To je najveći belaj. Što Sušić kaže, ne smije biti igrača koji psihički i fizički nisu dorasli utakmici.harishp je napisao/la: A i onaj mu trener kluba Muslin,nasao kad ce ga stavljati na klupu.
on topic: Sejo vrlo vjerovatno na lijevog beka ponovo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je najveći belaj. Što Sušić kaže, ne smije biti igrača koji psihički i fizički nisu dorasli utakmici.harishp je napisao/la: A i onaj mu trener kluba Muslin,nasao kad ce ga stavljati na klupu.
pa bas nam i treba jedan takav bek koji ce ostajati u odbrani i pokrivati desnu stranu jer od pjanica nema nekog hajra u defanzivi. lahko je upariti salihagu i lulica jer su obadvojica sasvim solidni u defanzivi.harishp je napisao/la:Kod Vranjesa je problem sto kao bek radi od 0-24 na svojoj polovini,dok ga u eventualnim prodorima tipa Mujdza,lulic,Salihovic mozes za....boraviti.Tu je mozda odlucilo da ga se ne pozove.
A i onaj mu trener kluba Muslin,nasao kad ce ga stavljati na klupu.
Igra na kojoj se zasnivala,pogotovo u zadnjim mecevima su bile po strani na bekovima i ''skrivenim''krilima.Posto tu nismo kompletni,trazi se desni.Vranjes bi tu na neki nacin izvrnuo koncepciju programa i fakticki sve iz pocetka a to u barazu bas i nije preporuka.Mada sam i ja pobornik da je trebao biti pozvan vranjes,medjutim vec sam na zasto nije pozvan naveo i zato.secer je napisao/la:pa bas nam i treba jedan takav bek koji ce ostajati u odbrani i pokrivati desnu stranu jer od pjanica nema nekog hajra u defanzivi. lahko je upariti salihagu i lulica jer su obadvojica sasvim solidni u defanzivi.harishp je napisao/la:Kod Vranjesa je problem sto kao bek radi od 0-24 na svojoj polovini,dok ga u eventualnim prodorima tipa Mujdza,lulic,Salihovic mozes za....boraviti.Tu je mozda odlucilo da ga se ne pozove.
dakle, problem je desna strana koju ce, najvjerovatnije, popuniti jahic.
zao mi je zbog vranjesa, al´ kaj da se dela.
zar vec imaju po karton?harishp je napisao/la:Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom
Ma imaju,ali nije vec. Deset kola je proslo,mada je Salihovic zbog svoje fakticki ozlijede na koljenu dobio tad zuti.Nigdje veze,ali sta je tu je.Cuvajuci one brzanere,Rokije ,Nanice i Majcine dusice drugi zuti ih slijedi jedan kroz jedan.secer je napisao/la:zar vec imaju po karton?harishp je napisao/la:Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom
Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze...harishp je napisao/la:Ma imaju,ali nije vec. Deset kola je proslo,mada je Salihovic zbog svoje fakticki ozlijede na koljenu dobio tad zuti.Nigdje veze,ali sta je tu je.Cuvajuci one brzanere,Rokije ,Nanice i Majcine dusice drugi zuti ih slijedi jedan kroz jedan.secer je napisao/la:zar vec imaju po karton?harishp je napisao/la:Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom
Mostarske viceve razumijes a ovo nePirke je napisao/la: Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze...
Plus sto neke repke igraju dvije tekme vise,kao recimo mi od Portugala.Naravno i da je veca mogucnost za jos nabijanja zutih a namjerno ih cistiti ne smijes.Jer i tu imaju kobajagi lupu.Goalgetter je napisao/la:Mostarske viceve razumijes a ovo nePirke je napisao/la: Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze....
Jbg, kako ces drugacije zakinuti ove manje timove nego tim zutim kartonima. Za Portugal/Francusku ili neke druge ekipe nije nikakav problem zamjenuti par igraca, kad ih imaju i viska, a kvalitet je tu negdje.
ma i ne trebaju svi igraci ofanzivno biti orjentisani. Bolje sto nije prodoran, sto igra defanzivno skroz.harishp je napisao/la:Kod Vranjesa je problem sto kao bek radi od 0-24 na svojoj polovini,dok ga u eventualnim prodorima tipa Mujdza,lulic,Salihovic mozes za....boraviti.Tu je mozda odlucilo da ga se ne pozove.
http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;NK/RK Krivaja je napisao/la:Link?
super, imam osjecaj da ga goffenheim cuvao za reprezentaciju..Za_raju je napisao/la:Sejo dobar bio , kao da nije ni odsustvovao toliko vremena...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], Paromlinac, riki46 i 34 gosta.