Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dođe mi da monitor ližemm

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Lizniadis.p je napisao/la:Dođe mi da monitor ližemm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Može se ovdje i o ozbilnim temama?
Jeste li vi čuli da bi se mogao uvesti porez na neobradivu (tačnije neobrađenu
) zemlju? Šta mislite o tome, ja mislim da je to super stvar..
Jeste li vi čuli da bi se mogao uvesti porez na neobradivu (tačnije neobrađenu
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zašto da ne.spielführer_21 je napisao/la:Može se ovdje i o ozbilnim temama?
Jeste li vi čuli da bi se mogao uvesti porez na neobradivu (tačnije neobrađenu) zemlju? Šta mislite o tome, ja mislim da je to super stvar..
Staviti da se obveznici poreza na neobradivo poljoprivredno zemljište moraju javiti nekoj poreznoj upravi te napisati podatke o mjestu, veličini,... zemljišta koje se ne obrađuje, kada se obračuna koliki bi porez bio obveznik bi bio dužan da u roku od npr. 15 dana ( broj dana se obično odnosi na sve poreze koji se plaćaju ) podmiri troškove.
Možda bi bilo dobro da se oslobode lica koja su starija od npr. 60 godina, osobe sa invaliditetom i slično.. Ali uz dokaze naravno.
Možda ne bi bilo loše vlasnicima opaliti gadan porez na neobradivu površinu pa da vidimo kako bi onda razmišljali.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam čuo da će se uvesti porez na svu zemlju ,svak će morati plaćati za to što imaspielführer_21 je napisao/la:Može se ovdje i o ozbilnim temama?
Jeste li vi čuli da bi se mogao uvesti porez na neobradivu (tačnije neobrađenu) zemlju? Šta mislite o tome, ja mislim da je to super stvar..
Šta mislim o tome ,mislim da će se odricati zemlje samo da ne plaćaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
- spielführer_21
- Kontakt:
Normala.. Jedan moj rođak govori deset godina "ja yebem državu dok ne uvede porez na neobradivu zemlju". Danas čujem da bi se i to moglo desiti pa se odmah sjetih njega. Ali nisam siguran kad bi to trebalo stupiti na snagu..
A razmišljam i meni će dobro doći. Imam nekog komšiju, živi u Slo, a ima dobru zemlju kod kuće moje. Nismo u dobrim odnosima a ako dođe taj zakon moraće prodati tu zemlju budzašto. Eto mi prilike da kupim i pomalo obrađujem, ha ya- kad nema posla ima poljoprivreda. Samo mi belaj što nemam pojma o poljoprivredi, ali valjda naučim.
A razmišljam i meni će dobro doći. Imam nekog komšiju, živi u Slo, a ima dobru zemlju kod kuće moje. Nismo u dobrim odnosima a ako dođe taj zakon moraće prodati tu zemlju budzašto. Eto mi prilike da kupim i pomalo obrađujem, ha ya- kad nema posla ima poljoprivreda. Samo mi belaj što nemam pojma o poljoprivredi, ali valjda naučim.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ista stvar i kod nas. Komšija nam je iz Njemačke, ogromnu zemlju ima, ni pola nije iskorišteno.spielführer_21 je napisao/la:A razmišljam i meni će dobro doći. Imam nekog komšiju, živi u Slo, a ima dobru zemlju kod kuće moje. Nismo u dobrim odnosima a ako dođe taj zakon moraće prodati tu zemlju budzašto. Eto mi prilike da kupim i pomalo obrađujem, ha ya- kad nema posla ima poljoprivreda. Samo mi belaj što nemam pojma o poljoprivredi, ali valjda naučim.
Dođe levat sedmicu dana 'vam, tuži nas zbog gluposti i ispari se. Evo otac mi u potpunosti podržava
porez na neobradivu površinu, a vrijeme je da napokon shvatimo kakva je to država BiH u stvari i šta sve
ne iskorištavamo.
