ma vidi ti njega što se zado... aj samo ti tamo sklapaj, uzmi i papir pa si crtaj... da ti kažem da berberović igra beka 100%, da će uz Pjanica i rahimica aBd u vezi igrati Bajramovic !!!amir je napisao/la:Sigurno nam nece biti lako ni protiv Armenije ni protiv Turske, bit ce obadvije teske, normalno teza ce biti protiv Turske, ali bit ce i drukciji pristup utakmicama na osnovu Irana drukcije je igrati prijateljske a drukcije kvalifikacione. Neka je Ciro stavio i Radeljica i Damjanovica, jer sada zna da ih vise netreba zvati, da nemoze racunati na njiha dvojicu. Zao mi je sto nije stavio Mirvica i Stilica, da odigraju bar po 20-ak minuta da vidimo malo i njiha kakvi su jer za to sluze prijateljske utakmice.
Tesko ce biti napraviti sastav prptiv Armenije i Turske, neka je Bog na pomoci, mozda ovako bi bilo dobro protiv Armenije:
--------------------------Supic-------------------
----------------Spahic---Nadarevic------------
-- ?????????------------------------------Jahic-----
------------------Rahimic------------------------
-------Pjanic-----Bajramovic/Stilic-----Salihovic--
---------------Ibisevic--------Dzeko---------------
Zaista neznam koga staviti na desnog Beka
A protiv Turske zamijeniti Pjanica Misimovicem, ali Ciro igra sa 3 stopera pa onda nemoze ovaj sastav i bit ce ovaki sastav:
-------------------Supic--------------
-----Spahic-----Nadarevic----Jahic----
-----????----------------------Salihovic-------
--------------------Rahimic------------------
-------------Ibricic----Muratovic--------
--------------Dzeko----Ibisevic--------
a protiv Turske Misimovic umijsto Muratovica
Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
4-IN-A-ROW
Berberovic je ozljeden i treba da pauzira jos 3-4 mjeseci. Upitan je i njegov nastup na utakmica protiv Estonije i Spanije u oktobru. 

Uzeo sam papir i olovku he-he-heemir_ je napisao/la:ma vidi ti njega što se zado... aj samo ti tamo sklapaj, uzmi i papir pa si crtaj... da ti kažem da berberović igra beka 100%, da će uz Pjanica i rahimica aBd u vezi igrati Bajramovic !!!amir je napisao/la:Sigurno nam nece biti lako ni protiv Armenije ni protiv Turske, bit ce obadvije teske, normalno teza ce biti protiv Turske, ali bit ce i drukciji pristup utakmicama na osnovu Irana drukcije je igrati prijateljske a drukcije kvalifikacione. Neka je Ciro stavio i Radeljica i Damjanovica, jer sada zna da ih vise netreba zvati, da nemoze racunati na njiha dvojicu. Zao mi je sto nije stavio Mirvica i Stilica, da odigraju bar po 20-ak minuta da vidimo malo i njiha kakvi su jer za to sluze prijateljske utakmice.
Tesko ce biti napraviti sastav prptiv Armenije i Turske, neka je Bog na pomoci, mozda ovako bi bilo dobro protiv Armenije:
A protiv Turske zamijeniti Pjanica Misimovicem, ali Ciro igra sa 3 stopera pa onda nemoze ovaj sastav i bit ce ovaki sastav:
Berberovic nece biti spreman ni do Spanije a pogotovo ne protiv Turske i Armenije, pa napisao sam da bi volio da igraju Pjanic, Rahimic, Bajramovic ali ce Ciro postaviti druge
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Problem je u tome da li moze igrati za BiH, a a i da moze igrati za BiH neigra u klubu i onda nam netreba u reprezentaciji, bio je na klupi protiv Hamburga u nedelju i nije ulazio u igruTarik14 je napisao/la:Mensur Mujdza igra za SC Freiburg, on je desni bek. Treba pod hitno da dobije poziv u reprezentaciji.
Imamo ljudi Sulejmana Smajića iz Lokerena koji je dobro krenuo ove sezone u prvom kolu zabio gol i bio dobar na terenu. A i u drugom kolu u porazu njegovog kluba od 2:0 od Club Brugge odigrao 89 minuta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Sulejman Smajic bi odigrao na desnom beku sigurno odlicno ali problem e sto g Ciro nije sada pozivao, pozivao ga je protiv Belgije ali nije bio u kombinacijama za tim i mislim da je pogrijesio tu jer je Smajic siguno odlican igrac a treba nam desni bek. Danas je Smajicu rodjendan i cestitam mu rodjendanjuventus 0244 je napisao/la:Imamo ljudi Sulejmana Smajića iz Lokerena koji je dobro krenuo ove sezone u prvom kolu zabio gol i bio dobar na terenu. A i u drugom kolu u porazu njegovog kluba od 2:0 od Club Brugge odigrao 89 minuta.
Smajic bi bio odlicno rijesenje ali mislim da ga Ciro nece pozvati. A ako ga pozove onda vjerovatno mu nece dati sansu da se dokaze isto kao i za Stilica i Mirvica. U svakom slucaju, mozemo uvijek pozvati Vedina Musica.juventus 0244 je napisao/la:Imamo ljudi Sulejmana Smajića iz Lokerena koji je dobro krenuo ove sezone u prvom kolu zabio gol i bio dobar na terenu. A i u drugom kolu u porazu njegovog kluba od 2:0 od Club Brugge odigrao 89 minuta.

