RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
eto va, ga pojacajte velez
-
konjicanin01
- Kontakt:
ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapioldbridge je napisao/la:Ko nije pratio Rođene proteklih godina, evo mu repriza.
Nek' se dobro nagleda![]()
UPRAVO, DOKLE VIŠE ? DOKLE ?
Mame vam se sjetim vazda !!!
ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapi
Tu su najmanje krivi rezultati kluba , nego zasto ici na tekme kad vidis da u Velezu i oko Veleza najmanje ima sporta , mnoge malverzacije da se igraci prodaju (bez odstete za klub) kao i guranje pojedinaca koji imaju ''dobru podlogu'' i vidu oceva , agenata igraca i sl. Svako normalan ce skontati da nije ni pametno ni mudro podrzavati takav vid rada kluba .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
konjicanin01
- Kontakt:
pa druze i u sarajevu je prosle sezone bilo takvi stvari pa su moomci redovno dolazili na tekme ukazivali na takve ljude i uspijeli su utome ,otjerali su ihAdin_BiH je napisao/la:ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapi
Tu su najmanje krivi rezultati kluba , nego zasto ici na tekme kad vidis da u Velezu i oko Veleza najmanje ima sporta , mnoge malverzacije da se igraci prodaju (bez odstete za klub) kao i guranje pojedinaca koji imaju ''dobru podlogu'' i vidu oceva , agenata igraca i sl. Svako normalan ce skontati da nije ni pametno ni mudro podrzavati takav vid rada kluba .
Upravo to je jos jedan problem , medjutim taj problem nije nikako za foruma .
sutra je možda najvažnija tekma tekuće sezone, prilika koja se mora iskoristiti maksimalno... 
Hajmo šarmeri s Neretve, vrijeme je da pokažete snagu i znanje koje imate, bez obzira na sve poteškoće...
konjicanin01 je napisao/la:ajde sta kukate samo,,e jeste neki navijaci bog vas pomogo 50 ljudi prati utakmicu zajedno sa redarima i ostalim osobljem sramota, zar se za kub navija samo kad pobjedjuje pa i ovi umjetni timovi tipa olimpika skupe vise ljudi na utakmici,, prje nekog vremena sam kidao zivce svadjao se sa ovim ultrasima oko toga jeli velez onaj klub koji je cjenila citava yugoslavija.. al izgleda da su upravu od veleza je ostalo sammo ime,,ovo sto sad vidimo je cisti seljakluk, i nanosi se velika sramota ovom slavnom klubu ,,pitam se uopste kome i treba ovakav velez osakacen i ostavljen od svih cak iod onih koji sebe zovu red army,,, koji su tu svremena na vrjeme kad ide klubu ,,a kad je tesko nema i ni na mapioldbridge je napisao/la:Ko nije pratio Rođene proteklih godina, evo mu repriza.
Nek' se dobro nagleda![]()
UPRAVO, DOKLE VIŠE ? DOKLE ?
Mame vam se sjetim vazda !!!
Sta pricas ti? Zaboli li mene q.rac sto si se ti svadjao sa 'tim ultrasima' ? Zaboli li mene q.rac sta ti mislis je li ovo isti onaj velez kojeg je cjenila citava ex-yu?
Jos nesto,da, spadam u tih 50 ljudi , 50 budala , koje svake godine gledaju ista desavanja u i oko kluba, 50 budala koje predju i preko poraza, igrali oni muski ili ko zadnje pi.ckice , 50 budala kojima je ovaj scenario poznat evo vec 15 godina .
I ti si se nasao da pametujes nesto. Otpepaj.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Dobro ljudi,jel ja sad mogu gurati Veleza 1 ili ne? 
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
radebl je napisao/la:Dobro ljudi,jel ja sad mogu gurati Veleza 1 ili ne?
Ako ti je do balahanja, guraj.
Al ostavi nesto i sebi , makar za cigara
Odo, vakat mi je.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
vodi Velež 1:0.......opet rovčanin ga zabio...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 02 nov 2011, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što hoće Rovčanina ovih dana golovi, a Boga mi i penali! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nevjerovatno šta smo promašili u prvom poluvremenu, Bise kaže festival promašaja u prvom poluvremenu..

- Titova-Juga
- Kontakt:
3' Prva opasnost pred golom Branitelja. Rovčanin pokušao sa 20 metara, ali nema promjene rezultata.
24' Imao je Velež još nekoliko prilika. Rovčanin izašao sam pred Pandžu, no golman Branitelja izašao kao pobjednik.
29' Rovčanin opet u dobroj prilici, ali nema gola.
39' Rovčanin opet izašao sam pred Pandžu, ali golman gostiju opet uspješniji. Do sada je najbolji pojedinac na terenu golman Branitelja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
više šansi/kornera nego publike.
radni dan i sve ali ipak, alarmantno
radni dan i sve ali ipak, alarmantno
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Na kojem je radiju Bise ?
BHR1Adin_BiH je napisao/la:Na kojem je radiju Bise ?
sta ovo naprica sportsport.ba, ispade da smo ekipa sa najlosijom realizacijom u svijetu.. 10 velikih prilika, samo jedna u mrezu..
fuj
fuj
to ti je nažalost tako, ali izgleda da je najveći problem PSIHOLOGIJA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.