Najbolji je Napoli bio kad vikne ''Hajmo Manijaci hoćete li jorgane, šta ste se ušutili!''mma_hz je napisao/la:a jes bio ludzak ..po citavu tekmu je znao prozivati igrace Zelje hahah dok ovi ostali na jugu pogusavaju naviajti hahha mulalic edis,mulalic edis haha javi se,javi se hahaha pa tako po 10 puta hahaha![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- nookey
- Kontakt:
Od kako mu je umrla stara više nije istiramiral je napisao/la:Najbolji je Napoli bio kad vikne ''Hajmo Manijaci hoćete li jorgane, šta ste se ušutili!''mma_hz je napisao/la:a jes bio ludzak ..po citavu tekmu je znao prozivati igrace Zelje hahah dok ovi ostali na jugu pogusavaju naviajti hahha mulalic edis,mulalic edis haha javi se,javi se hahaha pa tako po 10 puta hahaha![]()
![]()
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Pitari su se već organizirali i svi, koji dođu na derbi, će biti u bijelim majicama (znak raspoznavanja). 
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
dolazimo dolazimooooooooo

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Haj ba manite se i pitara i hordi i sviju barem na ovaj danasnji dan.Ide nam vazna utakmica iskreno nije me strah mislim da cemo ih uzeti ali bitno je da igraci razmisljaju barem 1 poluvrijeme na celik a drugo sto se mene tice kad 2 ili 3 zabiju pa mogu i na havajima bi.Danas ocekujem pobijedu iu prvom poluvremenu pa da Amar moze izvesti okosnice ekipe.Ja nazalost necu danas bit na utakmci prva u ovoj sezoni koju cu propustit,zajebana mi skola ne mogu bejzat 
svoj ti pos'o !
Takvi ko ti ne dolaze sigurno, a ovakvim pisanjem mozes samo doprinjeti da bude razbijenih glava na derbiju, ovakvim pisanjem stavljas sebe u ravan sa navijacima borca kojima je cilj pokazati da nista ne funkcionise da se cak ni liga ne moze igrati.Ne znam sta ti je za cilj al ispadas naivan i smjesan i drugi put prije nego nepises molim te bar prvo razmisli.aS_Roma je napisao/la:dolazimo dolazimooooooooo![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ali Pile one je i razmislio prije nego sto je napisao 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Željezničar - Torpedo 9:1
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 01.11.2011.
Na današnji dan prije 65 godina, odigrana je prva utakmica gradskih rivala - Željezničara i Sarajeva koji je tada nastupao pod imenom Torpedo. Pobjedu su slavili Plavi rezultatom 9:1. Bila je to ujedna i najuvjerljivija pobjeda u vječitim derbijima. Golove za Želju dali su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Za Želju su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjevod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 01.11.2011.
Na današnji dan prije 65 godina, odigrana je prva utakmica gradskih rivala - Željezničara i Sarajeva koji je tada nastupao pod imenom Torpedo. Pobjedu su slavili Plavi rezultatom 9:1. Bila je to ujedna i najuvjerljivija pobjeda u vječitim derbijima. Golove za Želju dali su: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Za Želju su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjevod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
srijeda 02. 11. 2011.
18:00 h

18:00 h

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
zna li iko jel vrijede godisnje danas ako ne vrijede vrijedel one s hajdukom

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
miki 90 je napisao/la:zna li iko jel vrijede godisnje danas ako ne vrijede vrijedel one s hajdukom![]()
![]()
Koliko ja znam, godisnje ne vrijede, ali zato vrijede one sa Hajduka
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
jestel spremni ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
nanek
Danas ocekujem lagano 2 -0
Nek im Adilovic zabije jedan, i Jamak drugi ...Ocekujem Zebu malo da odmori,nek i guso odmori nek stavi nekog juniora
...Beslija nek igra samo drugo poluvrijeme,i nek malo Bogija odmori ...za malog topeda u subotu i nek tamo lagano bushimo

