FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vidovitadjemila

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:14

Grdan je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:HAAALLLOOOO velikaniiiii dal nassss cujeeeeteeeee....
Ti uvijek moraš provocirati :D .Čudo je što svi dobivaju ban a ti nikad :D .
Ma daj jubitubi sa drugog profila molim te evo se odmah poslije minut javljas i sa pravog ,molim te da vise ne pozivas na moje banovanje .Ja nisam nikog provocirao ,i izvinjavam se ako je to neko tako svatio,samo sam se zapitao gdje ste danas.Ja normalno volim GOSK koji mi je poslije Travnika jedan od najdrazih klubova u ligi, zato sto u njemu igraju bivsi igraci Travnika .Najbolji strjelac lige dok je igrao kod nas Fedja Dudic ,Siljak koji vam je danas mogao 3 komada uvaliti i Helvida koji vam je napade zaustavljao da i niste pomislili da krenete naprjed.A ti ces jubitubi jos svasta dozivjeti jer ono sto ste u Travniku uradili je prokletstvo koje traje i pratice vas dugo dugo ,dugooo.Za pocetak evo ti jedna omiljena moja pjesma od najvece pjevacke legende ovih prostora koje ima malo veze i sa vasim VELIKANOM u ciju su se velicinu uvjerili svi pred malim ekranima danas...A za kraj upozoricu te kao sto sam odavno obecao.Ipak se moja prorocanstva ostvaruju.Zapitaj se zasto...
" onclick="window.open(this.href);return false;
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 okt 2011, 21:16

Ti si stvarno mentalno bolesna osoba...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:24

jubitubi je napisao/la:Ti si stvarno mentalno bolesna osoba...
A tebi je to konstatacija kad ostanes bez teksa. Evo ti si mnogo inteligentan priznajem... :lol:
Nista ti ja nisam kriv samo se ostvaruje moja prognoza.Cvetkovic tvoj trener a ne moj je sve ispricao a rezultati se poklapaju s mojim prognozama...Jbg pametniji sam i vise znam sta cu ti ja ,ne moramo se vrijedjati jarane... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 21:25

@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:29

Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika,ako je ikako moguće sutra ujutro :D .
Pa dobro brate rodjeni pa ti vise branis Borac nego Brotnjo, evo nisi jubitubi O.K. :lol: ,ali imam neku imovinu u B.Luci pa da mjenjamo za Citluk , ako si zainteresovan javi pa da mjenjamo.Ja volim GOSK ti borac .Svak sebi sta kazes :lol:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 21:30

vidovitadjemila je napisao/la:
Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Jubitubi ti je rekao da ne zna ništa o Brotnju,zašto bi njega zanimao klub u 2. ligi Federacije kad ima klub u premijer ligi :D .Tvoja teorija nema nikakvo uporište,osim toga što ja i @jubitubi imamo isto mišljenje u vezi sa tobom,trebaš posjetiti liječnika,ako je ikako moguće sutra ujutro :D .
Pa dobro brate rodjeni pa ti vise branis Borac nego Brotnjo, evo nisi jubitubi O.K. :lol: ,ali imam neku imovinu u B.Luci pa da mjenjamo za Citluk , ako si zainteresovan javi pa da mjenjamo.Ja volim GOSK ti borac .Svak sebi sta kazes :lol:
Ti i pibizo ste posebni slučajevi :lol: .

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 21:49

Grdan je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
Ti i pibizo ste posebni slučajevi :lol: .
Pa bolan ne bio vidis da visis sta god napises.Pa pratim i ja tvoje postove gdje god dodjes tu je i konflikt.Znas cinjenica je da sam ja napisao i prognozirao pad borca kad nije niko ni pomisljao na to i zasto da sad ne podsjetim na to ,pogotovo zbog itekako uvrjedljivih rjeci upucenih od banjalucke ekipe koja na ovom forumu moze demokratski kazati sta hoce i svaka cast ovom forumu zbog toga,za razliku od banjaluckih foruma na kojim na dozvoljavaju uopste razlicito misljenje, ma da se neko ko nije istomisljenik ni javi na forum.Ali to je razlika izmedju njihovog jednoumlja i ovog foruma koji dozvoljava da svak iznese svoje vidjenje stvari.I ti pozivas na neko banovanje.Pa hajde majke ti prijavi s na njihov forum i napisi samo jednu protiv borca ako ti objeve tekst ja ti dajem para koliko hoces moze...Pozdrav... :)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 okt 2011, 21:54

@vidovitadjemila Ako nisam rekao ništa protiv Borca odmah ispadam njihov navijač,nisam ja spao na tvoj nivo vrijeđanja pojedinih klubova koji ti ne možeš podnijet :D .

