Sanel Jahic
Re: Sanel Jahic
Ma nije starter, a po transfermarketu najskuplji njihov igrac. Ovaj Jovanovic na klupi je krivac garant!
Vecina portala ga je najavila kao startera, ali tako ne misli Jovanovic.. 

Jovanovic zasad odlicno vodi Apoel i sigurno zna sta radi.
Jahic ce uci u drugom poluvremenu vjerovatno.
Jahic ce uci u drugom poluvremenu vjerovatno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Jahic od 71. min u igri
Jahić je dobar bio u Čirinoj formaciji sa 3 igrača nazad.Ali u Safetovoj 4 4 2 nam teba neko prodorniji sa dobrim centaršutom.Inače mislim da je napravio korak nazad u karijeri odlaskom na Kipar ali šta se može, vjerovatno Kiprani bolje plačaju od siromašnih Grka. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Najbolji kiparski timovi,u koje Apoel svakako spada bi bili u vrhu Grcke lige.DRHAUSE je napisao/la:Jahić je dobar bio u Čirinoj formaciji sa 3 igrača nazad.Ali u Safetovoj 4 4 2 nam teba neko prodorniji sa dobrim centaršutom.Inače mislim da je napravio korak nazad u karijeri odlaskom na Kipar ali šta se može, vjerovatno Kiprani bolje plačaju od siromašnih Grka.
Anorthosis je nedavno u istoj sezoni i Olympiacosa i Panathinaikosa isamarao u evropskim takmicenjima..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Apoel je po igrama izdresirao i Zenit,Sahtar a i Porto.A recimo proslo kolo su izgubili na svom terenu u ligi.DRHAUSE je napisao/la:Jahić je dobar bio u Čirinoj formaciji sa 3 igrača nazad.Ali u Safetovoj 4 4 2 nam teba neko prodorniji sa dobrim centaršutom.Inače mislim da je napravio korak nazad u karijeri odlaskom na Kipar ali šta se može, vjerovatno Kiprani bolje plačaju od siromašnih Grka.
Kiparska repka je losa ali liga,bogami sve vise napreduju.
Mada je to istina da bi u formaciji ne 4 4 2 vec 4 2 3 1 ispadao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jahic je jedan od rijetkih nasih igraca koji igra u LP. Gdje to igra Maletic pa je zasluzio da igra u reprezentaciji.
Pod hitno Jahica u repku, posebno sad kad nema papca, mujdze ...
slazem se,mada Jahic moze igrati i na stoperu,dok bi umjesto Mujdze ipak stavio Vranjesa koji ga je vec uspjesno mjenjao...mo-bih je napisao/la:Jahic je jedan od rijetkih nasih igraca koji igra u LP. Gdje to igra Maletic pa je zasluzio da igra u reprezentaciji.
Sanel je igrao desnog beka protiv NUFC-a u formaciji 4-5-1, zatim je igrao u AEK-u, u formaciji 4-4-2 i 4-5-1, tako da ne bi trebao ispadati tek tako, posebno jer ce imati ispred sebe igraca na strani, a ne kao kod Cire, da ostane sam na cijeloj strani (kao i Ibricic na lijevoj).
Zadnja linija u sastavu Jahic-Spahic-Mravac-Lulic sa dva defanzivna vezna ispred njih moze odigrati dobro.
Uostalom ako sredina bude na nivou, kao protiv Bjelorusa, te protiv Francuza u prvih 60 minuta, odbrana nece imati puno posla.
Pape ce to ustrojiti na najbolji moguci nacin.
Zadnja linija u sastavu Jahic-Spahic-Mravac-Lulic sa dva defanzivna vezna ispred njih moze odigrati dobro.
Uostalom ako sredina bude na nivou, kao protiv Bjelorusa, te protiv Francuza u prvih 60 minuta, odbrana nece imati puno posla.
Cuva Bog Zelju svog!
