Steta je sto nece biti Hz, ali takva je treutna situacija i sa se moze.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne se.riposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Pa oni ti dolaze samo sa jednom namjerom, da prave belaj... to nam svima mora biti jasno... zato pamet u glavuElegant je napisao/la:Sa obzirom da nece biti organizovanog dolaska navijaca Sarajeva, treba obratiti paznju na ove koji dodju samovoljno. Da se ne pada na neke provokacije ili da ne bude ne daj Boze vecih sukoba. Necemo valjda mi gradjani Sarajeva izmedju sebe se sukovljavat, nismo navijacke grupe od jucer.
Steta je sto nece biti Hz, ali takva je treutna situacija i sa se moze.
Pisi boccacio da sta zaradimo .Stvarno realno i objektivno,uz jako dobre analize.Vidi se da poznaje sve elemente fudbalske igre.Covjek ne smara glupostima,ima vremena samo za pravi i ozbiljan komentar.Vec dugo je jedan od rijetkih ciji post procitam i nemam puno sta za dodati,uglavnom sve kaze .sandokan_TM87 je napisao/la:odlicno receno, samo jos da iskoristimo povoljan raspored te da nam se igraci ne potrose u ovoj sedmici, ali kad bolje razmislim tu je i pauza zbog repke i baraza sto se moze iskoristiti za revitalizaciju i osvjezenje ekipe, te sa svim pobjedama do kraja polusezone zadrzati drugo mjesto a mozda prezimiti i na prvom ako se siroki negdje oklizne, jer nisu mi nesto uvjerljiviavlami97 je napisao/la:Prva trećina prvenstva je uspješno apsolvirana. Drugi smo na tabeli. Izgleda da se dosta toga izkristaliziralo i da su najveći favoriti za titulu Široki, Željo i Sarajevo, koji su već napravili i određenu bodovnu razliku.
Naredna trećina prvenstva, odnosno narednih 9 kola bi moglo izdiferencirati, jednu do dvije ekipe u borbi za naslov. U taj period Široki ulazi sa tri boda prednosti ispred nas i Sarajeva i na Pecari će odigrati 4, a u gostima 5 utakmica. Sarajevo će odigrati 3 utakmice na Koševu i 6 na strani, dok će Željo odigrati 6 utakmica na Grbavici i 3 na strani i dočekati i Sarajevo i Široki na Grbavici.
Predstojeća trećina prvenstva bi mogla promovirati Želju u glavnog kandidata za titulu.
Željo je šampion.
@boccacio sta reci za tebe brate, moj savjet ti je da kad vec imas dara napises knjigu o Želji i Manijacima i vjeruj mi bila bi rasprodata..... sve najbolje brate i nastavi u tom ritmu
Željezničar nikad nije bio jači, protivnici padaju kao domine u nizu.
Slijedi nam prva utakmica 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv mrskog čelika.
Na jug dođite što ranije možete, zauzmite središte južne tribine popunite B i C sektor vrhunski efekat bi bio kad bi ljudi iz A i D sektora prišli u B i C ili prišli što bliže središtu.
