FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 31 okt 2011, 20:21

Sa obzirom da nece biti organizovanog dolaska navijaca Sarajeva, treba obratiti paznju na ove koji dodju samovoljno. Da se ne pada na neke provokacije ili da ne bude ne daj Boze vecih sukoba. Necemo valjda mi gradjani Sarajeva izmedju sebe se sukovljavat, nismo navijacke grupe od jucer.

Steta je sto nece biti Hz, ali takva je treutna situacija i sa se moze. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 31 okt 2011, 20:27

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sa obzirom da nece biti organizovanog dolaska navijaca Sarajeva, treba obratiti paznju na ove koji dodju samovoljno. Da se ne pada na neke provokacije ili da ne bude ne daj Boze vecih sukoba. Necemo valjda mi gradjani Sarajeva izmedju sebe se sukovljavat, nismo navijacke grupe od jucer.

Steta je sto nece biti Hz, ali takva je treutna situacija i sa se moze. :|
Pa oni ti dolaze samo sa jednom namjerom, da prave belaj... to nam svima mora biti jasno... zato pamet u glavu
ne se.ri
Za zivot cijeli!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 31 okt 2011, 20:28

Ja idem na utakmice zbog Želje,a posve mi je nebitno hoće li biti hz ili ne.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 31 okt 2011, 20:32

sandokan_TM87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Prva trećina prvenstva je uspješno apsolvirana. Drugi smo na tabeli. Izgleda da se dosta toga izkristaliziralo i da su najveći favoriti za titulu Široki, Željo i Sarajevo, koji su već napravili i određenu bodovnu razliku.

Naredna trećina prvenstva, odnosno narednih 9 kola bi moglo izdiferencirati, jednu do dvije ekipe u borbi za naslov. U taj period Široki ulazi sa tri boda prednosti ispred nas i Sarajeva i na Pecari će odigrati 4, a u gostima 5 utakmica. Sarajevo će odigrati 3 utakmice na Koševu i 6 na strani, dok će Željo odigrati 6 utakmica na Grbavici i 3 na strani i dočekati i Sarajevo i Široki na Grbavici.

Predstojeća trećina prvenstva bi mogla promovirati Želju u glavnog kandidata za titulu.

Željo je šampion.
odlicno receno, samo jos da iskoristimo povoljan raspored te da nam se igraci ne potrose u ovoj sedmici, ali kad bolje razmislim tu je i pauza zbog repke i baraza sto se moze iskoristiti za revitalizaciju i osvjezenje ekipe, te sa svim pobjedama do kraja polusezone zadrzati drugo mjesto a mozda prezimiti i na prvom ako se siroki negdje oklizne, jer nisu mi nesto uvjerljivi

@boccacio sta reci za tebe brate, moj savjet ti je da kad vec imas dara napises knjigu o Želji i Manijacima i vjeruj mi bila bi rasprodata..... sve najbolje brate i nastavi u tom ritmu
Pisi boccacio da sta zaradimo .Stvarno realno i objektivno,uz jako dobre analize.Vidi se da poznaje sve elemente fudbalske igre.Covjek ne smara glupostima,ima vremena samo za pravi i ozbiljan komentar.Vec dugo je jedan od rijetkih ciji post procitam i nemam puno sta za dodati,uglavnom sve kaze .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 okt 2011, 20:53

Željezničar nikad nije bio jači, protivnici padaju kao domine u nizu.
Slijedi nam prva utakmica 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv mrskog čelika.

Na jug dođite što ranije možete, zauzmite središte južne tribine popunite B i C sektor vrhunski efekat bi bio kad bi ljudi iz A i D sektora prišli u B i C ili prišli što bliže središtu.

Svi u crnom i teget plavom, a svi sa šalovima

zaboravite sve predrasude i priče, jer mi ćemo biti samo zbog jednog razloga, a ako neko ima 1% sumnje u naše razloge :
slika

p.s. u dnu južne tribine ispod C sektora će biti postavljen štand za prodaju NALJEPNICA i gledajte svi da kupite što više (da izlijepite mahale,sobe,da podijelite djeci po mahali i učite ih pravim vrijednostima)

i ne zaboravite danas je počeo DERBY WEEK
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 31 okt 2011, 21:02

Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani :) :) govorilo se o planovima , ciljevima , prisutni su bili sponzori i mnoga druga poznata lica itd ... prvo se pocinje s radom omladinskog pogona ( djeca ce imat odlicne uslove planira se renoviranje parketa , nova oprema vec stize , clanske karice s kojima ce moci na sve utakmice u organizaciji SD Željeznicara i mnogo sto sta ..), medjutim sto je najvaznije vec se pocinje s angazovanjem igraca za seniorsku konkurenciju tako da se vec mogu ocekivat' nastupi u sledecoj sezoni nasih seniora ( u A2 ligi za pocetak) :D :D :D
neke informacije mimo derbija :)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 okt 2011, 21:12

miki 90 je napisao/la:Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani :) :) govorilo se o planovima , ciljevima , prisutni su bili sponzori i mnoga druga poznata lica itd ... prvo se pocinje s radom omladinskog pogona ( djeca ce imat odlicne uslove planira se renoviranje parketa , nova oprema vec stize , clanske karice s kojima ce moci na sve utakmice u organizaciji SD Željeznicara i mnogo sto sta ..), medjutim sto je najvaznije vec se pocinje s angazovanjem igraca za seniorsku konkurenciju tako da se vec mogu ocekivat' nastupi u sledecoj sezoni nasih seniora ( u A2 ligi za pocetak) :D :D :D
Samo nek se radi,rukometasi su ponovo poceli od nule,pobjedjuju kuci gube na strani,djeca igraju ali sve je okay napreduje klub koliko-toliko,kosarkasice su sastavile odlican tim,svi ocekuju titulu.KK Željo je bio dosta popularan prije rata naslusao sam se svakakvih prica od tate,a i ko je citao Dzamonju ima par anegdota vezanih za KK Želju.Ne znam da li postoji mogucnost da se zajedno sa fudbalskim klubom napravi mala reklama na zvanicnoj stranici FK i pozovu djeca na uclanjenje.Sretno vam u radu i redovno pisi o aktivnostima kluba!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 okt 2011, 21:15

miki 90 je napisao/la:Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani :) :) govorilo se o planovima , ciljevima , prisutni su bili sponzori i mnoga druga poznata lica itd ... prvo se pocinje s radom omladinskog pogona ( djeca ce imat odlicne uslove planira se renoviranje parketa , nova oprema vec stize , clanske karice s kojima ce moci na sve utakmice u organizaciji SD Željeznicara i mnogo sto sta ..), medjutim sto je najvaznije vec se pocinje s angazovanjem igraca za seniorsku konkurenciju tako da se vec mogu ocekivat' nastupi u sledecoj sezoni nasih seniora ( u A2 ligi za pocetak) :D :D :D
znaš li slučajno jel rukometaši treba da igraju u ovoj novoj dvorani i koja su liga, nešto sam čitao ali nisam baš siguran...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 okt 2011, 21:24

KB-TM87 je napisao/la:
znaš li slučajno jel rukometaši treba da igraju u ovoj novoj dvorani i koja su liga, nešto sam čitao ali nisam baš siguran...
RK igra u prvoj ligi FBiH-Jug,nakon pet kola imaju 3 pobjede i dva poraza,sto se tice nove dvorane,nema od nje nista do polovine 2012,standardno pred izbore...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 31 okt 2011, 21:49

Kako danas vidim po vijestima, derbi je uveliko počeo.

Ne znam da li su drugi primjetili, ali pitari su nastavili koristiti standardnu taktiku najave derbija.

Ovo je usmjereno samo na navijače FK Željezničar, te molim administraciju da ne dira jer ovome nije mjesto u temi o derbiju. Također me ne zanimaju odgovori navijača FKS.

Dakle, o čemu se radi: već ko zna koji derbi sa Koševa se pokušava temu derbija sa terena prebaciti na tribine i priču o ljudskim pravima, ugroženosti i sličnim glupostima (kao i čitav javni diskurs politike u BiH, što jasno vidimo gdje nas vodi).

Mislim da se boje terena i pokušavaju da unesu nemir u naše redove.

Priča o ugroženosti nekih građana je neutemeljena i to je i njima jasno, jer nikome neće biti zabranjen dolazak na utakmicu (kao i do sada).

Mislim da mi sa naše strane treba da ignoriramo (i kao klub i pogotovo kao navijači) tu priču i ne upuštamo se u takve diskusije. Ko hoće da dođe, kapije su mu otvorene. Cijena svima ista. Mene zanima samo teren i pošteno suđenje. Mi trebamo ostati hladne glave i mislim da takvi možemo do punog plijena i protiv Čelika i Sarajeva. Nama su tu bodovi bitni isto kao i sa utakmice sa Slavijom i trebamo gledati svoj konačni cilj u prvenstvu.

Krvotok
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Krvotok » 31 okt 2011, 22:12

Nešto kontam, derbi se počeo raspadati još od "kočija", razglasnog pozivanja i prozivanja, oglašavanja sponzora derbija i prvim "radnjama" sa kartama za goste, pa mjestima za goste, a sad se u sve još upetljala i policija kao instrument države da se sprovode odluke komisija. Nit' na sastave ne utičemo (normalno), nit' na karte ne utičemo (normalno), al' jedno je sigurno da su zadnji derbiji suhoparni a da smo mi koji se ništa ne pitamo kumovali ičemu od pobrojanog. Mučno je bilo na zadnjem derbiju kada je Bleya prodav'o karte po 3KM k'o trafikant na Koševu, radi principa, i sve više mislim da se u ovom gradu slabo pametni pitaju šta ostaje od velikog gradskog derbija. Izostanak navijača Sarajeva u Dolini Ćupova bi bio još jedan udarac derbiju i gradskoj tradiciji, nisam bio sretan na prošlom kada smo igrali sami, jednostavno to nije to bez pitara. Ja to kao navijač govorim, nisam trener, ni sudija, ni član ikakve uprave, meni ovakvi derbiji nemaju safta :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 31 okt 2011, 22:18

