Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 01 nov 2011, 22:32

Pas mu mater al nafake nemamo XD

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 nov 2011, 22:33

Kad je tekma trebala da se lomi, vpersie je sjedio na klupi!
Wegner hoce NA SILU da dokaze kako moze pobijediti i bez Robina.
Svaka mu cast za postavljenu igru u prvom poluvremenu, ali pobrijesio je sto bas tada nije igrao Robin.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 nov 2011, 22:41

Lahko je biti sad general, al' ostaje činjenica da taj isti Robin nije ama baš ništa pridonio igri, kao ni Rosicky, za Arshavina sam navik'o. :roll:

PS. Nadam se da će mi @monolog objasniti koju tekmu je gled'o? Jer počinjem sumnjati da je gled'o Newcastle-Arsenal s početka sezone. :mrgreen: Gervinho je danas ponajviše pokaz'o. Pogledaj ponovo tekmu, ili nisi gled'o prvo poluvrijeme ?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 02:49

Sve kad se sabere i oduzme,utakmica kao i u Francuskoj.Cvrsta i bez puno pokazanog na obe strane.Marseille je tvrda ekipa koja je fizicki izuzetno jaka.Arsenalu naravno to ne lezi medjutim 4 boda iz dvomeca su odlicna.
Samo sam cekao 90+ minute da vidim go, prebacim sa utakmice Plzen-Barcelona da vidim tu pogodak jer sam bio ubjedzen da ce pasti.medjutim dok sam okreno i vrati fulim onaj go Messija na onu štiklu Piquea :evil:
Arsenal osigurao prolaz ja bih rekao.Cak bi rekao i da su 80% vec sada prvi u grupi sto je jako jako bitno.Ne smije se ponoviti prosla sezona kada je Arsenal kontrolisao sve a potom radi propusta i podjecenjivanja Shakhtara otisao na drugo mjesto.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2011, 06:27

@Arnelinho,

Šta je Gervinho pokaz'o, baš me zanima? :mrgreen: Da se razumijemo, bio je opasniji po Mandandu od RvP-a, Walcotta i Parka ( :lol: ), al' sasvim je sigurno da partija koju je pružio Bjelokoščanin nije za pohvaliti. Koliko je samo akcija uništio? Budi iskren, molio bih te. Šta je konkretno on uradio? Osim onog šuta sa 1200 metara, te onog iskosa kada je Mandanda odbio loptu, ništa više nije napravio. Da, bio je par puta sebičan, to ne treba zaboraviti. Da ne govorim o njegovim pasovima koji NIJEDNOM nisu stigli tamo gdje bi trebali. Jesi li vidio na koju se stranu okreće prilikom primanja lopte? Bježi od gola, čovječe. :lol: No, razumijem ja tebe. Ipak je Gervinho najbolji igrač i odlično pojačanje Arsenala, pa mu se nema šta prigovoriti. :mrgreen: Ono sinoć je jad i čemer s njegove strane. Koji prototip neinteligentnog čovjeka je on, to je za ne povjerovati. :mrgreen:

Ramsey je propustio X šansi i nekoliko puta je loše predao loptu, al' ulaskom Rosickog umjesto njega, Arsenal je izgubio svu prednost na sredini terena. Ono što je Čeh sinoć pokaz'o je za udžbenika "kako ne biste trebali odigrati meč". :mrgreen: Pa RvP je samo jednom ušao u priliku (kod pokušaja loba), a prije toga su se iste redale dok je Ramsey bio na terenu. Šta to govori? :mrgreen:

O Jenkinsonu je suludo i govoriti. Dok je kol'ko to'lko dobar u defanzivi, u ofanzivi je igrač manje. :mrgreen: Pređe na protivničku polovinu i onda nema pojma šta dalje. :mrgreen: U stvari, ima. :mrgreen: Doda loptu Marseilleovim igračima i tako im pokloni čistu kontru. :mrgreen:

