Okk Celik Zenica

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

tigar
Kontakt:

Re: Okk Celik Zenica

Post Postao/la tigar » 30 dec 2010, 13:13

Evo ovi nasi haman otpustili Andeliju...
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 feb 2011, 16:32

tigar je napisao/la:Evo ovi nasi haman otpustili Andeliju...
hvala bogu da smo ga se rjesili,ona povreda iz prosle sezone ga je totalno uneredila,ko da je 20 kila smrso,ispod svih ocekivanja je igro..zato sad buduci reprezentativac abd. kuzma puno vise igra,jest da su nam rezervni centri pezer i jezildzic antitalenti mozemo do kraja prvenstva i s njima izgurat,a tu je i avdic koji moze centra igrat.

do kraja imamo fin raspored,3 kuci s hercegovcem,capljinom i brotnjom,a gostujemo samo zrinjskom,protiv slavije nam se upisuje pobjeda
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 14 feb 2011, 16:35

....Phille Avdic je "pa pa" iz Celika ima i nekih 15-ak dana...
Nema vise :P

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 feb 2011, 16:38

flash je napisao/la:....Phille Avdic je "pa pa" iz Celika ima i nekih 15-ak dana...
nisam to znao,znam da je bio u rosteru protiv leotara,a ucinilo mi se da nije tolko dana od te tekme proslo,nego jesu'l i kontaju'l ikog dovodit ?
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 apr 2011, 13:10

jel opacak jos u vas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 21 apr 2011, 13:19

Rosas7 je napisao/la:jel opacak jos u vas
nije vise, trebao je po zavrsetku sezone preci u bosnu ali haman ni oni vise nemaju ni za kifle pa je cini mi se presao u neki hrvatski klub(moguce i drugoligas)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 13 sep 2011, 17:18

Zeničani pojačavaju igrački kadar: Na probi šibenski centar Vlaić

Predsjednik Čelika Džafer Dautbegović i prvi trener i vlasnik KK Kengur Enver Jahić dogovorili su jučer prelazak iz Kengura i mlađeg Merdanovića, plejmejkera Amara (17 g, 190 cm), čiji je 18-godišnji brat Eldar već godinu i po član Čelika.

Zeničani su, nakon što su iz Slavije angažirali beka Marinka Perovića i iz tuzlanske Slobode krilnog centra Mirzu Hrnčića, na probu doveli i Šibenčanina Ninu Vlaića (24 g, 208 cm), koji može igrati na poziciji krilnog centra i centra.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 09:36

Čelik produžio saradnju sa Ivicom Marićem

slika

Žepčak sa zagrebačkom adresom i jedan od najboljih košarkaša zeničkog kluba u historiji preuzeo je ekipu u novembru prošle godine i ostvario cilj...

Košarkaše Čelika u naredne dvije sezone predvodit će isti trener - Ivica Marić. Žepčak sa zagrebačkom adresom i jedan od najboljih košarkaša zeničkog kluba u historiji preuzeo je ekipu u novembru prošle godine i ostvario cilj, opstanak u ligi.

- Marić je prihvatio našu ponudu i očekujemo da ćemo 17. avgusta potpisati ugovor - kaže direktor Čelika Alija Porča, koji najavljuje da će pripreme početi 20. avgusta.

Što se tiče igračkog kadra, pod ugovorom su uglavnom mlađi igrači (Nebojša Maksimović, Dino Begagić, Eldar Merdanović, Aldin Dedić), kojima će biti priključen junior Armin Bilić.

Od starijih, pod ugovorom je centar Adem Pezer, dok će, kako kaže Porča, sigurno ostati i kapiten Haris Jahić. Želja je bio i ostanak Ivana Milekovića, ali je on već potpisao za Dardu (Hrvatska).

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 15 okt 2011, 23:05

Leotar loš, al' opet pobijedi Čelik 13 razlike. to valjda najbolje govori o kvaliteti Čelika.
ovaj mali, ali baš mali Richardson će vjerovatno biti potpuni promašaj. visinom od 160 stvarno rijetko koji košarkaš može šta pokazati.
sreća pa ispadaju samo dvije ekipe, a valjda će biti i lošijih od Čelika...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 okt 2011, 00:36

Jeste i dalje u ovoj A1 ligi federacije ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 okt 2011, 00:52

Aha, samo sto se to sada zove Liga 13 :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 okt 2011, 01:00

neno#4 je napisao/la:Aha, samo sto se to sada zove Liga 13 :lol: :lol:
Čuj liga 13 nisam znao :D ! Jel ima neka tabela pred početak sezone i tako nešto . Dal navijači prate KK Čelik ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 okt 2011, 01:01

