I ja sam vidio više oprečnih, različitih informacija, ali ev malo prije čitam kako je uprava Milana demantovala da se radilo kod Cassana o moždanom udaru i kako je ta informacija procurila iz krugova koji opšte nisu bili liječnički. Uglavnom eto ono što je sigurno je to da je Cassano u bolnici i da je na pretragama, sve ostalo je nekako jako konfuzno.tony-mortale je napisao/la: što je najgore svi imaju neke svoje informacije, jedni kažu dobro je ništa strašno, brzo se vraća, a naletim da izjavu dopisnika ESPN-a iz italije kaže vjerovatno neće moći nastaviti karijeru![]()
doduše nek se on oporavi ima i važnijih stvari od trčanja za loptom
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sta mu ga ovo znaci ?Cassano, prima diagnosi
E' stato ictus ischemico
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma je napisao/la:Sta mu ga ovo znaci ?Cassano, prima diagnosi
E' stato ictus ischemico
Nekakva vrsta mozdanog udara, neznam kako bi to preveo na naski ali valjda je dio mozga ostao bez krvi ili tako nesto.
Nadam se da ce cim prije ozdraviti, uvijek mi je bio drag igrac iako igra u Milanu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bas steta i to kad je zaigrao kako treba.
Valjda ce sve biti ok i da se vrati jos bolji.
Sutra pobjeda od dva razlike ne bi trebala doci u pitanje.
Valjda ce sve biti ok i da se vrati jos bolji.
Sutra pobjeda od dva razlike ne bi trebala doci u pitanje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nadam se da ce sa Cassanom biti sve uredu i da nije ozbiljno kao sto neki govore
Forza Antonio
Forza Antonio
Call the coroner!
- muha milanez
- Kontakt:
Brz oporavak Antonioo...
Forza Antonio,Forza MIlan!
Forza Antonio,Forza MIlan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
forza fantonio, nadam se da će se ubrzo oporaviti! strašan šok zaista za mene, tek sam danas saznao jer nisam bio na netu...
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Brz oporavak i ozdravljenje Antoniu!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mediji nagađaju da bi 'rossoneri' za Pata tražili odštetu od 45 milijuna eura, a navodno su za Brazilca zainteresirani Manchester City i PSG
Talijanski nogometni prvak AC Milan spreman je u zimskom prijelaznom roku prodati brazilskog napadača Alexandra Pata, kako bi skupio novac za kupnju kvalitetnog veznjaka.
Mediji nagađaju da bi 'rossoneri' za Pata tražili odštetu od 45 milijuna eura, a navodno su za Brazilca zainteresirani Manchester City i Paris Saint-Germain.
Trener Massimiliano Allegri smatra da klubu hitno treba kvalitetan veznjak, a na meti su Ajaxov Christian Eriksen i Casemiro iz brazilskog Sao Paula.
Talijanski nogometni prvak AC Milan spreman je u zimskom prijelaznom roku prodati brazilskog napadača Alexandra Pata, kako bi skupio novac za kupnju kvalitetnog veznjaka.
Mediji nagađaju da bi 'rossoneri' za Pata tražili odštetu od 45 milijuna eura, a navodno su za Brazilca zainteresirani Manchester City i Paris Saint-Germain.
Trener Massimiliano Allegri smatra da klubu hitno treba kvalitetan veznjak, a na meti su Ajaxov Christian Eriksen i Casemiro iz brazilskog Sao Paula.
ja sam negdje procitao da se i chelsea povezuje sa nasim napadacem.koliko istine ima u tome,to je druga stvar..bambina je napisao/la:Mediji nagađaju da bi 'rossoneri' za Pata tražili odštetu od 45 milijuna eura, a navodno su za Brazilca zainteresirani Manchester City i PSG
- Boateng_27
- Kontakt:
45-50 miliona i nosi 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Boateng_27
- Kontakt:
Ibra je veći Madžioničar od Harry Pottera ! Broj narudžbina njegove biografije veći je nego za naredni roman o Hari Poteru. Knjiga izlazi 15. novembra i zvaće se "Io, Ibrahimovic" (Ja, Ibrahimović). U engleskoj verziji, naslov će biti: "I am Ibrahimovic".
Ibracadabra_11 ^^
=
=
=
Eden Hazard - " Milan i Inter su poslali ponude za mene "
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... den-hazard" onclick="window.open(this.href);return false;
Ibracadabra_11 ^^
=
=
=
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... den-hazard" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- senad_flamin
- Kontakt:
Pato svake sezone se mora povrijedti na 2-3 mjeseca .. da nema tih povreda ne bi nikad ni pomislio o prodaji,ali ovako 
-RIVALDO-
Uh kada bi doveli Hazarda ...a neki kazu da ce njegov mladji brat biti veci talenat nego HazardBoateng_27 je napisao/la:Ibra je veći Madžioničar od Harry Pottera ! Broj narudžbina njegove biografije veći je nego za naredni roman o Hari Poteru. Knjiga izlazi 15. novembra i zvaće se "Io, Ibrahimovic" (Ja, Ibrahimović). U engleskoj verziji, naslov će biti: "I am Ibrahimovic".
Ibracadabra_11 ^^
=
=
=
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
MILAN (4-3-1-2) - Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
pravo da vam kažem ova me utakmica uopće ne interesira, važnije mi je da fantonio ozdravi tako da i nisam pratio najavu za ovu utakmicu. u bolnici su ga posjetili Pato, Antonini, Materazzi and Pazzini. čak ga je i moratti nazvao da ga upita za zdravlje, svaka čast Interu! inače materazzi mi nije drag ali svaka mu čast na ovoj gesti. cassanovo zdravlje je broj 1 tema u italiji, zasad kažu da nije imao moždani već neki problem sa srcem ali pretrage traju još. uglavnom velika je šansa da prekine karijeru... 
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Zar Boateng nije povrijedjenronaldo99 je napisao/la:MILAN (4-3-1-2) - Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
oficijelna formacija.....i boa nije povrijedjen, samo je dobio 2 utakmice kazne u seria a 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
satav očekivan, klupa tanka, ali nema veze, hajmo ovo dobiti za fantantonia
trebao bi ovdje biti ok stream
http://88.80.11.29/40893/watch-bate-borisov-vs-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;
trebao bi ovdje biti ok stream
http://88.80.11.29/40893/watch-bate-borisov-vs-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- muha milanez
- Kontakt:
hajmo momci,izborimo prvi od svih ekipa plasman u drugi krug natjecanja..
Forza Milan
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.