Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

GunnerS
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la GunnerS » 31 okt 2011, 19:28

geronimo je napisao/la:i je li umrla ta "tradicija"? :?
Sada je održavaju oni cigići :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 31 okt 2011, 19:28

Na veliku srecu jeste.Mada koliko ja znam nije bilo neki veci tragedija dok je to bilo u "modi".

I da mislim da nema teorije da je ono Dzeko.Godine se ne poklapaju. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2011, 19:28

Bertrand je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Pa ovaj visoki, logicno :)
Aaa, jes', jes'. Nisam fino obratio pažnju. :D ;)
Vidi lopine. :P :P
I on ne vjeruje da je Edin bio ovako napredan. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2011, 19:38

123456 je napisao/la:
Na veliku srecu jeste.Mada koliko ja znam nije bilo neki veci tragedija dok je to bilo u "modi".
Za tragedije nisam toliko upoznat, ali znam da sam sa svakim dolaskom u Sarajevo bio na iskušenju (govorim o prijeratnom periodu) da li da se pridružim bandi sa Alipašina. :D Naime, rođak je obožavao ovaj sport.
Znam da su garavi nastavili tradiciju odmah poslije rata, ali je i njih bilo sve manje. Svakim narednim dolaskom u SA nisam bio u prilici da vidim ovo "kačenje". Mada mi, kada čekam na semaforu, oči lete na sve strane, a najmanje na "rudo" od tramvaja. :D
Vom Jäger zum Gejagten

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 31 okt 2011, 19:59

Moze jedno pitanje za ove koji se razumijU?
Kojem doktoru da odem jer mi vec 2-3 dana curi krv iz pupka.Ne osjetim kad curi,ali poslije vidim na potkosulji trag.Ne znam sta da radim.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 20:00

bimbrlica je napisao/la:Moze jedno pitanje za ove koji se razumijU?
Kojem doktoru da odem jer mi vec 2-3 dana curi krv iz pupka.Ne osjetim kad curi,ali poslije vidim na potkosulji trag.Ne znam sta da radim.
Idi svom porodičnom, on će već znat kojem specijalisti da se uputi, ionako ne možeš bez uputnice...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 okt 2011, 20:01

Trudan si .
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 31 okt 2011, 20:01

Hawking je napisao/la:
Idi svom porodičnom, on će već znat kojem specijalisti da se uputi, ionako ne možeš bez uputnice...
Aha,hvala ti puno ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 okt 2011, 20:17

tako je i moj djed pet dana prije smrti
Thomas Müller - Fußballgott

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 okt 2011, 20:28

Čuj kojem doktoru, idi onom kod kojeg si sad išao ili ako imaš doktora svog njemu. Vjerujem da će te pregledat doktor opšte prakse ili ginekolog ;)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 31 okt 2011, 20:32

GunnerS je napisao/la:Čuj kojem doktoru, idi onom kod kojeg si sad išao ili ako imaš doktora svog njemu. Vjerujem da će te pregledat doktor opšte prakse ili ginekolog ;)
Sta ja znam,ne idem tako cesto doktoru.Uglavnom nemam problema sa zdravljem,samo prehlade.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2011, 20:32

Smanjise nam vladanje svima koji smo pobjegli samo sa jednog casa,sa testa,a onima koji su citav dan izostali nisu :evil:
Svaka cast obrazovnom sustavu,poslali su nam snaznu poruku:"Bolje je pobjeci sa svih casova nego samo sa jednog"
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 okt 2011, 20:35

ma uvjak je tako bilo

ako pobjegnes sa prvog i drugog bolje nemoj dolaziti cijeli dan
Thomas Müller - Fußballgott

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 okt 2011, 20:36

Moguće da si imao ranu u pupku i otvorio je, al opet kažem moguće je. Zato, doktoru i nek on pregleda, najsigurnije je ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 okt 2011, 20:37