Sve u svemu, @Arnelinho, počinjem se pitati (al' već odavno) kako ti gledaš Arsenal. :mrgreen: Kako ti dođeš do zaključka da je Gervinho najbolji? :mrgreen: Meni to ni najmanje nije jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 nov 2011, 08:09

uslje ne moze se uvijek ne zasluzeno doci do pobjede u 90, p.... placljive
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 nov 2011, 08:44

lose je arsenal odigrao, bas lose, park promasaj cisti, walcott se trudio,nesto pokusavao al ne ide, isto tako i gervinho, ramsey je imao par finih prilika koje bi on inace realizovao, zasto to nije sinoc uradio samo Bog zna, song onako, arteta nista posebno, odbrana se i nije nesto pokazala, ubijali su nas po bokovima, mislio sam sa ulaskom robina da cemo izvuc nekako 3 boda, medjutim on je trebao puno bolje rijesiti onu situaciju sa lobom, nasi su igrali k'o izgubljeni, bolji smo bili tamo kod njeh, vise prilika stvarali i svega, ali sinosnja igra je bila ocajna do bola, protiv borusie pobjeda nam je imperativ, marseju dolazi olimpijakos i oni ce to bez problema dobit, jedino sto mi daje nadu je cinjenica da ce marsej gostovati borisusiji, veoma neugodno, jos uvijek imamo sanse da zavrsimo prvi u grupi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 nov 2011, 10:35

Eh, šta reči ?! :D Jednostavno, loše. Kaoš što @Monolog reče, dok je igrao Ramsey to je i ličilo na nešto kako je ušao onaj kreten od čeha sve se raspalo. ama baš niko ništa nije pokazao, osim TV-a. On je najbolji bio na terenu. I drago mi je da je se vratio. Ovakva igra se ne smije više ponovit. Vjerovatno su se momci opustili nakon pobjede protiv Chelsea. Ovo zaboravit i posvetit se suboti i W.B.A.-u ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 02 nov 2011, 10:48

Kad se sve sagleda mogao se i očekivati mali pad u igri,ruku na srce igrali smo svaka 3 dana a naročito nas je iscrpila utakmica u subotu,a treba uzeti u obzir da nam marsej kao ekipa ne leži jer su strašno fizički jaki :o
Imamo sve u svojim rukama do kraja grupne faze čekamo dortmund gdje bi pobjedom osigurali " knockout " fazu.

Lijepo je ponovo vidjeti vermaelena na djelu,kakva štoperčina 8-)
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 nov 2011, 13:49

NIKO nije valjo, žervinjo nije znao uštopat loptu, remzi zasro jedan gol, park se izgubio(za očekivat) volkot osrednje, nije ni mogo' bolje odigrat. veza i napad očaj živi, koliko sam pogrešno dodavanja, mrtve igre, u trenucima nisu znali šta će s loptom. RVP previše umislio da može go dat kad god šutne :D
e al songu i vermelenu skidam kapu koje nemam, mogli bi sami držat sami odbranu, znači ne bi trebali imat velike probleme u odbrani, to je jedino pozitivni od sinoc :mrgreen:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 nov 2011, 14:27

@monolog : Napisah post pa mi se izgubi. :roll:

U svakom slučaju ću na kratko reći : Juče je Gervinho mogao biti asistent (da je Aaron dao gol) , što pobija tezu da je sebičan igrač (to bi mu bila 5/6. asistencija u Arsenalu, a bio je 2. najbolji asistent u Lilleu). Juče je imao oko 2/5 ili 2/7 u prvom poluvremenu šuteva na gol , što opet dokazuje da se najviše trudio, bio najagilniji. Ako čovjeka hoćeš da prikažeš loša, tj. imaš cilj (pa ne ti) postoji 100 načina "kako" , al' sumnjam da možemo nabrojati 2 ofanzivna igrača koja su odigrala bolje.