ciro bi mogo lahko stavit ibricica na lijevog beka,a jahica desno....ibricic je u utakmici protiv belgije dokazo da moze igrat i beka!!!
muratovica stavit desno u obje utakmiceamir je napisao/la:Sigurno nam nece biti lako ni protiv Armenije ni protiv Turske, bit ce obadvije teske, normalno teza ce biti protiv Turske, ali bit ce i drukciji pristup utakmicama na osnovu Irana drukcije je igrati prijateljske a drukcije kvalifikacione. Neka je Ciro stavio i Radeljica i Damjanovica, jer sada zna da ih vise netreba zvati, da nemoze racunati na njiha dvojicu. Zao mi je sto nije stavio Mirvica i Stilica, da odigraju bar po 20-ak minuta da vidimo malo i njiha kakvi su jer za to sluze prijateljske utakmice.
Citam vas, gori ste od Turaka.
Iz naredne dvije utakmice imate vec 6 upisanih bodova
Turska repka je jedina koju su Spanci dobili na srecu.
Ono su nekakvi ludjaci koji 90 min. vjeruju u pobjedu pa makar do 89 bilo 3 : 0
Hrvati dernushe Svabe pa sta im bi protiv Turske?
Jedino se nadam da ce zlatna cetvorkaiz BL biti u formi i da ce zabiti gol vise.
Otvorena i neizvjesna utakmica u kojoj cemo vidjeti puno golova.
100X vise bih volio da prvo igramo protiv Turske pa onda sa Armenijom.
Vjerujem da cemo, zbog samara od Irana, u utakmicu protiv Armenije uci pravo nabrijani i, naravno, razbiti ih.
Bojim se opustanja protiv Turske. Samo zbog tog opustanja je dobro sto nam je Cirex selektor.
Vjerujem da ce protiv Turske i Rahimic i Bajramovic igrati od pocetka.
Trebamo cekati kontre jer imamo 2 igraca koji zabijaju iz poluprilika.
fuuuuuuuu, da nam je Bog na pomoci
Iz naredne dvije utakmice imate vec 6 upisanih bodova

Turska repka je jedina koju su Spanci dobili na srecu.
Ono su nekakvi ludjaci koji 90 min. vjeruju u pobjedu pa makar do 89 bilo 3 : 0
Hrvati dernushe Svabe pa sta im bi protiv Turske?
Jedino se nadam da ce zlatna cetvorkaiz BL biti u formi i da ce zabiti gol vise.
Otvorena i neizvjesna utakmica u kojoj cemo vidjeti puno golova.
100X vise bih volio da prvo igramo protiv Turske pa onda sa Armenijom.
Vjerujem da cemo, zbog samara od Irana, u utakmicu protiv Armenije uci pravo nabrijani i, naravno, razbiti ih.
Bojim se opustanja protiv Turske. Samo zbog tog opustanja je dobro sto nam je Cirex selektor.
Vjerujem da ce protiv Turske i Rahimic i Bajramovic igrati od pocetka.
Trebamo cekati kontre jer imamo 2 igraca koji zabijaju iz poluprilika.
fuuuuuuuu, da nam je Bog na pomoci