CoDe je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Aha, samo sto se to sada zove Liga 13 :lol: :lol:
Čuj liga 13 nisam znao :D ! Jel ima neka tabela pred početak sezone i tako nešto . Dal navijači prate KK Čelik ?
Tri su kola vec prosla..

http://www.basket.ba/ksbih/bih/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostalo je samo ime.....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 okt 2011, 23:19

poraz večaras je stvarno prevelik. voditi na poluvremenu, a na kraju izgubiti 19 razlike. sve do nekih 7 i po minuta su se dobro momci držali, na sitno razlike. ovaj "Boo" bi me mogao razuvjeriti sa svojim kvalitetima , mada teško. Begagić definitivno najviše profitira sa ovim pravilom o bar jednom igraču '90 i mlađi na parketu.

i @neno, ne zahebavaj. i vi ste u istom rangu, a niste ni vele nešto bolji od Čelika :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 nov 2011, 09:18

Pasha je napisao/la:poraz večaras je stvarno prevelik. voditi na poluvremenu, a na kraju izgubiti 19 razlike. sve do nekih 7 i po minuta su se dobro momci držali, na sitno razlike. ovaj "Boo" bi me mogao razuvjeriti sa svojim kvalitetima , mada teško. Begagić definitivno najviše profitira sa ovim pravilom o bar jednom igraču '90 i mlađi na parketu.

i @neno, ne zahebavaj. i vi ste u istom rangu, a niste ni vele nešto bolji od Čelika :mrgreen:
Ma ja imam zelju da vam otmemo Begagica :lol: :lol: :lol:
Nismo u istom rangu dobili smo vas u pripremnoj :lol: :lol: :lol:

Ma kakva Bosna, dok god je mister B. na celu nema od nas nista.

Ostalo je samo ime.....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 nov 2011, 20:13

Nakon plejmejkera Kejta Ričardsona (Keith Richardson), koji je na početku sezone stigao iz razvojne ABA lige i kluba SE Teksas maveriksa, zenički Čelik iz Sjedinjenih Američkih Država dovodi i centra, ali ovog puta bh. porijekla.

Riječ je o Alminu Hodžiću (22 godine, 208 centimetara), rodom iz Doboja, koji je okončao studij kriminalistike, a vrlo uspješno igrao je Drugu diviziju NCAA za Čardžerse iz Dominikan koledža. U prosjeku je bilježio 15 poena, devet skokova i nešto više od tri blokade po utakmici.
hajd' da vidimo i to čudo. hoćel' više da nas krene?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 nov 2011, 22:46

Pasha je napisao/la:
hmmm..sta reci,koju posluku porati :mrgreen:

nama treba pored ove dvojice jos bar 1-2 kvalitetna igraca da se pokusa nesto uraditi...kolk'o sam upratio roster nam se sastoji od mladica od nekih 19-20 godina i starijih igraca koji su uglavnom fulali profesiju..tesko da se sa ovom ekipom moze nesto uraditi(mislim na opstanak,nerealno je ocekivat nesto vise)...
bice belaj ako nas ovaj izradi,vec dvije gubimo na svom kolk'o sam upratio a to nije bas sjajno....
ako se ubrzo nesto ne promjeni,neko cudo da se desi,smjesi nam se nizi rang..opet :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 nov 2011, 22:52

T-MAC je napisao/la:
Pasha je napisao/la:
hmmm..sta reci,koju posluku porati :mrgreen:

nama treba pored ove dvojice jos bar 1-2 kvalitetna igraca da se pokusa nesto uraditi...kolk'o sam upratio roster nam se sastoji od mladica od nekih 19-20 godina i starijih igraca koji su uglavnom fulali profesiju..tesko da se sa ovom ekipom moze nesto uraditi(mislim na opstanak,nerealno je ocekivat nesto vise)...
bice belaj ako nas ovaj izradi,vec dvije gubimo na svom kolk'o sam upratio a to nije bas sjajno....
ako se ubrzo nesto ne promjeni,neko cudo da se desi,smjesi nam se nizi rang..opet :mrgreen:
da li ovo znaci da ce te se rijesiti vlaica?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 nov 2011, 22:56

vrlo lako moguće. čovjek je zahebo i Shaqa po (ne)preciznosti sa crte "slobodnjaka". u zadnjoj tekmi 2 od 10 pogođenih. ne igra na nekom nivou. mada za igrača od 20 i kusur godina, a za kojeg nisam čuo ništa novo. neću reći da sad znam za sve igrače koji igraju na prostorima ex-Yu, al' ipak poznajem večinu...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2011, 00:12

Zakaj da se brinete?! Dok je Vogosce i Servitiuma, nema razloga za paniku :lol: :lol: :lol:

Jedino vas moze pokopati bivsi Bosnas u dresu Servitiuma, Nenad Djoric :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 8 gostiju.