Što se nj. kretanja tiče, nadam se da ti je i igra Robina takav jad, jer je sa svojim usporavanjem akcija pravo naporan (ima ogromnu želju kontrolirati loptu), mada to ne umanjuje njegove nogometne sposobnosti.

Svi su odigrali kriminalno, slažem se, al' ako gledamo na ljestvici od 1 do 10 Arsenal je igr'o za 3 ,a tu trojku bi dobio zahvaljujući njemu.

Cijela ekipa Arsenala je stvorila oko 10 (mislim da 9) šuteva na gol u cijeloj tekmi, valjda to nije do njega (isključivo), a ako pogledamo kad je Arsenal stvarao najviše prilika vidjećemo da je to bilo u vremenu kad je Gervinho bio najaktivniji/najrazigraniji.

Gledano ukupno do sada Gervinho je još uvijek 2. najbolji igrač Arsenala. Ako me pitaš jel' kvalitetniji od Nasrija? Onda se zapitaj šta je to Nasrijev najveći (lični) uspjeh u Arsenalu ? Max broj golova i asistencija prije svega.

Glede Young Parka sa svima se slažem, al' čovjeku treba dati vremena. Sinoć mu je bio debi u Ligi Prvaka, a i ukupno u Arsenalu je odigr'o 3-4 tekme, pa i u te 3-4 je samo u 1 razočar'o.

Za kraj izvini što sam samo na brzaka napis'o neke stvari, namijenih ti malo više prostora pa mi nestade post :mrgreen: (konekcija). Eto, haj vozdra ,idem pit. :lol: :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 14:43

@ Arnelinho

Da je Gervinho dobar jeste.Mnogo jos treba uciti i naucit ce uz Wengera...
Treba vremena i od njega ocekujem odlicnu sezonu do godine.

Medjutim Nasri je mnogo bolji igrac u ovom trenutku od njega.Fantastican je !
Iako je on u Arsenalu djelovao vise po krilu , njega ne mozemo svrstati u kategoriju klasicnog krila kao Gervinho.
Nasri je u isto vrijeme i kreator igre i covjek sa idejom sto je dodatni plus.
Igru sam pokomentariosao kao ocekivanu, sa mnogo duela na sredini i dosadnom utakmicom

Arsenal kakav je bio na pocetku sezone sada je genijalan kako igrom tako i rezultatima.Ubjedzen sam da ce kao lider zavrsiti grupu a u EPL-u borba za LP je pod znakom moranja.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 02 nov 2011, 17:01

Reuf je napisao/la:@ Arnelinho

Iako je on u Arsenalu djelovao vise po krilu , njega ne mozemo svrstati u kategoriju klasicnog krila kao Gervinho.
Igru sam pokomentariosao kao ocekivanu, sa mnogo duela na sredini i dosadnom utakmicom

Arsenal kakav je bio na pocetku sezone sada je genijalan kako igrom tako i rezultatima.Ubjedzen sam da ce kao lider zavrsiti grupu a u EPL-u borba za LP je pod znakom moranja.
Nasri sigurno ima vise kvaliteta od Gervinja ali mi je brate ostao mrzak nakon Pariza.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 17:09

Polo je napisao/la:
Reuf je napisao/la:@ Arnelinho

Nasri sigurno ima vise kvaliteta od Gervinja ali mi je brate ostao mrzak nakon Pariza.
Ma meni je vjeruj jos mrzi :D
Ali ovo pisem objektivno jer je momak odlican igrac , jako raznovrstan i nepredvidiv.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 nov 2011, 17:51

Samo je jedan jedini problem- ne zanima me kakav je sada u Cityu, pričam o onom iz Arsenala. :mrgreen: Raspravljati o ovom sad Gervinhu i ovom sad Nasriju je pomalo bespredmetno, neosnovano. Ja znam kako je igr'o u Arsenalu, a izuzev one trećine (maksimalno polovice) sezone Nasri u Arsenalu nije pokaz'o ništa, apsolutno ništa.