Krvotok je napisao/la:Nešto kontam, derbi se počeo raspadati još od "kočija", razglasnog pozivanja i prozivanja, oglašavanja sponzora derbija i prvim "radnjama" sa kartama za goste, pa mjestima za goste, a sad se u sve još upetljala i policija kao instrument države da se sprovode odluke komisija. Nit' na sastave ne utičemo (normalno), nit' na karte ne utičemo (normalno), al' jedno je sigurno da su zadnji derbiji suhoparni a da smo mi koji se ništa ne pitamo kumovali ičemu od pobrojanog. Mučno je bilo na zadnjem derbiju kada je Bleya prodav'o karte po 3KM k'o trafikant na Koševu, radi principa, i sve više mislim da se u ovom gradu slabo pametni pitaju šta ostaje od velikog gradskog derbija. Izostanak navijača Sarajeva u Dolini Ćupova bi bio još jedan udarac derbiju i gradskoj tradiciji, nisam bio sretan na prošlom kada smo igrali sami, jednostavno to nije to bez pitara. Ja to kao navijač govorim, nisam trener, ni sudija, ni član ikakve uprave, meni ovakvi derbiji nemaju safta :D
Potpis!
mosa rajvoSa

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 31 okt 2011, 22:52

Ma ljudi sta ste ocekivali od ovog kluba i njihove uprave, ma nista bolje. Jednostavno od prosle godine kad su se poceli za vrijeme derbija skupljati gore ko da je korida i jos uz to vrijedati ljude koji su bolesni i nazivati ih slagiranim, a sve to napravila njihova vrla uprava, a oni samo bikovi. Zamislite da Zeljini navijaci proizvaju Vedrana i tako slicne sto se moze porediti s ovim sto oni radi. Medutim mi nismo seljacki klub i ova prozivanje trebamo samo ignorisat i onda aBd na terenu i tribinama im pokazati koje najtrofejni klub u BiH i kako se navija za svoj klub, bez uvreda njihovi igraca i uprave, ali mi nismo cobani na svu srecu.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 okt 2011, 23:22

volio bi bar jedan derbi gdje u prvom planu ne bi bilo nasilje mrznja i neko nezdravo rivalstvo
protiv celika neocekujem laku tekmu, i ocekujem odmaranje kljucnih igraca
a protiv pitara... volio bi pobjedu

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 31 okt 2011, 23:52

pogledajte kinga sta radi:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 nov 2011, 00:01

:mrgreen: Čamac drago mi je da te vidim i to u punoj formi...nadam se da ces biti cesce sa nama...@sandokan,evo svi dosli osim stoleta,sve si prozvao i ja danas imam osjecaj da citam onaj stari forum,od bistrika,pileta,camca,seye,pa eto i mene uz kvalitet mnogih drugih,barbareza,avlamija,tebe,fczelje,krvotoka i mnogih drugih,da ne nabrajam,nesto mi drago pravo i volio bih da se tema vrati i da dodje malo sebi,danas sam presretan jer sam citao neke stare dobre likove na ovom forumu...da hoce tako nastaviti...i da Camac,u pravu si,neke stvari kod njih nikad nece doci sebi,ne treba to ni ocekivati...poceli su izjavljivati i objavljivati,njihov medijski rat je poceo,kao i pred svaki derbi...neka im,sta ima veze
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 01 nov 2011, 00:08

Previse paznje posvecujemo sta pitari kazu... ako dodju dobro dosli, ako ne dodju nema veze... nisu ni bitni :lol: Bitno je kako ce izgledat nasa tribina i hocemo li ujedinjeni dati podrsku nasim momcima, sad je trebaju vise nego ikada!! Al bolje da se sada okrenemo celiku, i ta nam je utakmica bitna takodje, ima celik par opasnih igraca narocito ova dva brzca po stranama puric i vrsajevic... al nasa je prednost sto nemaju abdulaha :lol: Lijepo je biti navijac PLAVE LOKOMOTIVE! ! !
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 01 nov 2011, 00:21

pukose mi ignore na onoj temi sarajevo zeljo pa se nadam da ce mi moja braca izac u susret :D mozel neko naci sve rezultate gradskih derbija u svim takmicenjima od poslije rata :D

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 01 nov 2011, 00:23

xxl basket je napisao/la:pukose mi ignore na onoj temi sarajevo zeljo pa se nadam da ce mi moja braca izac u susret :D mozel neko naci sve rezultate gradskih derbija u svim takmicenjima od poslije rata :D
heh to teze trenutno, uzmes sport u petak imat ce sve 100 % ;)
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 nov 2011, 00:30

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Sarun i 24 gosta.