Hoce.Aman je napisao/la:Pozdrav za sve plave navijače i za ove koji to nisu! Zanima me da li će karta(Hajduk) važiti za srijedu pošto je nisam iskoristio jer imam godišnju?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- molotovljev
Paša,ajde ba ohladi vise sa pitarima...dosadan siSeyo_TM je napisao/la:Magazin se ne prodaje tako da ga neces moci kupiti...samo ti je jos falilo da kazes da tjeramo Amara i da se sjetimo kako je bilo sa hoticima...nismo pitari da nas prave budalama bljakici i ostali...yebo razmisljanje "suti, dobro je samo nek ne puca". A ako te zaboli za Zeljin magazin ne znam sto odgovaras, neces biti ostecen jer ga ne zelis i to je to.
F.K.SARAJEVO
Uprava F.K.Sarajevo se ogradjuje od mogucih incidenata ukoliko se dese nekim slucajem na derbiju. 
@Jug
,dobro ,ako vec moram da objasnjavam,pa evo da pokusam
Zakonski nije moguce da klub prodaje magazin jer to nemaju u svojoj djelatnosti,klub nije registrovan za takve stvari,pa se svelo da objavljivanje magazina nije moguce ubaciti u prodaju,nego se samo podijeli...kada je vec takva situacija,onda je zamjerka u osnovi u tome,sto klub ne gleda na koji nacin to uraditi,odnosno,izabrao je pogresan nacin i kompletna caka je tu...znaci ne radi se o 2 kerma druze,jer da se prodaje,to ne bi bio problem,uzeo bi onaj ko to zeli,ali posto ne moze zakonski da bude u prodaji onda se dijeli,a dijeli se na pogresan nacin...kapiras ?
Zakonski nije moguce da klub prodaje magazin jer to nemaju u svojoj djelatnosti,klub nije registrovan za takve stvari,pa se svelo da objavljivanje magazina nije moguce ubaciti u prodaju,nego se samo podijeli...kada je vec takva situacija,onda je zamjerka u osnovi u tome,sto klub ne gleda na koji nacin to uraditi,odnosno,izabrao je pogresan nacin i kompletna caka je tu...znaci ne radi se o 2 kerma druze,jer da se prodaje,to ne bi bio problem,uzeo bi onaj ko to zeli,ali posto ne moze zakonski da bude u prodaji onda se dijeli,a dijeli se na pogresan nacin...kapiras ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- KB-TM87
- Kontakt:
gauco je napisao/la:Uprava F.K.Sarajevo se ogradjuje od mogucih incidenata ukoliko se dese nekim slucajem na derbiju.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš tako, nisu fazon te 2 marke, već je to stvar principa i poštovanja!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad je stvar principa i postovanja, nemoj vise kupovati godisnje i polugodisnje i nemoj dolaziti na utakmice iz principa i rijesio si problem.Bianconeri1988 je napisao/la:Baš tako, nisu fazon te 2 marke, već je to stvar principa i poštovanja!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako neko kritikuje neki segment kluba koji ne funkcionise,to ne znaci da radi kontra kluba,Amara,Zuje itd. Neke stvari se nisu pomakle sa mjesta vec 10 godina,recimo izgradnja stadiona,marketing je cak i nazadovao itd. Svi mi zelimo najbolje za klub,ali neke stvari jednostavno nerviraju
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a ko si ti da zabraniš nekome da dolazi na utakmice ???Jug je napisao/la:Kad je stvar principa i postovanja, nemoj vise kupovati godisnje i polugodisnje i nemoj dolaziti na utakmice iz principa i rijesio si problem.Bianconeri1988 je napisao/la:Baš tako, nisu fazon te 2 marke, već je to stvar principa i poštovanja!
svašta i na ovom forumu
DRUG NEBI TI PUNCA
800 do 1000 pticica hahahahhaaa e ovo je hiperbolisanje ahahha

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
umjesto da iskoriste ovu situaciju i magazine podijele SAMO onima koji imaju godisnje i tako onima sto nisu kupili godisnju pokazu kakve su pogodnosti iste i da vrijedi kupiti godisnju.to bi bio pravi marketinski potez koji bi sigurno sledece sezone povecao broj prodanih sezonskih ulaznica
Nezir je neponovljiv, onoliko energije imati pa to je za nepovjerovati...avlami97 je napisao/la:S obzirom da je tiraž broja 5000 primjeraka, nadam se da će se Marketing presabrati i nama sa godišnjim, odnosno sa polugodišnjim dijeliti primjerak magazina.