Nek im Adilovic zabije jedan, i Jamak drugi ...Ocekujem Zebu malo da odmori,nek i guso odmori nek stavi nekog juniora
samo mi reci kako si ti zakljucio da on "recenicom"pile87 je napisao/la:Takvi ko ti ne dolaze sigurno, a ovakvim pisanjem mozes samo doprinjeti da bude razbijenih glava na derbiju, ovakvim pisanjem stavljas sebe u ravan sa navijacima borca kojima je cilj pokazati da nista ne funkcionise da se cak ni liga ne moze igrati.Ne znam sta ti je za cilj al ispadas naivan i smjesan i drugi put prije nego nepises molim te bar prvo razmisli.aS_Roma je napisao/la:dolazimo dolazimooooooooo![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rado cu ti pomoci da shvatis, zato krenimo od pocetka:mma_hz je napisao/la:samo mi reci kako si ti zakljucio da on "recenicom"doprinosi razbijanju glava
![]()
![]()
![]()
ukinuta su gostovanja od strane NS, ustupak za dolazak navijaca sarajeva nije napravljen, moguce je da ce doci navijaci sarajeva neorganizovano i biti na sjeveru medju navijacima Zelje, samim tim belaj nije iskljucen, dalje ovih se dana suska o tome da navijaci sarajeva zele napraviti incident na Grbavici, ovo dolazimo dolazimo bi trebalo zvuciti kao prijetnja ili sta vec...nekako sam siguran da ce biti belaja na derbiju a za nekoliko dana cemo opet pricati i ja cu ti ovdje napisati sta je bilo nemoj se ponasat kao videoton1 jer je on ispao dokazani hajvan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
slusaj ne zelim nikakve bezvezne rasprave..sve sto ja zelim je derbi bez belaja,pa nek bude i 0 0 ..samo da ne bude belaja...i ne vjerujem da je momak pod dolazimo,dolazimooo mislio na fizicku prijetnju..pa nije budala...pile87 je napisao/la:Rado cu ti pomoci da shvatis, zato krenimo od pocetka:mma_hz je napisao/la:samo mi reci kako si ti zakljucio da on "recenicom"doprinosi razbijanju glava
![]()
![]()
![]()
ukinuta su gostovanja od strane NS, ustupak za dolazak navijaca sarajeva nije napravljen, moguce je da ce doci navijaci sarajeva neorganizovano i biti na sjeveru medju navijacima Zelje, samim tim belaj nije iskljucen, dalje ovih se dana suska o tome da navijaci sarajeva zele napraviti incident na Grbavici, ovo dolazimo dolazimo bi trebalo zvuciti kao prijetnja ili sta vec...nekako sam siguran da ce biti belaja na derbiju a za nekoliko dana cemo opet pricati i ja cu ti ovdje napisati sta je bilo nemoj se ponasat kao videoton1 jer je on ispao dokazani hajvan.
nadam se da grijesis za to da si siguran..
FK SARAJEVO.
Za vas uvjekbordo_Sarajevo je napisao/la:jestel spremni ?
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Veceras ocekujem minimalno 3 komada u mreži Čelika, Zeba i Smajić ce da prave dar-mar...pogotovo je Kup Amarova specijalnost....mora se pitanje prolaza dalje riješiti u prvom mecu, da bi spremni i koncentrisani docekali derbi.
ovo sad je nešto više od fudbala i onaj ko to ne vidi je slijep kod očiju.
svaki eventualni incident će biti politički okrenut i protumačen kao da smo "mi" divljaci s kojima se ne može. da imamo pameti, k'o što nemamo, dogovorili bi se da sve prođe bez belaja. samo ovaj put.
svaki eventualni incident će biti politički okrenut i protumačen kao da smo "mi" divljaci s kojima se ne može. da imamo pameti, k'o što nemamo, dogovorili bi se da sve prođe bez belaja. samo ovaj put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je dobro nek ste vi spremni , a mi cemo bodove odnijetBLU SKY je napisao/la:Za vas uvjekbordo_Sarajevo je napisao/la:jestel spremni ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.