Nego admine,da li planiras kakvo takmicenje ili nesto u smislu toga ?
Nego 3 odigrana tiketa Stoke na 2 padam,na jednom cekam Cluj X
A sutra LP ,treba odma parove bacati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvo mi je fakat smjeshno bilo jer frajer psuje kolac, to jos nikad cuo nisam. A drugo mozda i vaznije je da nisam imao pojma da je ona druga tema otvorena. Kad udjes na index foruma i vidim crveni se tema kladionica, kliknuo i upisao se od smijeha i mahinalno quote iadmin je napisao/la:dajte ljudi, molbu postirao crvenom, bold, tri posta iznad i otvorimo temu za šuplju: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1410489" onclick="window.open(this.href);return false;
i vi opet niste u stanju 3 normalna posta napisati (ovo se na tebe Admire odnosi, nemoj se ništa smijati).
zar vas moram banovati da naučite?
ovo me podsjeti na osnovnu skolu kad - ucitelj'ca matematike kaze da smo trebali plakat prije kontrolnogReuf je napisao/la:Sutra vecina kladionicara pada na paru Bate-Milan.
ako se slažete, ići će takmičenja za najjači pad ili najluđi dobitak. u svakom slučaju, tražimo najekstremnijeg kladioničara i listić u kojem ćemo svi uživatiEmir ZENICA je napisao/la:haha joj Sarajlijice![]()
Nego admine,da li planiras kakvo takmicenje ili nesto u smislu toga ?
Nego 3 odigrana tiketa Stoke na 2 padam,na jednom cekam Cluj X![]()
A sutra LP ,treba odma parove bacati
Što je veća kvota, bar meni je sigurnije. Teško je to gostovanje, ne bi bilo smisla da su stavilipastore je napisao/la:cemu kvota 1.80 na milan,pa zasto ljudi?nije dobro ovo nikako
E jbg sad i ti pretjerujes.Ja mislio ozbiljnoadmin je napisao/la:
ako se slažete, ići će takmičenja za najjači pad ili najluđi dobitak. u svakom slučaju, tražimo najekstremnijeg kladioničara i listić u kojem ćemo svi uživati
Hajde zadnje pare sam dao za ovo,valjda mora biti nesto.Trentino-Cuneo-1
Bate-Milan-2
Zenit-Shaktar 1p-X
Berdych-Nishikori-1
Arsenal-Marseille-1
Dortmund-Olympiacos-1
Valencia-Leverkusen-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.