Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
anton 1983
-
Kontakt:
Postao/la anton 1983 » 01 nov 2011, 09:03
gruezi je napisao/la:pa barzagli je **** velikane i dosao u wolfsburg zasto montolivo nebi uradio isto ...ali sumnjam jbg tu su rudy salihovic itd koji su puno jeftiniji...ante neslazem se s tobompopitanju reinartza i schwaba ja mislim da su njih obojica supertalenti kojima treba jos 10tak tekmi u ligi prvaka da predzu tu granicu od talenta do kompletnog igraca....meni smeta sto guzen gura schwaaba na beka a cim vidis momka kako trci mozes zakljuciti da je to stoper,,,nevolim topraka u prvoj postavi nikako...balitsch je tu da bude zamjena
Zato kaj je mlado i švapsko to nemora značiti da valja

Za mene reinartz i Schwaab uopće nisu super talentirani igrači već igrači koji u najbolju ruku mogu postati nekakav prosjek...Reinartz je po meni pružio najbolje partije u Kusenu na zadnjem veznom. Bez obzira koji od njih trojice ostao na štoperu ja tvrdim da si Kusen mora dofurati još jednog štopera koji je od njih trojice bolji da bi napredovali.
A što se tiće Salihovića on se spominje samo zato što mu istiće ugovor. Nije loše ak se i njega dovede no ja nekako navijam za to da se ode po igrača iz inozemstva..Rudya teško da će dovesti i opet ak je švabo ne znači da valja

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
amerosm
-
Kontakt:
Takodjer je red i da Bayeru veceras poezelimo srecu na gostovanju kod Valencie i nadajmo se pobjedi koja bi ujedno znacila i plasman u 1/8 finala.
Veceras je vazno uzeti sto vise bodova i iskoristiti kiks Milana, a Bayern ce sutra odraditi drugi dio posla.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Saurman
-
Kontakt:
Sjajna igra Bayera u prvom poluvremenu zasluženo su došli do izjednačenja na centaršut Balacka pogađa Kiessling.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
amerosm
-
Kontakt:
Nakon gola kojeg su primili u prvoj minuti, Bayer se vratio u utakmicu i uspio izjednaciti preko Kiesslinga za 1:1 na poluvremenu. Nadam se da ce Dutt sada svojim igracima dati odredjene upute kako bi zadrzali ovaj rezultat i mozda cak postigli drugi gol i tako zavrsiti stvar u ovoj grupi.
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 01 nov 2011, 22:04
Genk 1:1

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2011, 22:07
Evo ga opet prednost za Valenciu.
Hajmo apotekari, stisnite do kraja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
amerosm
-
Kontakt:
Danas je Leverkusenu bilo tesko igrati s obzirom da je Leno samo formalno bio igrac Bayer-a. Direktan je krivac za prvi gol, a drugi gol takodjer ide na njegovu dusu - kvalitetniji golman ce ono odbraniti.
Steta za ovaj poraz, jer su "Apotekari" remijem mogli uraditi ogromni dio posla, no sta je tu je, opet sudbinu drze u svojim rukama i siguran sam da ce proci u narednu fazu takmicenja.
-
Klare
Lever i dalje ima realne šanse, još mi nešto govori da bi mogli uzeti razmontiranog Chelsea, ali i bod iz te utakmice znači siguran prolazak dalje. Naravno pobjedu protiv Genka smo poodavno svi upisali, čak su i samo 3 boda dosta realna za prolazak dalje. Kažem opet, večerašnji poraz ništa ne predstavlja, Bayer u izvrsnoj poziciji.
A Talijane ne treba ni spominjati, davno su oni bitku izgubili, treba na Portugalce pripaziti.

-
effe_sa
-
Kontakt:
amerosm je napisao/la:Danas je Leverkusenu bilo tesko igrati s obzirom da je Leno samo formalno bio igrac Bayer-a. Direktan je krivac za prvi gol, a drugi gol takodjer ide na njegovu dusu - kvalitetniji golman ce ono odbraniti.
Steta za ovaj poraz, jer su "Apotekari" remijem mogli uraditi ogromni dio posla, no sta je tu je, opet sudbinu drze u svojim rukama i siguran sam da ce proci u narednu fazu takmicenja.
Čak je Leverkusen dugo vremena držao stvari pod kontrolom, rano su vršili presing, nisu davali Valenciji da se razmaše i onda gol Soldada iz ničeg. Leverkusen bi s remijem napravio veliki korak prema osmini finala, ali sada šta je tu je, moraju u zadnja 2 susreta osvojit bar 4 boda. Neće ni Chelsea zadnju utakmicu protiv Valencije olako pustit, možda će im još i trebat dobar rezultat tu. Bit će zanimljivo, a najbolje bi bilo da Leverkusen Chelsea pobijedi. Sad je to teža misija, ali Bayer i dalje sve ima u svojim rukama.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
secer
-
Kontakt:
treba spomenuti i ponisteni gol zbog ofsajda kojeg nikada nije bilo. to je slomilo ap´tekare i preokrenulo utakmicu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
Bravo Jan, vidi se da si igrao u Bayernu (ili barem pokusao