- legenda reala
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Normala.. Jedan moj rođak govori deset godina "ja yebem državu dok ne uvede porez na neobradivu zemlju". Danas čujem da bi se i to moglo desiti pa se odmah sjetih njega. Ali nisam siguran kad bi to trebalo stupiti na snagu..
Kako se računa to neobradivo zemljište jeli ako se ništa ne sije na njemu ,onda je neobradivo ili
U šta se računaju šume ,ili livade na kojima ima voća i to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sama ti riječ kaže, neobradiva površina, površina koja prdi bezveze. 
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne znam, jbga ne donosim ja zakon, gospođo. Ja samo vijesti čitamlegenda reala je napisao/la: Kako se računa to neobradivo zemljište jeli ako se ništa ne sije na njemu ,onda je neobradivo ili![]()
U šta se računaju šume ,ili livade na kojima ima voća i to
Logično bi bilo da se plaća porez na zemlju koja se može obrađivati a ne obrađuje se. Mislim da se šume ne ubrajaju tu, ali staviće ovi naši i šume i močvare samo da što više para dobiju.
hehe, kako se legenda brine za šljivake.legenda reala je napisao/la: livade na kojima ima voća i to
jašta je obradivo, pa od toga možeš bolje živjeti nego da sadiš krompir, kupus ili ne znam ti ja šta.
Vom Jäger zum Gejagten
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema nikakve koristi ako stave da se šume, močvare i slično ne ubrajaju u neobradivu površinu.
Onda zakon "nema smisla"
Ovako će da se maksimalno iskorištava ono što možemo, a to ne radimo, i napokon ćemo da shvatimo
kako je Bosna zapravo veoma bogata država.
Nije njima u cilju da ti obrađuješ svoje, ono što držiš u bašti je tvoje privatno, pa makar ti na svakom milimetru bili patuljci, fontane, a ne nešto od čega ćeš imati "hajra".
Primarno je da se obrade površine koje mogu, a u to svakako najviše spada šumadija.
Onda zakon "nema smisla"
Ovako će da se maksimalno iskorištava ono što možemo, a to ne radimo, i napokon ćemo da shvatimo
kako je Bosna zapravo veoma bogata država.
Nije njima u cilju da ti obrađuješ svoje, ono što držiš u bašti je tvoje privatno, pa makar ti na svakom milimetru bili patuljci, fontane, a ne nešto od čega ćeš imati "hajra".
Primarno je da se obrade površine koje mogu, a u to svakako najviše spada šumadija.
- legenda reala
- Kontakt:
Kako si odmah skonto .geronimo je napisao/la:hehe, kako se legenda brine za šljivake.legenda reala je napisao/la: livade na kojima ima voća i to![]()
jašta je obradivo, pa od toga možeš bolje živjeti nego da sadiš krompir, kupus ili ne znam ti ja šta.
Ima jedan mlad voćnjak tek šljive izašle na rod pred sami rat posađene ,tek sad treba da rađaju u budućnosti
Imam ja i šume dosta ,pa reko ,e močvara nemam
Fin zakon,ali ja sam anarhista tako da sam protiv svih zakona pa i tog 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
legenda reala je napisao/la: Ima jedan mlad voćnjak tek šljive izašle na rod pred sami rat posađene ,tek sad treba da rađaju u budućnosti![]()
Mašala što je mlad, 2 decenije. Ha ja, šta je to.
Imaš sreće što ti ovaj post nisam emitov'o na odgovarajućoj temi.
Vom Jäger zum Gejagten
Gdje ste fuckeri
imal sta na belegiju kod vas
? znam da kod ovog sto roni nema ,nece ga ni1-a tako se barem prica .. 
imal sta na belegiju kod vas
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Opravdo mi razrednik jedno 30 izostanaka, legenda cojk 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Opravdo mi razrednik jedno 30 izostanaka, legenda cojk
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.