transfer guru has spoken.SoloJuve26 je napisao/la:"Ranieri je zadovoljan igrom? Jeste on. Prava istina je da je inter bio neprepoznatljiv i da nema kontinuitet. Moratti je ljut i isfrustriran? Trebao bi se naviknuti na ove poraze jer je inter završio jedan ciklus, osim ako se ne desi novi farsopoli...", završio je Moggi.
Tako je Moggi!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
LEGENDAjuvebosna je napisao/la:MA MOGGI JE BIO I OSTAO LAGENDA !!SoloJuve26 je napisao/la:"Ranieri je zadovoljan igrom? Jeste on. Prava istina je da je inter bio neprepoznatljiv i da nema kontinuitet. Moratti je ljut i isfrustriran? Trebao bi se naviknuti na ove poraze jer je inter završio jedan ciklus, osim ako se ne desi novi farsopoli...", završio je Moggi.
Tako je Moggi!![]()
![]()
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma zna njih sve Moggi u bobu
Sissoko šta sam ti ja govorio za sportsku pravdu, doći će to s vremenom na vrijeme, mi smo izbačeni u Serie B zbog montiranog procesa i notornih laži, a oni će ispasti na terenu što zasigurno boli mnogo više...
Retrocessi sul campo!

Sissoko šta sam ti ja govorio za sportsku pravdu, doći će to s vremenom na vrijeme, mi smo izbačeni u Serie B zbog montiranog procesa i notornih laži, a oni će ispasti na terenu što zasigurno boli mnogo više...
Retrocessi sul campo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
rekoh ja da nama travnati teren vise odgovara od onih sudskih.Neko osvoji na terenu a neko skrivanjem dokaza.Neko proslavi titulu a neko dobije broj vise na papiru.Itd Itd.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma zna njih sve Moggi u bobu![]()
Retrocessi sul campo!![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma uvijek smo dominirali i ponižavali ih na TERENU, takav nam DNA jbg, a ova subotnja pobjeda je samo jedna od mnogobrojnih lekcija koje smo im održali, inter merda uvijek i zauvijek 
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
nisu ba ni sudije sto su nekad bile, sad pomazu al ne uspjevaBianconeri1988 je napisao/la:Ma uvijek smo dominirali i ponižavali ih na TERENU, takav nam DNA jbg, a ova subotnja pobjeda je samo jedna od mnogobrojnih lekcija koje smo im održali, inter merda uvijek i zauvijek
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma upeko minus kod njih tamo
A neka nek bude, i sad je Ranieri kukao prije tekme na sudije i Rizzoli nije smio da svira penal i isključenje, da je to svirao prošli bi gore nego Slavija protiv Želje...
Bit će slađe u Torinu, tad ćemo im 5 uvalit i poslati ih u Serie B
A neka nek bude, i sad je Ranieri kukao prije tekme na sudije i Rizzoli nije smio da svira penal i isključenje, da je to svirao prošli bi gore nego Slavija protiv Želje...
Bit će slađe u Torinu, tad ćemo im 5 uvalit i poslati ih u Serie B
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
podebljaj.SoloJuve26 je napisao/la:ma ovo sve govori
Veliki 84 mali 57
http://www.fcinternews.eu/wp-content/up ... /moggi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralj
Kralj
Mi cak najbolje nismo ni odigrali, na njihovu srecu, a mogli smo im petardu uvalit'. Ovaj Juve raste iz utakmice u utakmicu, razvija se u pravom smjeru, tako do januara treba ocekivati i bolje utakmice. Prije svega mislim na realizaciju i pobjede od 3 ili vise razlike. Oba rivala su "zgazena", a pogotovo smradovi plavo-crne boje.
Smradovi dole, Juve, uvijek gore
Smradovi dole, Juve, uvijek gore
Jel iko zna koliki je budzet kluba??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Conte ; "Kupovina zamjene za Pirla ? Pa mi je već imamo u ekipi a od januara će biti sa nama, vidjeti ćete kakvog smo igrača doveli" !
Kažu da je Conte mislio na Gabrijela Appelta
nadam se da će biti nešto od ovog malca i da će dobiti šansu u toku sezone
.
Kažu da je Conte mislio na Gabrijela Appelta
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
1.11. 1897. - 1.11. 2011. - SRETAN ROĐENDAN STARA DAMO

JUVENTUS JE ŽIVOT, SVE OSTALO SU SiTNICE....

JUVENTUS JE ŽIVOT, SVE OSTALO SU SiTNICE....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Eto i ja vam cestitam rođendan...dabogda se ugasili do sljedeceg
Zajebancije malo, Sarajlija nemoj odma planit
Zajebancije malo, Sarajlija nemoj odma planit
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne brini, taj pokusaj je propao 2006. 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E kako si me hinjski prestigo
Čitav dan kontam šta i kako da napišem
Juventini pošto je ovo i neki naš praznik nek nam je sa srećom i hairli, momci su nam poklonili najljepši mogući poklon pobjedom nad dušmanima.
'Ajd živjeli!

LA JUVE SIAMO NOI!
Čitav dan kontam šta i kako da napišem
Juventini pošto je ovo i neki naš praznik nek nam je sa srećom i hairli, momci su nam poklonili najljepši mogući poklon pobjedom nad dušmanima.
'Ajd živjeli!

LA JUVE SIAMO NOI!
Ž '21!
sretan rodjendan svim juventinima....sve najbolje vama i najdrazem na klubu uz nadu da cemo se uskoro poceti radovati uspjesima
veliki pozdrav
veliki pozdrav
Neka je sretan
!
Za sve se navija JUVENTUS se voli!
Da malo promovisem avatar u vecem izdanju
!

Za sve se navija JUVENTUS se voli!
Da malo promovisem avatar u vecem izdanju

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Kaže merdista, da se ne brinu, samo žele da osjete uzbuđenje podizanja novog trofeja koji im je nepoznat, a ovaj mu lik kaže da nije Serie B
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.