AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Cassano is feeling well. Tomorrow we will release a conjoined statement with the doctor from the Policlinico, where we will clarify everything. What I want to say to the many fans is that Cassano is feeling well, and that things are evolving for the better."
- Adriano Galliani.
- Adriano Galliani.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ibra pokazuje koliki je genijalac
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
aaaaaaaaaa,kako je ovo uspio da promasi
e moj robinho
e moj robinho
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Tipicno za Robinha mora prvo promasiti jedno 2 100% sanse pa tek onda zabiti.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
rezultat i nije dobar jer milan je bio puno bolji protivnik u prvom, svi su dobri, ibra osim gola još par finih šuteva iz daljine, robinjo prodribla i golmana i onda stativu pogodi
, aquilaniju sa 5-6 metara blokiraju šut, prvo roninju u kontri sudi sumnjiv ofsaj, a kasnije silvi jedan koji 99% nije bio.
odma poslije milanovog gola bate imao extra šansu sa 5-6 metara neki lik glavom dobro šuta pod prečku ali abiati vadi, nije odavno nešto tako napravio
inače za gol ibra sam uzeo loptu odbrambenom odigrao za binja ovaj mu vratio i ibraki nije bilo teško poentirati, ako ovako odigraju i drugo pobjeda nebi smjela doći u pitanje
e da malo sam nezadovoljan ipak taiwom, frajer se gubi opet, robinjo mu mora pokazivati kad treba krenuti naprijed, centrirao par puta nezna se koji mu je bio gori
odma poslije milanovog gola bate imao extra šansu sa 5-6 metara neki lik glavom dobro šuta pod prečku ali abiati vadi, nije odavno nešto tako napravio
inače za gol ibra sam uzeo loptu odbrambenom odigrao za binja ovaj mu vratio i ibraki nije bilo teško poentirati, ako ovako odigraju i drugo pobjeda nebi smjela doći u pitanje
e da malo sam nezadovoljan ipak taiwom, frajer se gubi opet, robinjo mu mora pokazivati kad treba krenuti naprijed, centrirao par puta nezna se koji mu je bio gori
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
jako dobra igra naseg tima.nema izgubljenih lopti,igra se sa dosta pasova.racunam jos jedan gol od onih zlatanovih lopti u prazan prostor,samo ako ne bude prema robinhu, :mrgreen:imamo ih,samo nek' ovako nastave.

- senad_flamin
- Kontakt:
Aquilani me dosta raduje igrom, nisam bio optimist u prve 2-3 utakmice ali sad je vec postao glavni igrac u veznom redu ima taj zadnji pas, i jos nesto Nocerino napredovao sa tehnikom poceo i driblat
,sto baci onog na ivici 16-terca, morao ga onaj faulirati, iz tog slobodnjaka Ibra odlicno sutirao ali skide je golman ...
-RIVALDO-
šta je sad ovo? 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Penal za BATE, Bressan realizira isti. 1:1. 
Kad ne umes da das gol iz 100% sanse kao Robinho, onda treba da dobijes 1 iz polu(ne)postojeceg penala. 
A tako se prosipaju bodovi za razne koeficijente.
A tako se prosipaju bodovi za razne koeficijente.
alaaa kako ih je Bato stisno jaooo :S
aj koji sje"b zaboravi sam da je liga prvaka danas ,de nek me neko osamari molim vas
1:1 ,penal vidim pujj ,al nema veze Milan bi trebo ovo bez dosta ljucni igraca "pak privesti u svoju korist
FORZA SERIA A
PS:Morrati jos jednom dokazao o kakvom gospodinu je rijec , nazvao je Cassano da vidi o cemu se radi i sva ona emotivna sranja je podjelio sa njim ..
1:1 ,penal vidim pujj ,al nema veze Milan bi trebo ovo bez dosta ljucni igraca "pak privesti u svoju korist
FORZA SERIA A
PS:Morrati jos jednom dokazao o kakvom gospodinu je rijec , nazvao je Cassano da vidi o cemu se radi i sva ona emotivna sranja je podjelio sa njim ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Kako dinamična i agresivna igra na odbje strane, Milan u ovim trenucima igra lepršavo, redaju šanse, ali golova nema. Ibra, kapa dolje! Ovo je jedna od najboljih partija Milana ove sezone, šteta bi bilo ispustiti cijeli plijen protiv BATE-a.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 01 nov 2011, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ama naštimano ljudi moji, dobi'će ovo Bate.
Ne drži Milan džabe kladionice.
Ionako nema sumnje da oni i Barsa idu dalje.
Ne drži Milan džabe kladionice.
nemoj mi baksuzirat u listic bogati...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ama naštimano ljudi moji, dobi'će ovo Bate.
Ne drži Milan džabe kladionice.Ionako nema sumnje da oni i Barsa idu dalje.
Izašao Nesta a ušao Bonera. E sad smo propali k'o žeton. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nažalost, tako je. Stave primamljivu kvotu i svako se loži, a ustvari se danas najmanje radi o fudbalu.pastore je napisao/la:nemoj mi baksuzirat u listic bogati...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ama naštimano ljudi moji, dobi'će ovo Bate.
pa proći će i barca i milan ali ljepše je na 1. mjestu biti jer dobivaš uglavnom slabijeg protivnika u knock out fazi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ama naštimano ljudi moji, dobi'će ovo Bate.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Joj sta Boateng nepogodi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.