Ode bod u Šije.
Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Vareš 1:1 Napredak
Ode bod u Šije.
Ode bod u Šije.
GoRaN je napisao/la:Vareš 1:1 Napredak
Ode bod u Šije.
Predobar pogodak iz slobodnjaka za izjednacenje Napredka...inace teska utakmica...na centru se vecinom igralo...Mi poveli i onda taj slobodnjak..
Tako su mi i ispričali.Mislio sam ići na tekmu ali me mamurluk zeza.
Ma ovu sezonu je Krivaja upropastila jbg.
Neka ovi naši ostanu na okupu i ja zadovoljan.
Ma ovu sezonu je Krivaja upropastila jbg.
Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Rudar - Zenica 2:0
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Borac Tetovo - Pobjeda 2:1
cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
Zato sto neznaju igrat,a ne smiju izgubiti...Pogotovo protiv nas!samojuve je napisao/la:cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
![]()
![]()
![]()
3 igraca moraju pauzirati najmanje po mjesec dana zbog tih Indijanaca.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
pa i ne trebaju vam vise svejedno imate jos jedno kolo..kelner je napisao/la:Zato sto neznaju igrat,a ne smiju izgubiti...Pogotovo protiv nas!samojuve je napisao/la:cim se ne pobjedi odmah indijanci,ili su sudije krive...Sto indijanci ljudi sami sebi gol dali...kelner je napisao/la:Indijanci iz Sehera-Vis 2:2
![]()
![]()
![]()
3 igraca moraju pauzirati najmanje po mjesec dana zbog tih Indijanaca.
zbog Bajrama danas se igraju sve utakmice posljednjeg jesenjeg kola
Kosova: Vis - Borac
Makljenovac: Proleter - Šeher
Nemila: Nemila - Gradina
Šije: Napredak - Krivaja
Zenica: Zenica - Vareš
Tešanjka: Pobjeda - Rudar
Kosova: Vis - Borac
Makljenovac: Proleter - Šeher
Nemila: Nemila - Gradina
Šije: Napredak - Krivaja
Zenica: Zenica - Vareš
Tešanjka: Pobjeda - Rudar
Pobjeda - Rudar 1:2
Vis-Borac Tetovo 3-2
Napredak-Krivaja 2-1
Napredak-Krivaja 2-1
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi 
Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan!kelner je napisao/la:Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kao prvo ta 3 boda su nam trebala jer nismo jednom nogom u drugoj ligi, a kao drugo, utakmica nije prodana. U Utakmici Pobjede i Rudara bilo je 1 : 0 do 89min, a kad su čuli za rezultat u Šijama desio se preokret, zna se zašto. Razlog što nismo jednom nogom u drugoj ligi leži u činjenici da sljedeće polusezone tri utakmice igramo u Zenici, gdje će se svim silama ići da nas pobijede, i tim mogućim porazima gubimo prvo mjesto obzirom da Rudar si štima ulazak u višlji rang. Da li će tako biti ostaje da se vidi, ali to su činjenice!NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
eh vi bolesnici iz Zavidovica,nema vecih glumaca nego vas,pa onog Horoza treba namlatiti u svlacionici prije pocetka utakmice..A cuj prodali utakmicu nigdje veze kad opet necete uci ulazi RUDAR JASNOOOOOkrivajaš je napisao/la:Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan!kelner je napisao/la:Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta ti ba pričaš? Kakav preokret? Mi smo čuli za vaš rezultat tek posle utakmice, niko nije znao koji je dole rezultat... I gubili smo do 80 minute. Bzzz ovde širiš dezinformacije, kad nemaš pojma... Mi smo celu *ebenu utakmicu napadali, ali nismo imali sreće, lopta nije htela u gol...krivajaš je napisao/la:Kao prvo ta 3 boda su nam trebala jer nismo jednom nogom u drugoj ligi, a kao drugo, utakmica nije prodana. U Utakmici Pobjede i Rudara bilo je 1 : 0 do 89min, a kad su čuli za rezultat u Šijama desio se preokret, zna se zašto. Razlog što nismo jednom nogom u drugoj ligi leži u činjenici da sljedeće polusezone tri utakmice igramo u Zenici, gdje će se svim silama ići da nas pobijede, i tim mogućim porazima gubimo prvo mjesto obzirom da Rudar si štima ulazak u višlji rang. Da li će tako biti ostaje da se vidi, ali to su činjenice!NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi
Slobodno što se tiče ove tri utakmice u Zenici upišite 0 bodova.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Joj likova

Nego ovi iz Zenice..znatel kako je Vares igro..igrali su ja msm za Zenicom