Svi u crnom i teget plavom, a svi sa šalovima
zaboravite sve predrasude i priče, jer mi ćemo biti samo zbog jednog razloga, a ako neko ima 1% sumnje u naše razloge :
p.s. u dnu južne tribine ispod C sektora će biti postavljen štand za prodaju NALJEPNICA i gledajte svi da kupite što više (da izlijepite mahale,sobe,da podijelite djeci po mahali i učite ih pravim vrijednostima)
i ne zaboravite danas je počeo DERBY WEEK
Samo nek se radi,rukometasi su ponovo poceli od nule,pobjedjuju kuci gube na strani,djeca igraju ali sve je okay napreduje klub koliko-toliko,kosarkasice su sastavile odlican tim,svi ocekuju titulu.KK Željo je bio dosta popularan prije rata naslusao sam se svakakvih prica od tate,a i ko je citao Dzamonju ima par anegdota vezanih za KK Želju.Ne znam da li postoji mogucnost da se zajedno sa fudbalskim klubom napravi mala reklama na zvanicnoj stranici FK i pozovu djeca na uclanjenje.Sretno vam u radu i redovno pisi o aktivnostima kluba!miki 90 je napisao/la:Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani![]()
govorilo se o planovima , ciljevima , prisutni su bili sponzori i mnoga druga poznata lica itd ... prvo se pocinje s radom omladinskog pogona ( djeca ce imat odlicne uslove planira se renoviranje parketa , nova oprema vec stize , clanske karice s kojima ce moci na sve utakmice u organizaciji SD Željeznicara i mnogo sto sta ..), medjutim sto je najvaznije vec se pocinje s angazovanjem igraca za seniorsku konkurenciju tako da se vec mogu ocekivat' nastupi u sledecoj sezoni nasih seniora ( u A2 ligi za pocetak)
![]()
![]()
![]()
neke informacije mimo derbija
znaš li slučajno jel rukometaši treba da igraju u ovoj novoj dvorani i koja su liga, nešto sam čitao ali nisam baš siguran...miki 90 je napisao/la:Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani![]()
govorilo se o planovima , ciljevima , prisutni su bili sponzori i mnoga druga poznata lica itd ... prvo se pocinje s radom omladinskog pogona ( djeca ce imat odlicne uslove planira se renoviranje parketa , nova oprema vec stize , clanske karice s kojima ce moci na sve utakmice u organizaciji SD Željeznicara i mnogo sto sta ..), medjutim sto je najvaznije vec se pocinje s angazovanjem igraca za seniorsku konkurenciju tako da se vec mogu ocekivat' nastupi u sledecoj sezoni nasih seniora ( u A2 ligi za pocetak)
![]()
![]()
![]()
RK igra u prvoj ligi FBiH-Jug,nakon pet kola imaju 3 pobjede i dva poraza,sto se tice nove dvorane,nema od nje nista do polovine 2012,standardno pred izbore...KB-TM87 je napisao/la:znaš li slučajno jel rukometaši treba da igraju u ovoj novoj dvorani i koja su liga, nešto sam čitao ali nisam baš siguran...miki 90 je napisao/la:Danas bilo zvanicno predstavljanje KK Željeznicar u ledenoj dvorani![]()
![]()
![]()
![]()
Potpis!Krvotok je napisao/la:Nešto kontam, derbi se počeo raspadati još od "kočija", razglasnog pozivanja i prozivanja, oglašavanja sponzora derbija i prvim "radnjama" sa kartama za goste, pa mjestima za goste, a sad se u sve još upetljala i policija kao instrument države da se sprovode odluke komisija. Nit' na sastave ne utičemo (normalno), nit' na karte ne utičemo (normalno), al' jedno je sigurno da su zadnji derbiji suhoparni a da smo mi koji se ništa ne pitamo kumovali ičemu od pobrojanog. Mučno je bilo na zadnjem derbiju kada je Bleya prodav'o karte po 3KM k'o trafikant na Koševu, radi principa, i sve više mislim da se u ovom gradu slabo pametni pitaju šta ostaje od velikog gradskog derbija. Izostanak navijača Sarajeva u Dolini Ćupova bi bio još jedan udarac derbiju i gradskoj tradiciji, nisam bio sretan na prošlom kada smo igrali sami, jednostavno to nije to bez pitara. Ja to kao navijač govorim, nisam trener, ni sudija, ni član ikakve uprave, meni ovakvi derbiji nemaju safta
heh to teze trenutno, uzmes sport u petak imat ce sve 100 %xxl basket je napisao/la:pukose mi ignore na onoj temi sarajevo zeljo pa se nadam da ce mi moja braca izac u susretmozel neko naci sve rezultate gradskih derbija u svim takmicenjima od poslije rata