da se najezis...DdIiNnOo je napisao/la:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
a vec dva tri portala objavise da je to dzeko.
dok je imo 10-11-12 godina, kad god da je ovo.
WTFFFFF
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Šta Dzeko glumiZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
Nindžu sa Beverli HilsaZomby je napisao/la:Šta Dzeko glumiZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
Ne kenjaj zivota ti, pa covjek je igracina i oni su klapa to se vidi po klipovima, i slazu se svi odlicno to se vidi i kad jedan od njih postigne gol kako slave, Silva je uvjek prvi koji prilti Dzeki, a svi esto na Silvu naalili, Aguero takodje, kad god treba on je doda, nije vam ovo oker ba ohladite.armin dju je napisao/la:Cuj ljubomoran, zasto?? Pa Dzeko je za njeg institucija makar on dao 3 put vise golova od Dzeke.. Taj ti ne bi dodao ni rodjenoj materi..uostalom mozda bi skonto da si gledo utakmicuvoltron30 je napisao/la:Joj Bosnjo ljubomorni.armin dju je napisao/la:eh draze mi je sto aguero nije dao go neg sto dzeko jest... sto mrzim onakve tipove igraca u pm... Doveli su novog Teveza al fakat..Pa dječko je odličan igrač, što govori i sama statistika. Pa danas je Džeko i dao gol zahvaljujući njemu. Okani se takvog razmišljanja.
Znaci lik je prekopirani Tevez, a tu su negdje i visinom i gradjom.. al je cinjenica da su odlicni igraci.. Mada mi se Aguero nije cinio ovakav izraziti individualac dok je bio u Atleticu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako on njih nosa na treningu, pogotovo Richardsa i Tourea, zato se sad i Ferdinand odbija od njega.panties je napisao/la:meni je najzanimljivije kako mu onaj kolarov .svaki.put. skoci na ledja a ovaj hoda isto ko da mu se ovaj nije navalio na ramena...
Hladno mu nosuZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
je je isto ona reklama za autan kad one musice se odbijaju od one zene.Omerbavarac je napisao/la:Tako on njih nosa na treningu, pogotovo Richardsa i Tourea, zato se sad i Ferdinand odbija od njega.panties je napisao/la:meni je najzanimljivije kako mu onaj kolarov .svaki.put. skoci na ledja a ovaj hoda isto ko da mu se ovaj nije navalio na ramena...
e tako meni to izgleda na utakmici kad na njega idu.
izgleda da je Balonja prdnuo na treningu pa zasmrdilo bretee........GunnerS je napisao/la:Hladno mu nosuZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne igra. Valjda bi trebo sutraEdo_77 je napisao/la:Igrali Dzele veceras?
Mislim da ce na klupi biti, mada ako ce Mancini pravedno rotirati, mogao bi i Kun malo na klupu, a da pocnu Balo i DžekoGoalgetter je napisao/la:Ne igra. Valjda bi trebo sutraEdo_77 je napisao/la:Igrali Dzele veceras?
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, AndreWilliams, aqarius, ArtemisFowl, BarbareZeljin, Beduin, BelajBoy, bh22, Bing [Bot], CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, feniksptica, FerdinandF, Futbol, Goalgetter, Godfather, IgmanskiVukovi, L_blancos, lisander, Majstorinho, mercurial, Micron, MiranGlasnic, MundijalVibes26, Nah1ddd, NeckoPD, oneday, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, s4mke, Shevko, Slobodanpad1945, Smaja, Sveti, Turo, Uknaac, voltron30, Wilshere10, ZgemboNr1, Zglavkar i 296 gostiju.