Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
od veceras prestaje normalan zivot...hehe
uglavnom malo gu.zi sa Barcom, pogotovo onog Reala.heheh
ja cu poceti EPL standardno, vjerovatno sa Manchester Unitedom..
uglavnom malo gu.zi sa Barcom, pogotovo onog Reala.heheh
ja cu poceti EPL standardno, vjerovatno sa Manchester Unitedom..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ajde ljudi da sad još sredimo pacheve, da nema bugova s golmanima i to?
Ako neko ima download linkove pacheva, nek kači?
Hvala
Hvala
U Bayernu samo 10 mil transfera znaci okrenuti se mladim nadama i besplatnim igracima,a ocjene su kod nekih smijesno niske ali jbg valjda ce rasti vremenom..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pecevi se mogu skinuti samo preko steama, bar sam tako procito...Vlado PD je napisao/la:Ajde ljudi da sad još sredimo pacheve, da nema bugova s golmanima i to?
Hvala
direktni download, vjerovatno ce biti nekad kasnije, al za sad nista...
a ti bugovi su rjeseni mislim sa ovim pecom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Izvini fiziko padamo na polugodištu došao FM 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Skinuo, za sada fercera. Arsenal sam uzeo pa ćemo da pokažemo kako se mrvi pred sobom 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
eee jesil i ti skino s ovog linka, u komentarima na torentu se neki zale da ne radi, pa da ne skidam 2 gige dzabe ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:extraktujem igru, ubacim sve iz cracka i opet nece, a pri tome je antivirus izbrisan, ne kontam, ako moze pomoc...
a neko je trazi link za igru
http://thepiratebay.org/torrent/6759834 ... 16_Sonuyos" onclick="window.open(this.href);return false;
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sad malo prelista ovu temu od pocetka,hattab je napisao/la:eee jesil i ti skino s ovog linka, u komentarima na torentu se neki zale da ne radi, pa da ne skidam 2 gige dzabe ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:extraktujem igru, ubacim sve iz cracka i opet nece, a pri tome je antivirus izbrisan, ne kontam, ako moze pomoc...
a neko je trazi link za igru
http://thepiratebay.org/torrent/6759834 ... 16_Sonuyos" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam sa tog linka skido ja svoj fm, al mislim da je neko ranije skido i da moze,
prelistaj temu od pocetka i naces skigurno par linkova da valjaju, a i taj vjerovatno valja...

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Hebote ne mogu nikoga dovest. Pokušao dovest Gotze-a i Hazarda u Arsenal ma nema šanse. Imam 50 miliona Eura budget al za Gotze-a minimalac traže 100 miliona a za Hazarda 60 miliona. Jel' to stvarno tako teško dovest nekoga il ?!
nemojte ljudi bez patcha pocinjati.. djaba cete igrati
kad vam golman bude van 16 kod protivnickog kornera sjeticete me se 

ser del barça es el millor que hi ha !

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa kad izlazi taj pec...
ustvari vec je izaso, al kad za nas izalzi.
a sto se ovog problema sa golmanima tice, tacno je da je tek na 12.0.3 pecu rijeseno, al ustavri onaj ko sam sebi pravi treninge nece imati tih problema, vec je problem samo kod treninga po defaultu...
EDIT:
jel ima neko neki skin...
skino sam neka dva sa fmblakan al ne funkcionisu kod mene...
sto ne znam, al ne rade..
ako ima neko nek okaci...
bio bih mu zahvalan....
ustvari vec je izaso, al kad za nas izalzi.
a sto se ovog problema sa golmanima tice, tacno je da je tek na 12.0.3 pecu rijeseno, al ustavri onaj ko sam sebi pravi treninge nece imati tih problema, vec je problem samo kod treninga po defaultu...
EDIT:
jel ima neko neki skin...
skino sam neka dva sa fmblakan al ne funkcionisu kod mene...
sto ne znam, al ne rade..
ako ima neko nek okaci...
bio bih mu zahvalan....

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Scof1eld je napisao/la:nemojte ljudi bez patcha pocinjati.. djaba cete igratikad vam golman bude van 16 kod protivnickog kornera sjeticete me se
Skinete skidrow verziju koja je vec patchovana.

Ja sam skionuo i kod mene stvarno nema toga. Igram utakmice i ide hvala Bogu kako treba. Prvi bez poraza, sve pobjede. Samo mi je teško dovest igrača, pravo teško. Traže bruku para. Evo Rossia doveo za 40 Miliona al mu to okupna cijena u ugovoru, nema šanse ni da milion spustevideoton1 je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:nemojte ljudi bez patcha pocinjati.. djaba cete igratikad vam golman bude van 16 kod protivnickog kornera sjeticete me se
Skinete skidrow verziju koja je vec patchovana.Kod mene sve fercera besprijekorno i već se odigralo mašala utakmica.

Skinovi, facepackovi isl.
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... =cat&id=97" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... =cat&id=97" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako da uzmem screenshot s managera. Kad pritisnem prt Scr on mi uzme screenshot sa deskopa a ne iz igrice, kako da uzem iz igrice ?!
Ovo je radilo prije, valjda radi i sada. 
Step 1
You need to create a screenshot folder you can do this by going to Documents > Sports Interactive > Football Manager 2010 and then create a new folder called screenshots.
Step 2
When you are on the game and you are on the screen you want to take a screenshot of press ALT + F9 and then that will take the screenshot and that will now be in your screenshot folder

Step 1
You need to create a screenshot folder you can do this by going to Documents > Sports Interactive > Football Manager 2010 and then create a new folder called screenshots.
Step 2
When you are on the game and you are on the screen you want to take a screenshot of press ALT + F9 and then that will take the screenshot and that will now be in your screenshot folder

@Gunners, vidim u tebe ovo fercera, 'ajd postavi link odakle si skinuo...ili neko drugi nek' stavi, svejedno...bitno je samo da radi 

Igrica: http://thepiratebay.org/torrent/6759834 ... 16_Sonuyos" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:@Gunners, vidim u tebe ovo fercera, 'ajd postavi link odakle si skinuo...ili neko drugi nek' stavi, svejedno...bitno je samo da radi
crack: http://thepiratebay.org/torrent/6786217 ... y_SKIDROW_" onclick="window.open(this.href);return false;
Radi 100 %
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.