//
Zanimljivo je da koji god igrač dodje u Arsenal, pa bio on i dokazano ime u nekom klubu, on opet treba vremena da se dokaže kao odličan igrač, dok sa drugim klubovima i imenima to nije tako.

To mahom govorim za nas forumaše, ima i po medijima, al' ne mislim opet da je u tolikoj mjeri.

Primjera je mnogo, pojačanja koja su odlazila iz Marseja u Arsenal i neki još klub ili igrači koji su iz EPL išli sličnim putem ili Bundeslige itd. Recimo igrač Marseja je uvijek pojačanje za bilo koji klub sem za Arsenal. Ako se Wenger odluči dovesti ga on je nedovoljno kvalitetan (pretpostavljam zato jer nije otišao u drugi klub). Dalo bi se o ovome raspravljati, nadam se da neko želi/bi htio i hoće napisati svoje mišljenje o ovom fenomenu, da li drži ili ne i ako da kako ? :)

Baš bih volio čuti po kojim osnovama (evo naprimjer) Lucas Biglia ,član Argentinske reprezentacije, koji igra u Anderlechtu bi bio pojačanje (recimo) Chelsea ili Uniteda (ili nekog drugog velikog kluba, nebitno) ,a ne bi bio Arsenala ? Očit primjer je i De Gea, ali primjera radi Szczesnya mnogi osporavaju. Pa ne uzimam De Geu zbog toga što mrzim United, već naprotiv , jer ga smatram dovoljno kvalitetnim da ga uporedim sa Szczesnyem (a ima mnogo, ogromno drugih imena, iz drugih klubova koji se mogu uporediti sa imenima iz Arsenala). ;)

Mislim da je na pomolu neinformiranost. Očito se slijedi ona: "Nismo nikad čuli za njega, zato nevalja!" Ili je neki sličan fenomen u pitanju. :?

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 18:14

Arnelinho je napisao/la:Samo je jedan jedini problem- ne zanima me kakav je sada u Cityu, pričam o onom iz Arsenala. :mrgreen: Raspravljati o ovom sad Gervinhu i ovom sad Nasriju je pomalo bespredmetno, neosnovano. Ja znam kako je igr'o u Arsenalu, a izuzev one trećine (maksimalno polovice) sezone Nasri u Arsenalu nije pokaz'o ništa, apsolutno ništa.

//
Zanimljivo je da koji god igrač dodje u Arsenal, pa bio on i dokazano ime u nekom klubu, on opet treba vremena da se dokaže kao odličan igrač, dok sa drugim klubovima i imenima to nije tako.

To mahom govorim za nas forumaše, ima i po medijima, al' ne mislim opet da je u tolikoj mjeri.

Primjera je mnogo, pojačanja koja su odlazila iz Marseja u Arsenal i neki još klub ili igrači koji su iz EPL išli sličnim putem ili Bundeslige itd. Recimo igrač Marseja je uvijek pojačanje za bilo koji klub sem za Arsenal. Ako se Wenger odluči dovesti ga on je nedovoljno kvalitetan (pretpostavljam zato jer nije otišao u drugi klub). Dalo bi se o ovome raspravljati, nadam se da neko želi/bi htio i hoće napisati svoje mišljenje o ovom fenomenu, da li drži ili ne i ako da kako ? :)

Baš bih volio čuti po kojim osnovama (evo naprimjer) Lucas Biglia ,član Argentinske reprezentacije, koji igra u Anderlechtu bi bio pojačanje (recimo) Chelsea ili Uniteda (ili nekog drugog velikog kluba, nebitno) ,a ne bi bio Arsenala ? Očit primjer je i De Gea, ali primjera radi Szczesnya mnogi osporavaju. Pa ne uzimam De Geu zbog toga što mrzim United, već naprotiv , jer ga smatram dovoljno kvalitetnim da ga uporedim sa Szczesnyem (a ima mnogo, ogromno drugih imena, iz drugih klubova koji se mogu uporediti sa imenima iz Arsenala). ;)

"NMislim da je na pomolu neinformiranost. Očito se slijedi ona: ismo nikad čuli za njega, zato nevalja!" Ili je neki sličan fenomen u pitanju. :?
Drug mislim da nije nikakva rijec o nekom "fenomenu"
Nasri je dokazan fudbaler u Arsenalu gdje htio ti priznati ili ne bio je jedan od boljih igraca u posljednje vrijeme.
On je polivalentan igrac za razliku od Gervinha i to je najveca razlika izmedju njih.
Moze podjednako dobro igrati i u veznom redu i na krilnim pozicijama.
Naravno da Gervinho ima svoje prednosti kao sto su brzina , frizura :D itd
Medjutim svaki klub bi radje vidio igraca poput Nasrija u svojim redovima nego li Gervinha.

Gervinho ima veliki potencijal i zasigurno da ce rasti kako vrijeme bude odmicalo.

"NMislim da je na pomolu neinformiranost. Očito se slijedi ona: ismo nikad čuli za njega, zato nevalja!" Ili je neki sličan fenomen u pitanju. :?
Svako ko iole prati nogomet cuo je za Gervinha a kada ga je prvi put vidio i zapamtio ga je radi njegovih tektonskih promjena na glavi :D
Znam da je bio jedan od 3 glavna igraca Lilla , da je bio jako ubojit i da je bio ponajbolje krilo Francuskog šampionata.
Ne moras se zamarati cinjenicama jel' bolji od ovog il' onog.
Gervinho je dovoljno dobar da igra u Arsenalu a to je najvaznije.Nije doveden na lijepu frizuru u Arsenal kao sto nije gotovo niti jedan igrac na svijetu(Real mi je tu nekako šuhveli :D).

Koliko ce pokazati vidjet cemo,ali da se po prilicno brzo adaptirao na novu sredinu,novi jezik i novi nacin igranja fudbala JESTE.
Imao je par gluposti od pocetka sezone ali za sada ima vise nego dobar prvijenac ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 nov 2011, 18:59

Odvojio sam sa dvije crte odgovor u vezi Gervinha i drugi dio posta (da ne pišem dva), al' u svakom slučaju mi je drago da si odgovorio. ;)

Samo bih jedno dodao, a to je da i Gervinho može igrati i napadača (gledao sam ga kao napadača). Tako da je i ta polivalentnost upitna na čijoj je strani, a ako je i na Samirovoj, onda je minimalno.

A to za klubove, ne znam vjeruj, koga bi ko radije, da mene pitaš, moj odgovor se zna. :mrgreen: Ronaldihna fotokopiram 10x i Szczesnya na gol i da uživam u predstavi. :mrgreen:

Reuf je napisao/la:Nije doveden na lijepu frizuru u Arsenal kao sto nije gotovo niti jedan igrac na svijetu(Real mi je tu nekako šuhveli :D).
Mislim da si ovim postom rek'o cijelu suštinu, al' baš, baš,baš cijelu. Nešto što se da primijeniti na bilo koji kutak foruma. Ovo je ono što pobija svaku pomisao "da bolje znamo nego vodje klubova". Mi se uvijek nadjemo suditi (šta ja znam) Carollu, evo sad i Yaou, Young Parku itd. ,a uopće ni zamisliti ne možemo koliko ta "poduzeća" pokušavaju racionalno poslovati.

Počesto sam neko vrijeme navodio primjer, pa evo i sada ću : Vermaelen je prije nego je došao u Arsenal ogledan ukupno 52x .

Arsene Wenger je neki dan rek'o da je Chamberlaina kupio na osnovnu preporuka njegovih skauta zaduženih za englesku. Dobio je "sjajne izvještaje" (citirano).

