FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sve OK normalno da ne primam nisam Senci-071 

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Vazi li karta Zeljo-hajduk za ovu danasnju tekmu ako je nisam ispucao,jer sam protiv veleza koristio godisnju

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Važi!
I kod mene je ista situacija.
I kod mene je ista situacija.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovo pokazuje tvoj koeficijent IQ a i koliko god imassenci-071 je napisao/la:MarkoDa je napisao/la:
Dodji da te jednom poljubim u tu suplju glavu
Na koju tacno mislis.
u daljnju raspravu ne ulazim to je posao moderatora na ovom forumu
Za danas je bitna tekma s Celikom i nadam se bar 2-0
a o komsijama cemo da razmisljamo tek od sutra

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
zabio ga vaš Pehilj Širokom....
-
- Kontakt:
Fala dragom Bogu da oni koji nisu iskoriste više tu kartu od utakmice sa Hajdukom, maltene svaki drugi post važi li karta 

- bistrikboy
- Kontakt:
Rova 2,Saban 1,masala,ovi nasi deru!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vrhunac svega je sto post pocinje sa recenicom koja je zapravo parola Manijakasenci-071 je napisao/la:Lijepi strah ne od belaja kako to vi zelite prestaviti, vec od huka Hordi koji ce te biti primorani slusati na Grbavici.Da je tako vidi se kod vecine forumasa ofarbani u plavo, koji konstantno spominju belaje, prave neku haoticnu situaciju,i onda pozivaju na neko organizovano gledanje derbija na Kosevu.Horde i hordanje sa Sjevera su razlog za strah, nikako belaji, i to zna vecina na Jugu ?Avanes je napisao/la:Za ove sto neke belaje najavljuju...
Pa nisu nasi u upravi toliki bekani da do njih ne dolaze raznorazne mahalske i naravno da nece dopustiti da se desi bilo kakvo sranje iz kojeg biste vi odnijeli 3 boda.
Fino se dovede bruka specijalaca u dno sjeverne tribine koja se potpomogne istim tolikim brojem redara ispod tribine pa neka neko krene da uleti u teren, bujrum. Nesto ko na Kosevu kad se poreda tri reda specijalaca ispod Juga tako da nemogu proci ni igraci do tribine da proslave pobjedu.
Popustite se sranja i zavjera uz prizvuk kuknjave kako ste opet ugrozeni, organizujte gledanje utakmice na Kosevu, navijajte i docekajte svoje ljubimce poslije utakmice da ih malo odobrovoljite poslije unistavanja na Grbavici, trebat ce im to i nikad vam nece zaboraviti taj gest.![]()
Mozda ne terenu ste i favoriti,ali na tribinama tu nemate nikakvi sansi.

Sto se tice danasnje tekme..Adilovic-ko ce kome, ako nece svoj svome

Evo i ja sad pratim ovaj mali Pehilj je na posudbi ako ovako nastavi do godineeto ga u prvom timu Zeljebistrikboy je napisao/la:Rova 2,Saban 1,masala,ovi nasi deru!

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pozdrav!Da li bi neko mogao napisati kolike su cijene ulaznica za vecerasnju tekmu?Hvala!
Nema vise :P
Samo je falilo da i ovaj iz Zenice napise "vrijede li karte za Hajduk danas"

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- KB-TM87
- Kontakt:
Jug 5flash je napisao/la:Pozdrav!Da li bi neko mogao napisati kolike su cijene ulaznica za vecerasnju tekmu?Hvala!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ej hvala na info.Jug cu preskocitKB-TM87 je napisao/la:Jug 5flash je napisao/la:Pozdrav!Da li bi neko mogao napisati kolike su cijene ulaznica za vecerasnju tekmu?Hvala!sjever 8, zapad 10-15

Nema vise :P
Uletili bi oni, ali neće zbog ljage. Ha ha. E čuj ljage. Stvarno, nemoj samo da ljaga padne na Torpedo. Da jedna ljaga padne na onoliki Torpedo, još pod vodom. Nema teorije. Nikad na njih ljaga nije pala za ovih 65 godina.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma to bi bila bruka za sva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
Ali volio bih to vidjeti, iako bi mi vjerovatno izgubili 0:3, oni nikad ne bi oprali ljagu sa svog imena
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Osjetim ironiju!
Ma oni ti žive u toj nekoj zabludi, znaš na njih nikad nije niko bacio nikakvu ljagu, pa im krivo, oni bi to sami sebi da urade, moraju se razlikovati od ostalih...Obično neko na nekog baci neku ljagu, a oni hoće sami sebi.Takvi su ti oni. Kontaju neko bi im zavidio na tome.

Ma oni ti žive u toj nekoj zabludi, znaš na njih nikad nije niko bacio nikakvu ljagu, pa im krivo, oni bi to sami sebi da urade, moraju se razlikovati od ostalih...Obično neko na nekog baci neku ljagu, a oni hoće sami sebi.Takvi su ti oni. Kontaju neko bi im zavidio na tome.

Ž '21!
ČETVRTI Njutnov zakon: Seljak ostaje seljak,bez obzira na pređeni put!Bianconeri1988 je napisao/la:Osjetim ironiju!![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Blagoje Bratić
Pehilj ga utrpa Širokom,igra mali na posudbi on bi se mogao vrlo brzo vratit u naš prvi tim 

Samo pobjeda večeras
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 02 nov 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda večeras velika je prednost pred revanš, čak i minimalna od 1:0.
Ma kakav belaj jarane jesi dobarpile87 je napisao/la:Rado cu ti pomoci da shvatis, zato krenimo od pocetka:mma_hz je napisao/la:samo mi reci kako si ti zakljucio da on "recenicom"doprinosi razbijanju glava
![]()
![]()
![]()
ukinuta su gostovanja od strane NS, ustupak za dolazak navijaca sarajeva nije napravljen, moguce je da ce doci navijaci sarajeva neorganizovano i biti na sjeveru medju navijacima Zelje, samim tim belaj nije iskljucen, dalje ovih se dana suska o tome da navijaci sarajeva zele napraviti incident na Grbavici, ovo dolazimo dolazimo bi trebalo zvuciti kao prijetnja ili sta vec...nekako sam siguran da ce biti belaja na derbiju a za nekoliko dana cemo opet pricati i ja cu ti ovdje napisati sta je bilo nemoj se ponasat kao videoton1 jer je on ispao dokazani hajvan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.