Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Dobio poziv
Rizičan poziv vidjet ćemo ,često je na klupi ,a reko Pape neće zvati one tko grije klupu .
Mlad je mislim i neiskusan još al eto..sretno možda iznenađenje 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma tu je samo da popuni mjesto na klupi, tesko da ce dobiti sansu da zaigra, ali opet nikad se ne zna.
Ako nece da ga forsiraju oni iz HSV-a hoce Pape.
Ako nece da ga forsiraju oni iz HSV-a hoce Pape.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
I treba ga podržavati i treba dobivati pozive, nek se čuje za njega. Ako se kvalificiramo skočit će mu cijena trostruko
Besic je odlican igrac,skolovan.Medjutim dolaskom onog krmeta Danca u HSV kojem je politika upropasti mlade igrace vec gotove iz HSV a dovedi otpadke iz velikih klubova.Igra im se vidi iz prilozenog na tabeli.
Stvar kod Besica je sto moze na par razlicitih pozicija odigrati i zbog toga je pozvan,uostalom u mladoj repci je isto jedan od boljih.
Stvar kod Besica je sto moze na par razlicitih pozicija odigrati i zbog toga je pozvan,uostalom u mladoj repci je isto jedan od boljih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Ovaj momak toliko pametno igra za svoje godine da apsulutno ne postoji sansa da on ne uspije u fudbalu.
Pape, podrska za poziv ovom momku, treba ga forsirati, isplatit ce nam se to u buducnosti.
Pape, podrska za poziv ovom momku, treba ga forsirati, isplatit ce nam se to u buducnosti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Besic na klupi HSV-a u prijateljskoj protiv Rangersa. Nemogu vjerovati, HSV nastupa jos drugom ekipom, sto znaci da je u planovima za trecu ekipu
. Na drugoj strani u sastavu Rangersa nema Papca.
evo sad ja to gledam, mislim ipak je prijateljska, mozda ce uci...sto bi objasnilo i zasto papca nema, nije igrao protiv kilmarnocka jer je jos bolestan il nesto, a da u prijateljskoj ima....Goalgetter je napisao/la:Besic na klupi HSV-a u prijateljskoj protiv Rangersa. Nemogu vjerovati, HSV nastupa jos drugom ekipom, sto znaci da je u planovima za trecu ekipu. Na drugoj strani u sastavu Rangersa nema Papca.
...
Besic usoa umjesto Diekmeiera i igra na poziciji desnog beka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
njemci ga hvale da je dobar
na ovom chatu pored streama 
meni je ispocetka izgledalo ko da se malo sakriva od lopte al onda je krenuo.
meni je ispocetka izgledalo ko da se malo sakriva od lopte al onda je krenuo.
...
- Principatus
- Kontakt:
Stream?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stream,jah,sto?Principatus je napisao/la:Stream?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ah steta. 

harishp je napisao/la:Stream,jah,sto?Principatus je napisao/la:Stream?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Besic za vrije koje je bio na travnjaku sasvim solidan. Imao je par protrcavanja i ostajao je sam na desnoj strani, ali kada u ekipi imas Jarolima sve je uzalud. Imao je jedan odlican prodor i ubacaj po desnoj strani nakon sto ga je uposlio Skjelbred, ali je Ingreso "traljavo" sutirao.
U fazi odbrane nije imao puno posla, jer Rangersi nisu napadali, a tu je imao samo jedno uklizivanje kada je loptu izbacio u aut.
U fazi odbrane nije imao puno posla, jer Rangersi nisu napadali, a tu je imao samo jedno uklizivanje kada je loptu izbacio u aut.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U HSV su svi Jarolimi.amerosm je napisao/la:Besic za vrije koje je bio na travnjaku sasvim solidan. Imao je par protrcavanja i ostajao je sam na desnoj strani, ali kada u ekipi imas Jarolima sve je uzalud. Imao je jedan odlican prodor i ubacaj po desnoj strani nakon sto ga je uposlio Skjelbred, ali je Ingreso "traljavo" sutirao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Jarolim ce izgleda ici, no i Besic. HSV trazi upravo za njega klub kojem ce ga pozajmiti.
Gdje god da ode iz tog vec sada smjesnog Lego kockice HSV bit ce mu bolje.Principatus je napisao/la:Jarolim ce izgleda ici, no i Besic. HSV trazi upravo za njega klub kojem ce ga pozajmiti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bešić na transfer listi.