RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 01 nov 2011, 11:08

ne želim više da Se nadam, želim da znam da je to taj Velež !!!
muka više od nadanja brate...
ma o kakvim god repovima da se radi, budimo realni drug;
ova uprava po mojoj nekoj gruboj procjeni ima mnogo/dosta loših poteza koji se ne mogu i ne smiju zanemarivati.
nadam se da ja samo serem a da je tvoja tvrdnja ispravna kao i da je uprava ispravna!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 01 nov 2011, 11:56

Nije vam kriva uprava , kriv je kralj kokaina kojeg imate na klupi. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 01 nov 2011, 11:57

od svega ovoga je najvaznije da mi pravimo stadion s ciljem da dostignemo standarde uefe..

stidite se!

šta je bajro radio?

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 nov 2011, 12:08

shahman7, ko treba da se stidi?

house, kokainka nisam ja ili mi doveli nego uprava!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 nov 2011, 12:10

shaman7 je napisao/la:od svega ovoga je najvaznije da mi pravimo stadion s ciljem da dostignemo standarde uefe..
ja koliko znam ovo nisu direktni potezi uprave, znaći ne trpat zasluge na njihov račun!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Sipak ulicar
Kontakt:

Post Postao/la Sipak ulicar » 01 nov 2011, 14:01

Zasto ne radi stranica http://www.rodjeni.com????.......znali" onclick="window.open(this.href);return false; iko????

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 01 nov 2011, 14:38

Sipak ulicar je napisao/la:Zasto ne radi stranica http://www.rodjeni.com????.......znali" onclick="window.open(this.href);return false; iko????
Radi.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 01 nov 2011, 14:42

Sipak ulicar je napisao/la:Zasto ne radi stranica http://www.rodjeni.com????.......znali" onclick="window.open(this.href);return false; iko????
zato sto ti je spasena stara domena rodjeni-mostar.com a ne nova rodjeni.com

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 nov 2011, 14:53

Vita_Novalis je napisao/la:
nem73 je napisao/la:vitalni@ ti si znaći jedaN od upućenih?

ajde da zanemarimo bajru, on je svakako samo prolazni faktor u klubu.
nego de nam reci zašto upadamo opet ovako elegantno u krizu, mislim reci nam do koga je?

do bajre sigurno nije a nije ni do lakičevića.

da li je do nesposobne uprave? mi od rata pa do danas sposobne uprave(ljudstva u istoj) nismo imali.

džubur kako došao tako i nestao a jedini je makar malo starog sjaja klubu dao.

sa njim smo imali prosjek posjete po 3-4000 ljudi po utakmici,
bio je izazov ne otići na utakmicu ne odgledati je s kim god da smo igrali.
sada je veći izazov otići i ne nasekiran se vratiti kući, prosipamo domaće bodove,
posjeta mizerna a igraći katastrofalni i razočarani.
do koga je pas mu mater više!!?

Pazi ova uprava nije idealna ali mislim da joj se jos vremena treba dati. Postoje repovi koji se vuku iz proslosti, sto je vjerovatno jedan od razloga sto imamo ovoliki broj igraca koji nisu zasluzili da nose dres Veleza. Nista ne moze preko noci. Strpljen spasen, makar se nadam.

Ovako i ja mislim... Neznam da li smo u pravu brato, ali nadam se... Pravo se nadam.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 nov 2011, 18:12

Kakav je igrač Eldar Hasanović? Ima li potencijala? :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 nov 2011, 18:14

eto va, ga pojacajte velez

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 nov 2011, 19:09

oldbridge je napisao/la:Ko nije pratio Rođene proteklih godina, evo mu repriza.
Nek' se dobro nagleda ;)

UPRAVO, DOKLE VIŠE ? DOKLE ?

Mame vam se sjetim vazda !!!
ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapi

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 nov 2011, 19:13

ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapi

Tu su najmanje krivi rezultati kluba , nego zasto ici na tekme kad vidis da u Velezu i oko Veleza najmanje ima sporta , mnoge malverzacije da se igraci prodaju (bez odstete za klub) kao i guranje pojedinaca koji imaju ''dobru podlogu'' i vidu oceva , agenata igraca i sl. Svako normalan ce skontati da nije ni pametno ni mudro podrzavati takav vid rada kluba .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 01 nov 2011, 19:18

Adin_BiH je napisao/la:

Tu su najmanje krivi rezultati kluba , nego zasto ici na tekme kad vidis da u Velezu i oko Veleza najmanje ima sporta , mnoge malverzacije da se igraci prodaju (bez odstete za klub) kao i guranje pojedinaca koji imaju ''dobru podlogu'' i vidu oceva , agenata igraca i sl. Svako normalan ce skontati da nije ni pametno ni mudro podrzavati takav vid rada kluba .
pa druze i u sarajevu je prosle sezone bilo takvi stvari pa su moomci redovno dolazili na tekme ukazivali na takve ljude i uspijeli su utome ,otjerali su ih

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 nov 2011, 19:42

Upravo to je jos jedan problem , medjutim taj problem nije nikako za foruma .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 nov 2011, 19:44

sutra je možda najvažnija tekma tekuće sezone, prilika koja se mora iskoristiti maksimalno... ;)

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 01 nov 2011, 21:04

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 nov 2011, 12:11

Hajmo šarmeri s Neretve, vrijeme je da pokažete snagu i znanje koje imate, bez obzira na sve poteškoće...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 nov 2011, 12:58

konjicanin01 je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:Ko nije pratio Rođene proteklih godina, evo mu repriza.
Nek' se dobro nagleda ;)

UPRAVO, DOKLE VIŠE ? DOKLE ?

Mame vam se sjetim vazda !!!

Sta pricas ti? Zaboli li mene q.rac sto si se ti svadjao sa 'tim ultrasima' ? Zaboli li mene q.rac sta ti mislis je li ovo isti onaj velez kojeg je cjenila citava ex-yu?

Jos nesto,da, spadam u tih 50 ljudi , 50 budala , koje svake godine gledaju ista desavanja u i oko kluba, 50 budala koje predju i preko poraza, igrali oni muski ili ko zadnje pi.ckice , 50 budala kojima je ovaj scenario poznat evo vec 15 godina .

I ti si se nasao da pametujes nesto. Otpepaj.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 02 nov 2011, 13:03

Dobro ljudi,jel ja sad mogu gurati Veleza 1 ili ne? ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.