izađete u susret i sporazumno raskinemo ugovor. Odričem se svih potraživanja i obavzea kluba prema meni proisteklih iz dva profesionalna ugovora. Uz najbolje želje nadam se da ćete pozitivno riješiti moj zahtijev. Moram istaći da je ovaj odlazak moj najteži trenutak u životu i nikada se ne neću odreći nade da ću se ponovo vratiti u najdraži i jedini klub koji se voli.
Velež živi vječno!

Vazna napomena jer zelim da se zna sta je razlog zbog kojeg me strucni stab odstranio:
1) Jer sam na utakmici protiv FK "Sarajevo" pokazao nezadovoljstvo svojim izlaskom
2) Crveni karton na utakmici sa NK " Široki Brijeg" - koji sam dobio zbog borbenosti i to mi je prvi dosad u karijeri, a ne zbog prigovora tipa : "SUDIJA OBUCI BIJELI DRES"
3) Jer sam se izrazio na utakmici protiv FK "Zeljeznicar" da nisam dovoljno zagrijan!
teške riječi, bogami, odakle ti info da se spremaju novi ljudi koji će ući u upravu umjesto ovih sada?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 okt 2011, 23:36

I sta sada. Odigrali smo nerijeseno, jos jednu utakmicu u nizu nismo pobijedili. Znali smo da do ovoga mora doci. Kada smo sezonu poceli na najbolji moguci nacin, niko nije govorio protiv igraca, hvalili smo MIrzu, podrzavali smo Upravu, bili radosni zbog rada na stadionu, zbog novih sponzora, igraca...ali sada sve to pada u vodu. Sada se svima sjecamo blize i dalje familije, imamo najgore misljenje o njima, ali sta sutra. Smio bih ruku u vatru staviti da bi nas pola sa ovog foruma hvalilo Mirzu na sva usta , da npr. dobijemo sljedece dvije ili ttri utakmice. Jer to smo mi.

KLub nam je dao dovoljno razloga da se srdimo, ekipa igra slabo, nas najperspektivniji igrac je otjeran...Ali sta sada da radimo, dali da opet bojkotujemo ili da cekamo polusezonu pa da vidimo da li ce se tada sve rijesiti. NI sam ne znam, sve mi se vise pomutilo. Sa jedne strane nmgu da vjerujem da smo drasticno pali, nakon odlicnog pocetka sezone, a sa druge strane gledam Velez iz proteklih sezona, kada smo u ovom periodu vec bili dobro zakucani za dno i kada smo bili najveci konkurenti za ispadanje, pa cak i kada smo igrali drugu ligu.

Gledam sve ovo i nmgu shvatiti, gdje je nesta onaj Velez, onaj koji je harao po Evropi, gdje je onaj gigant od koga su sve velike ekipe strahovale, u kome su igrali neki od najboljih balkanskih igraca.........Dok gledam kako velikani bh. fudbala tavore i jedva sastavljaju kraj s krajem, na vrhu tabele ekipa za koju se nije znalo kada je Velez harao (uz duzno postovanje Sirokom)....

U jednom trenutku mi postane puna kapa svega, a onda pogledam grb Veleza i sjetim se starih vremena, ne Velez nece propasti. Nece propasti zbog onih koji ga vole i koji zive za njegove uspjehe.

VELEZ DO GROBA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 30 okt 2011, 08:43

sta nas boli ****, bitno je da polako izgradjujemo stadijon :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 okt 2011, 12:03

Moramo onaj Branitelj napunit u srijedu , bola pa necemo od njih ispast iz kupa :( :(
Moramo gurat u kupu !
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 okt 2011, 23:26

Rodjeni_BRato je napisao/la:sta nas boli ****, bitno je da polako izgradjujemo stadijon :D
upravu si što se tiče stadiona, još abd u srijedu mlatnuti "nezgodni" Branitelj, pa onda na noge Borcu, koji igra totalno slabo, možda je za nas prednost, što će se tekma odigrati pred praznim tribinama, tako reče danas trener Borca Stojnić...Mirza budi ove naše manekne dok ne bude kasno...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 okt 2011, 23:32

Jesmo vas upozoravali sto se tice Mirze i Prljace na pocetku sezone.
Nemojte reci da nismo.

LP

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 okt 2011, 23:32

Sretno u kupu i nadam se prolazu ;)
Dragon Town

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2011, 11:09

Eldar Hasanović i Slobodan Lakičević na zimu napuštaju Velež

Velež u posljednje vrijeme ne zna za trijumf kada je u pitanju Premier liga BiH.

Mostarci su postali neprepoznatljivi u odnosu na igre sa početka sezone, a već se polako naziru i prvi odlasci. Zimsku stanku, čini se, s najviše nestrpljenja iščekuje Eldar Hasanović, igrač koji je izgubio status prvotimca i koji minutažu u posljednje vrijeme dobiva na kapaljku.

On će gotovo sigurno napustiti Mostar, baš kao i Crnogorac, Slobodan Lakičević. To je za naš portal potvrdio Edvin Kurtagić, zastupnik ove dvojice nogometaša.

Lakičević i Hasanović će gotovo sigurno na zimu promijeniti sredinu. Dobit će raskid ugovora na štetu kluba zbog neispunjenja klupskih obaveza prema njima dvojici. Hasanović nije zadovoljan minutažom, a Lakićević novčanim primanjima u Veležu. Kada je potpisao ugovor sa Veležom dogovorio je iznos plate koji niti jednom do sad nije dobio iako u posljednje vrijeme igra u dobroj formi. Od četiri plate koje je trebao primiti do sad, primio je svega pola jedne, što je za mene neshvatljivo. Nema druge nego otići, kazao je Kurtagić.

Prema našim saznanjima koje Kurtagić nije želio ni potvrditi niti negirati, Hasanović odlazi van granica BiH, dok je za Lakičevića interes pokazao jedan od sarajevskih premierligaša.

Sretno im bilo...

Sipak ulicar
Kontakt:

Post Postao/la Sipak ulicar » 31 okt 2011, 12:08

Jedina zal u svemu tome jeste to da je finacijska kriza ocita i da ne mozemo ni plate isplacivati. Onda ne treba da cudi ocajna igra i jos ocajnije ne zalaganje igraca. Ceric, Stokic, Ivetic, Mehremic, Ostrakovic, Lakicevic, Hasanovic, Rovcanin, Spahic i Okic su svi "sa strane". Treba to izdzavati a nisu nista bolji od domacih fudbalera. Rijesi se barem petorice od navedene desetorice i bice vise para za plata. Bolje imati 15 koliko toliko zadvoljnih igraca nego 20 nezadovoljnih

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2011, 13:00

izgleda da je po ovome naslovu gore, počela čistka u svlačionici, vidjet ćemo kako će se to sve završiti, ali jest činjenica da je puno igrača s strane, i da je vrlo teško redovno izmirivati kakve-takve obaveze, sada će abd za mjesec dana kraj jesenje polusezone, pa onda hladne glave početi rješavati dio po dio, uostalom, nek to radi uprava....

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 okt 2011, 13:04

Hasanović inekako,al' mi je preglup potez pustiti onako dobrog Lakija :?

Boli me briga nek' rode pare :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.