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bojim se utakmice sa Arminijom i kakav cemo sastav imati na raspolaganju do tada, samo da nebude izuzetaka dobicemo obadvije utakmice

Evo, Sviro, ne slusaj menadzere, poslusaj mene
Prvi za A., drugi za T.:
Dzemo--Spaha--Safet--Jahic
-------------Bajram------------
Pjana--------Stila--------Salih
-------Ibi-----DijOmanat-------
Dzemo--Spaha--Saft--Jahic
----Bajram------Rahima-----
-----Miske-------Salih-------
----------Asassini------------
Ako Dzemica ne bude tu, onda moze i Muri.
Prvi za A., drugi za T.:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Sve je to fino ,al zar bi MURI staio na beka???secer je napisao/la:Evo, Sviro, ne slusaj menadzere, poslusaj mene
Prvi za A., drugi za T.:
Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza
S ovim igracima moze se sastaviti solidna odbrana.
Da nisi zaboravio Radeljica?Tarik14 je napisao/la:Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nebudi smijesan!BIHfan je napisao/la:Da nisi zaboravio Radeljica?Tarik14 je napisao/la:Mislim da se treba pozvati sljedece igrace u odbrani : Muharemovic, Smajic, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Trivunovic i Mujdza

- Žil Kretenie
- Kontakt:
Bice pobjeda u Armeniji, i onda ce nas Turci roknu´t u Zenici ko beba zvečku...
Onda ce mentalitet da kulminira, zatim uzeti bod u Estoniji, a izgubit pošteno od veznog reda španske reprezentacije..
Ciro ce nakon toga spakovati kofere i vozdra.. Ostace samo vijerni navijači, koji ce još dugo skandirati Ćiro majstore....
Onda ce mentalitet da kulminira, zatim uzeti bod u Estoniji, a izgubit pošteno od veznog reda španske reprezentacije..
Ciro ce nakon toga spakovati kofere i vozdra.. Ostace samo vijerni navijači, koji ce još dugo skandirati Ćiro majstore....
Kahva, Kava, Kafa!
Nimalo mesumnjam u pobijedu nad Armenijom jer ce biti i Muratovic i Rahimic i Vladavic a sto se tice Turske i tu nece biti problema jer ce nam se aBd vratiti nas Misimovic a to puno znaci, valjalo bi da se do Turske vrati u formu Bajramovic jer Bajramovic spreman 100 % onda bi imali paklen vezni red naravno da u vezi bude igrao i Salihovic a ne na beku i mislim da pobijeda nebi trebala izostati protiv Turske.
Mogao bi Vladavic igrati desnog bekaamir je napisao/la:Sigurno nam nece biti lako ni protiv Armenije ni protiv Turske, bit ce obadvije teske, normalno teza ce biti protiv Turske, ali bit ce i drukciji pristup utakmicama na osnovu Irana drukcije je igrati prijateljske a drukcije kvalifikacione. Neka je Ciro stavio i Radeljica i Damjanovica, jer sada zna da ih vise netreba zvati, da nemoze racunati na njiha dvojicu. Zao mi je sto nije stavio Mirvica i Stilica, da odigraju bar po 20-ak minuta da vidimo malo i njiha kakvi su jer za to sluze prijateljske utakmice.
Ali neznam koga pozvati uz Supica, mislim ko da bude rezerva Supicu, sumnjiv mi taj Begovic iz Porsmuta, covijek nebrani i jos ga hoce Porsmut poslati u drugi klub, doveli nekoga starog golmana a na njega neracunaju.
Hasagic najvjerovatnije nece biti spreman do septembra.
Hasagic najvjerovatnije nece biti spreman do septembra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.