Ma daj jubitubi sa drugog profila molim te evo se odmah poslije minut javljas i sa pravog ,molim te da vise ne pozivas na moje banovanje .Ja nisam nikog provocirao ,i izvinjavam se ako je to neko tako svatio,samo sam se zapitao gdje ste danas.Ja normalno volim GOSK koji mi je poslije Travnika jedan od najdrazih klubova u ligi, zato sto u njemu igraju bivsi igraci Travnika .Najbolji strjelac lige dok je igrao kod nas Fedja Dudic ,Siljak koji vam je danas mogao 3 komada uvaliti i Helvida koji vam je napade zaustavljao da i niste pomislili da krenete naprjed.A ti ces jubitubi jos svasta dozivjeti jer ono sto ste u Travniku uradili je prokletstvo koje traje i pratice vas dugo dugo ,dugooo.Za pocetak evo ti jedna omiljena moja pjesma od najvece pjevacke legende ovih prostora koje ima malo veze i sa vasim VELIKANOM u ciju su se velicinu uvjerili svi pred malim ekranima danas...A za kraj upozoricu te kao sto sam odavno obecao.Ipak se moja prorocanstva ostvaruju.Zapitaj se zasto...Grdan je napisao/la:Ti uvijek moraš provociratividovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee.....Čudo je što svi dobivaju ban a ti nikad
.
" onclick="window.open(this.href);return false;