Ipak se radi o najvjernijoj skupini ljudi. U zadnjih par godina, uvijek su iste face na utakmicama. Ne računam derbije i utakmice u kojima se odlučuje o prvaku ili važnijim KUP utakmicama.
Na Grbavici ima 2000 bolesnika kojima ni rezultati ni loše vrijeme, Tobe Yarabi ni kijametski dan, ne bi mogao poremetiti ritual odlaska u Dolinu.
Nadam se da će se Uprava prekontati i halaliti te dvije marke najvjernijima.
Dedo Nezir ima preko osam banki i ni jednu ne propušta, a često je i na gostovanjima, pa vjerovatno misle kada su neki halali 50, 60, 70 i preko 80 godina života Želji, halaliće i ove dvije marke za magazin.
Uprava će se ipak prekontati.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
mislio je na to da bi nasih bilo u Lukavici 800-1000...mma_hz je napisao/la:800 do 1000 pticica hahahahhaaa e ovo je hiperbolisanje ahahha![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e to vec moze ..bistrikboy je napisao/la:mislio je na to da bi nasih bilo u Lukavici 800-1000...mma_hz je napisao/la:800 do 1000 pticica hahahahhaaa e ovo je hiperbolisanje ahahha![]()
FK SARAJEVO.
Hajd izvini se sad sto si pokusao uvrijediti ( izofirati ) Sir Amara !mma_hz je napisao/la:e to vec moze ..bistrikboy je napisao/la:mislio je na to da bi nasih bilo u Lukavici 800-1000...mma_hz je napisao/la:800 do 1000 pticica hahahahhaaa e ovo je hiperbolisanje ahahha![]()
![]()
jbg ne pratim vas pazljivo hehe
Razumijes ti mene burazere moj 
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Bas tolottdogg je napisao/la:umjesto da iskoriste ovu situaciju i magazine podijele SAMO onima koji imaju godisnje i tako onima sto nisu kupili godisnju pokazu kakve su pogodnosti iste i da vrijedi kupiti godisnju.to bi bio pravi marketinski potez koji bi sigurno sledece sezone povecao broj prodanih sezonskih ulaznica
:)
- Bata_Barata
- Kontakt:
Izvini se ! 
Zadnja izmjena: Bata_Barata, dana/u 01 nov 2011, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Prije godinu-dvije, pitam Dedu Nezira: "Kako, bolan izlaziš na kraj sa pitarima", a on meni mrtav ozbiljan: "Ja sa njima, samo zdravo za zdravo".ellaxaz je napisao/la:Nezir je neponovljiv, onoliko energije imati pa to je za nepovjerovati...avlami97 je napisao/la:S obzirom da je tiraž broja 5000 primjeraka, nadam se da će se Marketing presabrati i nama sa godišnjim, odnosno sa polugodišnjim dijeliti primjerak magazina.
Ipak se radi o najvjernijoj skupini ljudi. U zadnjih par godina, uvijek su iste face na utakmicama. Ne računam derbije i utakmice u kojima se odlučuje o prvaku ili važnijim KUP utakmicama.
Na Grbavici ima 2000 bolesnika kojima ni rezultati ni loše vrijeme, Tobe Yarabi ni kijametski dan, ne bi mogao poremetiti ritual odlaska u Dolinu.
Nadam se da će se Uprava prekontati i halaliti te dvije marke najvjernijima.
Dedo Nezir ima preko osam banki i ni jednu ne propušta, a često je i na gostovanjima, pa vjerovatno misle kada su neki halali 50, 60, 70 i preko 80 godina života Želji, halaliće i ove dvije marke za magazin.
Uprava će se ipak prekontati.
Nije on jedini, ima tu još raje koje desetinama godina viđam na Grbavici.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Blagoje Bratić
Bio je Dedo Nezir i u Lukavici vidio sam ga sa još dva penzionera,tamo di je karta 5 maraka kod njih,kao svečanije i nisam se smio ni pozdravit sa njim,samo lagani mig. 
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hansestadt, izdzezveubrazil, Kajkutenjoyer, LoveFootball1987 i 76 gostiju.