Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Johnyx95
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Johnyx95 » 31 okt 2011, 14:55

harishp je napisao/la: A i onaj mu trener kluba Muslin,nasao kad ce ga stavljati na klupu.
To je najveći belaj. Što Sušić kaže, ne smije biti igrača koji psihički i fizički nisu dorasli utakmici.

on topic: Sejo vrlo vjerovatno na lijevog beka ponovo :|
Zola in, Zola passes, Zola scores !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 okt 2011, 15:02

harishp je napisao/la:Kod Vranjesa je problem sto kao bek radi od 0-24 na svojoj polovini,dok ga u eventualnim prodorima tipa Mujdza,lulic,Salihovic mozes za....boraviti.Tu je mozda odlucilo da ga se ne pozove.
A i onaj mu trener kluba Muslin,nasao kad ce ga stavljati na klupu.
pa bas nam i treba jedan takav bek koji ce ostajati u odbrani i pokrivati desnu stranu jer od pjanica nema nekog hajra u defanzivi. lahko je upariti salihagu i lulica jer su obadvojica sasvim solidni u defanzivi.
dakle, problem je desna strana koju ce, najvjerovatnije, popuniti jahic.
zao mi je zbog vranjesa, al´ kaj da se dela.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 15:09

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kod Vranjesa je problem sto kao bek radi od 0-24 na svojoj polovini,dok ga u eventualnim prodorima tipa Mujdza,lulic,Salihovic mozes za....boraviti.Tu je mozda odlucilo da ga se ne pozove.
pa bas nam i treba jedan takav bek koji ce ostajati u odbrani i pokrivati desnu stranu jer od pjanica nema nekog hajra u defanzivi. lahko je upariti salihagu i lulica jer su obadvojica sasvim solidni u defanzivi.
dakle, problem je desna strana koju ce, najvjerovatnije, popuniti jahic.
zao mi je zbog vranjesa, al´ kaj da se dela.
Igra na kojoj se zasnivala,pogotovo u zadnjim mecevima su bile po strani na bekovima i ''skrivenim''krilima.Posto tu nismo kompletni,trazi se desni.Vranjes bi tu na neki nacin izvrnuo koncepciju programa i fakticki sve iz pocetka a to u barazu bas i nije preporuka.Mada sam i ja pobornik da je trebao biti pozvan vranjes,medjutim vec sam na zasto nije pozvan naveo i zato.
Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 okt 2011, 15:18

harishp je napisao/la:Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom
zar vec imaju po karton?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 15:23

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Salihaga i Lulic ce se lako upariti,ali se bojim zutih,kojih ce milion posto da bude makar jednom
zar vec imaju po karton?
Ma imaju,ali nije vec. Deset kola je proslo,mada je Salihovic zbog svoje fakticki ozlijede na koljenu dobio tad zuti.Nigdje veze,ali sta je tu je.Cuvajuci one brzanere,Rokije ,Nanice i Majcine dusice drugi zuti ih slijedi jedan kroz jedan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 okt 2011, 15:29

e yebayi ga :evil:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 31 okt 2011, 15:58

harishp je napisao/la:
secer je napisao/la:
zar vec imaju po karton?
Ma imaju,ali nije vec. Deset kola je proslo,mada je Salihovic zbog svoje fakticki ozlijede na koljenu dobio tad zuti.Nigdje veze,ali sta je tu je.Cuvajuci one brzanere,Rokije ,Nanice i Majcine dusice drugi zuti ih slijedi jedan kroz jedan.
Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 okt 2011, 16:00

Pirke je napisao/la: Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze...
Mostarske viceve razumijes a ovo ne :mrgreen: .

Jbg, kako ces drugacije zakinuti ove manje timove nego tim zutim kartonima. Za Portugal/Francusku ili neke druge ekipe nije nikakav problem zamjenuti par igraca, kad ih imaju i viska, a kvalitet je tu negdje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2011, 16:06

Goalgetter je napisao/la:
Pirke je napisao/la: Nikada nisam razumio zasto prenose zute kartone u Baraz... stvarno bezveze...
Mostarske viceve razumijes a ovo ne :mrgreen: .

Jbg, kako ces drugacije zakinuti ove manje timove nego tim zutim kartonima. Za Portugal/Francusku ili neke druge ekipe nije nikakav problem zamjenuti par igraca, kad ih imaju i viska, a kvalitet je tu negdje.
Plus sto neke repke igraju dvije tekme vise,kao recimo mi od Portugala.Naravno i da je veca mogucnost za jos nabijanja zutih a namjerno ih cistiti ne smijes.Jer i tu imaju kobajagi lupu.
Ma komedija,nista drugo napraviti ova prvenstva ko Evroviziju.Mudani idu direktno a kokuzi ko ima vise glasova. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 31 okt 2011, 22:30

ma i ne trebaju svi igraci ofanzivno biti orjentisani. Bolje sto nije prodoran, sto igra defanzivno skroz.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 05 nov 2011, 15:17

igra od prve minute :)
...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 nov 2011, 15:56

Pogodi Sejo precku iz slobodnjaka sa 30 metara,kakva bi golcina bila da je usla :shock:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 05 nov 2011, 15:57

Uhhh, kakav slobodnjak Seje, umalo gol :D

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 nov 2011, 16:01

NK/RK Krivaja je napisao/la:Link?
http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 nov 2011, 17:25

Sejo dobar bio , kao da nije ni odsustvovao toliko vremena...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 05 nov 2011, 17:32

Za_raju je napisao/la:Sejo dobar bio , kao da nije ni odsustvovao toliko vremena...
super, imam osjecaj da ga goffenheim cuvao za reprezentaciju..
Volim te Bosno!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 nov 2011, 17:35

odlicna stvar da se salih aga vratio...jos onaj slobodnjak strasan...dobar sejo dobar vedo sve u svemu petak je taj dan
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 nov 2011, 18:58

Salihovic odlican danas,nije se osjetila pauza na njegovoj igri! on ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju protiv Portugala!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 nov 2011, 15:44

Koje olaksanje samo da se Sejo vratio. Bice nam jako vazan igrac protiv Portugala, a imace sigurno motiv vise, zbog onog crvenog ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], Paromlinac, riki46 i 34 gosta.