Sad gledam taj tvoj London je blizu Toronta, znači da si ti Maple Leafs fankatzenbrummen je napisao/la: HAHAHAHA.. Jooj, utakmice lude bokte.. Prenosili Rangers-Leafs, a vishe slikom u Philadelphiji bili.. HAHAHA.. Oh, man..
Luda tekma skroz (:

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Sad gledam taj tvoj London je blizu Toronta, znači da si ti Maple Leafs fankatzenbrummen je napisao/la: HAHAHAHA.. Jooj, utakmice lude bokte.. Prenosili Rangers-Leafs, a vishe slikom u Philadelphiji bili.. HAHAHA.. Oh, man..
Luda tekma skroz (:
Oho, oho!SaltCityAttack je napisao/la:veceras odnosno u ponedeljak u 7:30 idem na utakmicu ako bog da gdje Hawksi docekuju Predatorse....ocekujem pobjedu i ako su Predatorsi dosta dobra ekipa
Hoću da vidim transparent sa našim nickovima, da te mogu prepoznatSaltCityAttack je napisao/la:veceras odnosno u ponedeljak u 7:30 idem na utakmicu ako bog da gdje Hawksi docekuju Predatorse....ocekujem pobjedu i ako su Predatorsi dosta dobra ekipa
To, to!Hawking je napisao/la:Hoću da vidim transparent sa našim nickovima, da te mogu prepoznatSaltCityAttack je napisao/la:veceras odnosno u ponedeljak u 7:30 idem na utakmicu ako bog da gdje Hawksi docekuju Predatorse....ocekujem pobjedu i ako su Predatorsi dosta dobra ekipaVi igrate od 01:30 (CET), a mi od 00:00 (CET) protiv Sharksa, znači stiću da pogledam barem zadnji period, i da skužim transparente
Hawking je napisao/la:Hoću da vidim transparent sa našim nickovima, da te mogu prepoznatSaltCityAttack je napisao/la:veceras odnosno u ponedeljak u 7:30 idem na utakmicu ako bog da gdje Hawksi docekuju Predatorse....ocekujem pobjedu i ako su Predatorsi dosta dobra ekipaVi igrate od 01:30 (CET), a mi od 00:00 (CET) protiv Sharksa, znači stiću da pogledam barem zadnji period, i da skužim transparente
kad_kako je napisao/la:To, to!Hawking je napisao/la:Hoću da vidim transparent sa našim nickovima, da te mogu prepoznatSaltCityAttack je napisao/la:veceras odnosno u ponedeljak u 7:30 idem na utakmicu ako bog da gdje Hawksi docekuju Predatorse....ocekujem pobjedu i ako su Predatorsi dosta dobra ekipaVi igrate od 01:30 (CET), a mi od 00:00 (CET) protiv Sharksa, znači stiću da pogledam barem zadnji period, i da skužim transparente
Prosli put kad je isao na neku tekmu isto smo zahtjevali, ali nije uradio ... Hajde Salt, kakvu papirinu nadji, i naskrabaj nase nickove ...
Samo pisi, i masi da te zapaze!SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:To, to!Hawking je napisao/la: Hoću da vidim transparent sa našim nickovima, da te mogu prepoznatVi igrate od 01:30 (CET), a mi od 00:00 (CET) protiv Sharksa, znači stiću da pogledam barem zadnji period, i da skužim transparente
Prosli put kad je isao na neku tekmu isto smo zahtjevali, ali nije uradio ... Hajde Salt, kakvu papirinu nadji, i naskrabaj nase nickove ...
pa jesam kako nisam snimao sam postavio sam video pa sam spominjao Demu ...ti tad nisi bio bas aktivan na NBA pa nisam te spomeno mozda...ali imas video koji sam snimao...nisam nista ovako konkretno napisao, ali gledat cu da uzmem u UC imas onaj karton i napises nesto...nego kad ces ti vamo bolan u CHicago?...pa da odemo ebiga, jer evo izgleda da nam NBA pocinje uskoro
Imao sam na onom starom ... zaboravio za njega password ...SaltCityAttack je napisao/la:pa imao si brate FB onaj kad smo pisali o Bullsima... pa moj ti je ovaj
Darmin Serak, (Darmin Šerak-Dado)
Ili klikni na ovaj link trebao bi ti otvoriti moj profil i onda me dodaj
http://www.facebook.com/#!/UrbanBattalion" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.