http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_41
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja nemam taj graphics folder u My documentu.. I kako misliš da za to da svaki folder moramo sami napravit, gdje?hattab je napisao/la:Nakon sto ste sve ovo uradili morate uraditi sljedece:upalite FM odete na "preferences" pa na "display i sounds" zatim sklonite kvacicu sa "skin cache",
a striklirate "always reload on confirm" i stisnete continue.
Svaki folder koji nema morate sami napraviti.
ovo ide u najsmjesnije postove..Scof1eld je napisao/la:zar u 2011. godini ima neko ko ne zna skin postaviti^ cuj ovog nemam graphics folder
![]()
usput kakav je taj novi famozni team talk
Jos kad nadjem kaki dobar facepack, e onda ce tek biti gotiva, al necu ja jos da pocnem u mene je ovaj 12.0.2, cekam 12.0.3. De ako neko ima 12.0.3 nek postavi na net samo crack i update, to nije ni 50 mb a pomoci cete vecini ovdjeCospy89 je napisao/la:Svaka cast za grbove,,sad je zanimljivije sve![]()
Napravit ću ja fantasy ligu BiH, samo kad skopčam kako instalirati editor.nero.piroman je napisao/la:da li ce neko praviti nasu ligu?
Naravno, uvijek bude update na FM Bosnia.nero.piroman je napisao/la:da li ce neko praviti nasu ligu?
To i ja cekam al se tesko isplati igrat bez onog Genium scouta, kolko god to bilo varanjedr.van nostrand je napisao/la:Naravno, uvijek bude update na FM Bosnia.nero.piroman je napisao/la:da li ce neko praviti nasu ligu?
Otprilike mjesec dana bude nakon izlaska igre.
i ja se mucim sa tim editorombadblueboylivno je napisao/la:Napravit ću ja fantasy ligu BiH, samo kad skopčam kako instalirati editor.nero.piroman je napisao/la:da li ce neko praviti nasu ligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.