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 22:01

Grdan je napisao/la:@vidovitadjemila Ako nisam rekao ništa protiv Borca odmah ispadam njihov navijač,nisam ja spao na tvoj nivo vrijeđanja pojedinih klubova koji ti ne možeš podnijet :D .
Znas jarane ni ja nisam rekao nista nego samo istinu.Prvi dio moje istine je potvrdio njihov trener Cvetkovic a drugi dio pokazuju i jos ce pokazati njihovi rezultati.Znaci ja nisam lagao nista i nikoga vrijedjao nego samo iznosio istinu i samo istinu koja mozda boli.Ali sta cu ja TRAZILI STE GLEDAJTE.A ti svakako nisi na mom nivou .To je cinjenica... :D

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 31 okt 2011, 00:31

Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 okt 2011, 09:59

magic je napisao/la:Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?
Jos jednu,protiv Veleza.

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 31 okt 2011, 22:48

" onclick="window.open(this.href);return false; Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu ;)

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 31 okt 2011, 23:39

BLm1 je napisao/la: Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu ;)
Mislio sam da ce zavrsiti u nekom velikom klubu , jeb. ni u Voj. ne igra .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2011, 23:44

jubitubi je napisao/la:
magic je napisao/la:Pa koliko jos borac ima utakmica pred praznim tribinama ?
Jos jednu,protiv Veleza.
Reče Velimir Stojnić još dvije tekme bez publike, tako je rekao...

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 31 okt 2011, 23:53

anti_zli je napisao/la:
BLm1 je napisao/la: Nemanja Bilbija-bio je užitak gledati ga u borčevom dresu ;)
Mislio sam da ce zavrsiti u nekom velikom klubu , jeb. ni u Voj. ne igra .
Ako Bog da hoće ;) i zaslužio je da uspije

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 nov 2011, 12:17

AlemC85 je napisao/la: Reče Velimir Stojnić još dvije tekme bez publike, tako je rekao...
Mozda on racuna i gostovanje Slaviji.Ili se zeznuo malo.Uglavnom imamo utakmicu kuci protiv Veleza pred praznim tribinama,i imamo utakmicu protiv Slavije u gostima.Zatim imamo kup protiv Sarajeva kod kuce sa publikom,i zadnje kolo lige nam isto dolazi Sarajevo opet igramo pred publikom.

Da rezimiram,kazna zavrsava nakon Veleza. ;)

Inace,ako nekoga zanima,ova sjeverna tribina sto se trenutno gradi,a na njoj ce vjerovatno biti smjesteni gostujuci navijaci pa bi ih trebalo zanimati,ce izgledati ovako:

slika

Dakle primace 3000 ljudi,bocni dijelovi ce biti malkice nizi od sredine tribine,kao sto je i zaokruzeno na slici,to je sjever.

Sutra nas ceka jako teska utakmica na Kosevu,ja licno nisam optimista,nakon one katastrofe u Gabeli,i manekenisanja,medjutim,ako se igraci trgnu,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,po meni 1:1,i onda kuci,zavrsiti posao.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 01 nov 2011, 16:40

Imate u interexu čistaće za led pa nabavite na vreme ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 02 nov 2011, 10:43

Veceras trebamo uci maksimalno u utakmicu jer danas svako igra fudbal.

Gabela i onaj potcjenjivacki odnos nam trebaju biti skola da se bi nesto slicno ponovilo i veceras.Samo ozbiljan pristup i nece biti problema.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 nov 2011, 13:30

Dule 078 je napisao/la:Veceras trebamo uci maksimalno u utakmicu jer danas svako igra fudbal.

Gabela i onaj potcjenjivacki odnos nam trebaju biti skola da se bi nesto slicno ponovilo i veceras.Samo ozbiljan pristup i nece biti problema.
eno fol..hahahha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 02 nov 2011, 14:21

Moze na Kosevu 1:1,odlicno. 8-) Aj Borac!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.