Ne navodim radi tebe, nego radi našeg forumskog "znanja". Svi mi imamo preference, a i neka uporišt kad kritikujemo, al' vrlo često (prečesto) sudimo na osnovu para koje su plaćene za nekoga ili na osnovu imena.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 22:20

Arnelinho je napisao/la:Odvojio sam sa dvije crte odgovor u vezi Gervinha i drugi dio posta (da ne pišem dva), al' u svakom slučaju mi je drago da si odgovorio. ;)

Samo bih jedno dodao, a to je da i Gervinho može igrati i napadača (gledao sam ga kao napadača). Tako da je i ta polivalentnost upitna na čijoj je strani, a ako je i na Samirovoj, onda je minimalno.

A to za klubove, ne znam vjeruj, koga bi ko radije, da mene pitaš, moj odgovor se zna. :mrgreen: Ronaldihna fotokopiram 10x i Szczesnya na gol i da uživam u predstavi. :mrgreen:

Reuf je napisao/la:Nije doveden na lijepu frizuru u Arsenal kao sto nije gotovo niti jedan igrac na svijetu(Real mi je tu nekako šuhveli :D).
Mislim da si ovim postom rek'o cijelu suštinu, al' baš, baš,baš cijelu. Nešto što se da primijeniti na bilo koji kutak foruma. Ovo je ono što pobija svaku pomisao "da bolje znamo nego vodje klubova". Mi se uvijek nadjemo suditi (šta ja znam) Carollu, evo sad i Yaou, Young Parku itd. ,a uopće ni zamisliti ne možemo koliko ta "poduzeća" pokušavaju racionalno poslovati.

Počesto sam neko vrijeme navodio primjer, pa evo i sada ću : Vermaelen je prije nego je došao u Arsenal ogledan ukupno 52x .

Arsene Wenger je neki dan rek'o da je Chamberlaina kupio na osnovnu preporuka njegovih skauta zaduženih za englesku. Dobio je "sjajne izvještaje" (citirano).

Ne navodim radi tebe, nego radi našeg forumskog "znanja". Svi mi imamo preference, a i neka uporišt kad kritikujemo, al' vrlo često (prečesto) sudimo na osnovu para koje su plaćene za nekoga ili na osnovu imena.
Slazem se u potpunosti.
Mi pokusavamo konstatovati neke cinjenice koje prakticno ne vidimo.
Jako cesto igraca posmatramo kroz pogotke i asistencije.
Neki igraci daju mnogo vise a ne zabijaju i ne daju lopte.

Svaki klub pokusava dovesti idealno rjesenje koje je uslovljeno samim budzetom kluba.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2011, 01:53

A što se tiče te vaše teme, moje je tu kako Arnelinho kaže :mrgreen: Jednostavno, taj momak ima isto moje mišljenje pa da ja ne pišem on je več sve rekao :P
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 03 nov 2011, 01:57

GunnerS je napisao/la:
Reuf je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ja ču samo jedno reči, Reufe ne posla ti meni mojih 20 kfeningi na wwin.ba :( :mrgreen:
Drug kazu da treba par dana da sa kartice legnu pare na acc :(
Ev cekam i ja da transakcija bude primljena.
Obecao sam ti poslati ne sekiraj se nista ;)
Poslacu ti koji evric
C c c, kao da si 40 KM stavio na račun hebote :D

Ok, čuvam te za je...riječ ;)

A što se tiče te vaše teme, moje je tu kako Arnelinho kaže :mrgreen: Jednostavno, taj momak ima isto moje mišljenje pa da ja ne pišem on je več sve rekao :P
Pa dobro njegovo i moje misljenje se gotovo ne razilazi u niti jednoj konstataciji,vezano za ovu temu u vecini slucajeva se samo nadopunjavamo :D

Nista se ne sikiraj,cim legnu pare bit ces obavjesten ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.