Dylan Dog je napisao/la:Smanjise nam vladanje svima koji smo pobjegli samo sa jednog casa,sa testa,a onima koji su citav dan izostali nisu :evil:
Svaka cast obrazovnom sustavu,poslali su nam snaznu poruku:"Bolje je pobjeci sa svih casova nego samo sa jednog"

Zar je to vladanje icemu bitno?? :mrgreen: Hah ja sam ima jedan "incident" kad sam isa srednju, i skoro sam izletio iz skole (prediskljucenje). Ali to nije utjecalo na nikakve ocjene ili sta ja znam
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 31 okt 2011, 20:37

Dylan Dog je napisao/la:Smanjise nam vladanje svima koji smo pobjegli samo sa jednog casa,sa testa,a onima koji su citav dan izostali nisu :evil:
slika
ma nista je to lave...mi smo u cetvrtom razredu, iskljucili nam grijanje u skoli, a bude -20 u ucionici, i kompletan razred pobjegao citav dan, samo dvojica "muskaraca" ostali u skoli...na kraju, oni su ispali gori neg mi, jer su valjda i za profesore njih dvojica ispali pi*ke :lol: :lol: :lol: samo bjezite djeco, ebo skolu :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 okt 2011, 20:45

Šta se meni desilo u drugom srednje!? :mrgreen:

Bili prva smjena i nismo imali prvi čas, ja i jaran normalno došli u školu ušli u razred nigdje nikoga, hajd ostali mi tako tu, kad dolazi zamjenica direktora pita gdje su ostali, mi kažemo da smo zakasnili i da ne znamo, kad se ispotavi da su ovi ostali svi pobjegli s časa, iako su upozoreni da moraju ostati u školi i na kraju godine svima im ostane smanjeno vladanje, samo meni i jaranu ne :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2011, 20:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Šta se meni desilo u drugom srednje!? :mrgreen:

Bili prva smjena i nismo imali prvi čas, ja i jaran normalno došli u školu ušli u razred nigdje nikoga, hajd ostali mi tako tu, kad dolazi zamjenica direktora pita gdje su ostali, mi kažemo da smo zakasnili i da ne znamo, kad se ispotavi da su ovi ostali svi pobjegli s časa, iako su upozoreni da moraju ostati u školi i na kraju godine svima im ostane smanjeno vladanje, samo meni i jaranu ne :mrgreen:
Pa ti si bio pizda od ranih dana,ja mislio to tebe uhvatilo u zadnje vrijeme :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 okt 2011, 20:50

Tako sam ja jednom nagovarao raju da bježimo s likovnog, bio kontrolni :D I pogotovo petak 7 čas. I nas 28 se dogovorimo da bježimo samo 2 trebe neće mamu im. Ostali su pobjegli, otišli samo ja i ova jedna kolegica ostali da nagovorimo ove dvije ku rve da idu i taman ih mi nagovorimo kad eto profe. Uđe on i pita šta je ovo, gdje su svi i ova jedna što je htjela ostat mu kaže kako su pobjegli i da sam ih ja nagovorio, odnosno i njih dvije nagovarao. I on meni da spisak da napišem sve one koji su pobegli i ja nisam htio i pošalje me direktoru. A direktor uvjek šega lik bio. Kaže on meni šta je bilo, i ja mu tako, kaže on meni, nek nisi biži hebo njega, nego piješ li kafu, hoš jednu :D i tako da ja ostanem ne kažnjen a ovi što su pobjegli dobiju neopravdane i idući čas svi kečeve dobiju iz likovnog profa ih pito neke tamo da Bog sačuva stvari :D

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 okt 2011, 20:51

Bianconeri1988 je napisao/la:Šta se meni desilo u drugom srednje!? :mrgreen:

Ja sam isa jezicnu gimnaziju i bilo nas 30 u razredu od toga 26 zena :lol: To je uvik bila panika kad je trebalo bjezat, uvik se nađu 3-4 koje nezele... ali srica pa je razrednica bila dobra pa bi pravdala sve hahah inace nebi nikad skolu zavrsio xD
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.