Odbrana nije problem .Problem je ubacivanje u napad , centaršut , prodor i sl .To su stvari koje pravi bek mora imati (Mujdza ) a Jahić jednostavno nema .Berberović i Vranješ su bolja riješenja na beku.mirzza je napisao/la:Sanel je igrao desnog beka protiv NUFC-a u formaciji 4-5-1, zatim je igrao u AEK-u, u formaciji 4-4-2 i 4-5-1, tako da ne bi trebao ispadati tek tako, posebno jer ce imati ispred sebe igraca na strani, a ne kao kod Cire, da ostane sam na cijeloj strani (kao i Ibricic na lijevoj).

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Salihowic24
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom u vezi Berberovica, mislim da je Berberovic usao u 30-sete pa mislim da trebamo traziti mladje momke koji ce moci odgovoriti na postavljeni zadatak i koji ce u buducnosti ciniti okosnicu reprezentacije. Za Vranjesa mogu reci da nije los i da bi mogao zauzeti mjesto na beku!DRHAUSE je napisao/la:Odbrana nije problem .Problem je ubacivanje u napad , centaršut , prodor i sl .To su stvari koje pravi bek mora imati (Mujdza ) a Jahić jednostavno nema .Berberović i Vranješ su bolja riješenja na beku.mirzza je napisao/la:Sanel je igrao desnog beka protiv NUFC-a u formaciji 4-5-1, zatim je igrao u AEK-u, u formaciji 4-4-2 i 4-5-1, tako da ne bi trebao ispadati tek tako, posebno jer ce imati ispred sebe igraca na strani, a ne kao kod Cire, da ostane sam na cijeloj strani (kao i Ibricic na lijevoj).
Ne znam koliko si pratio Sanela, ali od pocetka njegove karijere, pa do danas, covjek je promijenio 7,8 mjesta u timu, nije igrao centralnog veznog i centarfora, a ostalo je sve igrao i lijevo i desno krilo, samim tim ima i centarsut a i sut, ubacivanje u napad da ne pricamo, Sanel je otisao u Grcku kao prvi strijelac lige.DRHAUSE je napisao/la:Odbrana nije problem .Problem je ubacivanje u napad , centaršut , prodor i sl .To su stvari koje pravi bek mora imati (Mujdza ) a Jahić jednostavno nema .Berberović i Vranješ su bolja riješenja na beku.mirzza je napisao/la:Sanel je igrao desnog beka protiv NUFC-a u formaciji 4-5-1, zatim je igrao u AEK-u, u formaciji 4-4-2 i 4-5-1, tako da ne bi trebao ispadati tek tako, posebno jer ce imati ispred sebe igraca na strani, a ne kao kod Cire, da ostane sam na cijeloj strani (kao i Ibricic na lijevoj).
Tako da ta konstatacija ne stoji.
Berberovic je u Danskoj dokazao kakav je bek, i treba i njega zovnuti kao i Ogija, a Pape neka postavi najboljeg.
Cuva Bog Zelju svog!
Jahić: Volio bi se vratiti u reprezentaciju
http://img24.imageshack.us/img24/1023/2 ... 647cec.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img24.imageshack.us/img24/1023/2 ... 647cec.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- BH Patriot
- Kontakt:
Nadam se da će naš selektor uručiti poziv Jahiću koji željno isčekuje povratak u našu reprezentaciju. Pred susrete baraža biti ćemo veoma oštećeni i Jahić se nametnuo kao najrealnije rješenja na poziciji desnog beka gdje smo vrlo tanki zbog ozljede Mujdže .
Nadam se povratku Jahića u A-selekciju!
Nadam se povratku Jahića u A-selekciju!
Livin' La Vida Loca ;)
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sanel us'o u igru u 77-oj!
na kojoj poziciji igra ??maxuz baxuz je napisao/la:Sanel us'o u igru u 77-oj!
cini mi se da je zadnji vezni, uglavnom nije u odbrani
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
dobar je Jahic,igra Ligu prvaka,prvi su u grupi u jakoj konkurenciji,i bice nam od koristi protiv Portugala,umjesto Mujdze moze igrati bez rpoblema,iskusan je i moze igrati vise pozicija u timu..dobro je sto se vratio u reprezentaciju!
- Megamon
- Kontakt:
Veceras Jahic beton.Odlicno se nadopunjavao sa Spahicem a i pomagao je Zahirovicu na desnom beku.Na selektoru je da odluci dali sa njim da pocne na desnom beku ili na stoperu u Lisabonu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.