). H96 stize do izjednacenja u ovom grotlu od stadiona.
10 000 navijaca je doslo iz Njemacke.
2:1, bravo momci. Sjajan gol Stindla. I jos ludje proslavljanje.
Vom Jäger zum Gejagten
-
amerosm
-
Kontakt:
Sve cestitike na pobjedi Hannoveru i jos jedno odlicno predstavljanje Bundeslige u Evropi. Ovom pobjedom su skoro pa sigurno obezbjedili prolazak u 1/16 finala EL.
Slomka je dokazao da je vrhunski trener i vidi se da je ekipa psihicki stabilna i da se vratila i preokrenula rezultat nakon zaostatka.
-
anton 1983
-
Kontakt:
Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 21:10
amerosm je napisao/la:Sve cestitike na pobjedi Hannoveru i jos jedno odlicno predstavljanje Bundeslige u Evropi. Ovom pobjedom su skoro pa sigurno obezbjedili prolazak u 1/16 finala EL.
Slomka je dokazao da je vrhunski trener i vidi se da je ekipa psihicki stabilna i da se vratila i preokrenula rezultat nakon zaostatka.
Da lepo je gledati kak si oni tamo halaju! Sad samo još da prođu skupinu, još koji puta ispune stadion i oni i ja prezadovoljni. Takav pristup treba imati ovom natjecanju!
Sva sreća pa su švabi dovoljno mudri pa znaju kako izmusti korist i pare iz ovog natjecanja. Gledam tekme Hannovera i stadio rasprodan. Vidim danas tekmu Lazia na stadionu nema pesa...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 03 nov 2011, 21:16
Zaista mislim da se na Hannover ponosi cijela Njemacka , pokazuju kako se i bez iskustva moze igrati u Evropi,svaka im cast samo je pitanje do kada ce moci drzati tempo , ali bez obzira oni su ispunili i vise nego se ocekivalo od njih samim prolazom protiv Seville , a sada samo nabijaju bonuse . Jos jednom bravo Hannover!! Ocekujem trijum Schalkea takodjer pa da se zaokruzi jedna jako dobra sedmica za gotovo sve Njemacke predstavnike sem Levera.
P.S Chuj 10 000 OMG

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
amerosm je napisao/la:
O Mirku sam ogrijesio dusu vise puta, valjda sto mi se ne svidja njegova faca

, ali mora se odati priznanje da izvrsno vodi ovu ekipu. Poslije proslog kola u EL, kada su nesretno primili gol u zadnjim trenucima utakmice i docekivali Bayern na svom stadionu, mnogi su smatrali da ce dozivjeti potop. Osim tog remija, ekipa Bayerna je imala 2 dana vise da se odmori i pripremi za taj mec. Ali, kao sto je poznato, nije pomoglo.
Vom Jäger zum Gejagten
-
anton 1983
-
Kontakt:
Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 21:42
Bundesliga je napisao/la:
P.S Chuj 10 000 OMG

Pa normalno kad pljunu do kopenhagena
-
amerosm
-
Kontakt:
geronimo je napisao/la:amerosm je napisao/la:
O Mirku sam ogrijesio dusu vise puta, valjda sto mi se ne svidja njegova faca

, ali mora se odati priznanje da izvrsno vodi ovu ekipu. Poslije proslog kola u EL, kada su nesretno primili gol u zadnjim trenucima utakmice i docekivali Bayern na svom stadionu, mnogi su smatrali da ce dozivjeti potop. Osim tog remija, ekipa Bayerna je imala 2 dana vise da se odmori i pripremi za taj mec. Ali, kao sto je poznato, nije pomoglo.
Ukoliko si pratio moje postove na ovoj temi - a sigurno jesi

- znas da sam uvijek govorio da je Mirko Slomka najpodcjenjeniji trener u Njemackoj, ali sto je najvznije on ima mnogo vece znanje nego neki kojih medji "kuju" u zvijezde. Hebiga mediji su ti specificni, ili te vole ili te ne vole. Npr. kod Kloppa i Tuchela i u porazu se gledaju pozitivne strane dok se kod drugih odmah gleda kako ce ih najbolje kritikovati, iako je za mene Slomka ispred Kloppa i Tuchela.
-
effe_sa
-
Kontakt:
Čestitke na pobjedi Hannovera. A ja sam znao ponekad spomenut koliko je Mirko Slomka dobar trener. Sada tek pravo cijene njegov rad u Njemačkoj, u Schalkeu ga nisu čak dovoljno ni cijenili, a čovjek je ušao u četvrtfinale Lige prvaka i to tada sa dosta slabijom ekipom nego što je ova bila iz prošle sezone koja je stigla do polufinala. U Hannoveru radi sjajan posao i već drugu sezonu za redom s ovom ekipom drži visok nivo a evo ove i u Evropi ostvaruje sjajne uspjehe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 04 nov 2011, 12:39
Sjajan gol Stindla
H96 igra odlicno,sinoc su se borili bas,igra im se zasniva na Abdulaeue koji je odlican,generalno dobra utakmica bila za gledati,bas mi je drago da su pobjedili!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
KB-TM87
-
Kontakt:
Samstag, 15.30 Uhr Hertha gegen Gladbach.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []