I tako to stoji par minuta hahahhaaha
Moderator/ica: insider

da ,zato par minuta ispravljaju na UEFAGunnerS je napisao/la:EUFA, to je ba institucija za provjeravanje stadiona
Nisu trebali, dobor su napisaliEmir ZENICA je napisao/la:da ,zato par minuta ispravljaju na UEFAGunnerS je napisao/la:EUFA, to je ba institucija za provjeravanje stadiona![]()
Nakon par komentara "ismijavanja"
Ma to je više simbolično, niko ne može utvrditi ko je zapravo 7-milijarditi stanovnik zemlje... trebalo bi za malo više od 4 sata da se desi momenat kad će nas biti 7 milijardi, a to se može pratiti ovdje:GunnerS je napisao/la:Koliko znam jutros je se rodilo djece i bilo je 7 milijarditi stanovnik zemlje, odkud sada vovo ?!
Zar nije onaj 6 u Visokom, il sam ja nešto pojebunio se ?!Tribalian je napisao/la:5. i 6. milijariditi stanovnici planete rodjeni su u bivsoj Jugoslavijiu Zagrebu i Sarajevu
Pa ako tamo ima porodiliste onda je tamo rodjen.GunnerS je napisao/la:Zar nije onaj 6 u Visokom, il sam ja nešto pojebunio se ?!Tribalian je napisao/la:5. i 6. milijariditi stanovnici planete rodjeni su u bivsoj Jugoslavijiu Zagrebu i Sarajevu
Je l' barem vrijedna stiskanja?Bianconeri1988 je napisao/la:Stisla me je jedna sad u tramvaju, ali vala i ja sam nju, namjerno nisam htio da popustim
Ima gore na čaršiji, među onim silnim zlatarima jedna radnja, vidio sam da ima one majce sa natpisima tetka mi je ****, majka mi ga puši i tako toBianconeri1988 je napisao/la:Ovom večom![]()
E znaš li ti gdje se u gradu mogu lijepiti slike na majice?
Trenutno korisnika/ca: Barcod, Dindin, Kaunas, VivaLaStella i 12 gostiju.