FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Krivi su Vikotic, Reljic, ovaj-onaj! A sta je sa onim koji su ih doveli? Zar nisu krivi bar malcice Lukic, Adzic, a Boga mi i Robi?! Prva 2 jer umjesto silnih saopstenja mogli su malo i fudbalom da se bave, a treci jer nikako da shvati da nije trener Barse, vec CZ. Ja znam da ga kujete u zvijezde, ali covjek nije dobio nijednu bitnu tekmu, i gotovo nijednog malo organizovanijeg rivala. Lijep fudbal se igra samo protiv slabih i protiv bliskih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pff tu smo vazu davno davno prevazisli,jbg nisi iskusan na forumu da to znas.DANTES je napisao/la:Krivi su Vikotic, Reljic, ovaj-onaj! A sta je sa onim koji su ih doveli? Zar nisu krivi bar malcice Lukic, Adzic, a Boga mi i Robi?! Prva 2 jer umjesto silnih saopstenja mogli su malo i fudbalom da se bave, a treci jer nikako da shvati da nije trener Barse, vec CZ. Ja znam da ga kujete u zvijezde, ali covjek nije dobio nijednu bitnu tekmu, i gotovo nijednog malo organizovanijeg rivala. Lijep fudbal se igra samo protiv slabih i protiv bliskih
Lukic tu nije kriv,u kratkim crtama da ti prepricam.
Adzic je tu najvise kriv,po ko zna koji put govorim Lukic je samo i samo marioneta u klubu koji se pita isto kao i ja.
Adzic i kumovi vode ovaj klub u propast i niko drugi.
Robi takodje najmanji krivac on je za kratko vreme uspeo da napravi donekle ekipu od necega sto se ne pravi i on ima moju punu podrsku,bas kao i navijaca,a bas kao i uprave,jer znaju da ako njemu daju otkaz da im je to poslednje u mandatu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vjerujem da ce zimski prelazni rok odrediti sudbinu kako Adzica, tako i Lukica a nazalost i Robija.
Zimski prelazni rok ce da odrade drugi ljudi,i to prema informacijama koje ja imam itekako kvalitetno.braoolyo je napisao/la:Vjerujem da ce zimski prelazni rok odrediti sudbinu kako Adzica, tako i Lukica a nazalost i Robija.
@devile koliko kvalitetno? Treba li se Snajder i ostala ekipa brinuti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
S obzirom kako igraju oni su se vec sada trebali poceti brinuti,ali valjda znaju da i kada ne bude islo dolazi im ili filijala ili neki penal.DANTES je napisao/la:@devile koliko kvalitetno? Treba li se Snajder i ostala ekipa brinuti?
E bogami sad to moras podijeliti samnom (sa nama), pa makar i preko PM-a.Devil je napisao/la: Zimski prelazni rok ce da odrade drugi ljudi,i to prema informacijama koje ja imam itekako kvalitetno.
Nesto providno kao penal u 100 minutu? 
Pa posalji mi pp da znam koga to dovodite. Radoznala sam osoba. Molim te.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moze i ta varijanta,samo sto za Toleta to nije providno to je normalna cinjenica po pitanju Partizana,kao golovi iz ofsajda npr.ili razne vrste penala.DANTES je napisao/la:Nesto providno kao penal u 100 minutu?
p.s Tebi ne moze,ti si ubaceni element komsija ovde.
Ma slobodno! Iako sam Grobar, kao i zurnalista, mozes imati povjerenja u moju diskreciju. 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... vo-nastupa" onclick="window.open(this.href);return false;
WTF
WTF
Znas kako kazu gde pocinje Srbija tu prestaje svaka logicnost.pastore je napisao/la:http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... vo-nastupa
WTF
Kasalica ovu utakmicu nije smeo da igra jer je dobio 4.zuti koji mora da se odradi u ligi,ali malo brine ovaj crveni koji je dobio ali mislim da to nema veze,jedino moze dobiti dva meca pauze
I jos se danas javi Zuca Jankovic da prica o pravilima.
Cek zar se nije desila ista stvar Partizanu kad nas je vodio Djukic? Umjesto da izostavi Tosica i Zuku u zadnjoj utakmici jesenjeg dijela, on ih je stavio u tim i tako izbacio iz konkurencije za sledecu-Veciti derbi, ujedno zadnji koji smo izgubili.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg ne znam pojedinosti,ali znam da to nije mogao uraditi Djukic jer je on odavno otisao iz Partizana,a na zadnjem derbiju koji ste izgubili sa klupe vas je vodio King Stanoje.DANTES je napisao/la:Cek zar se nije desila ista stvar Partizanu kad nas je vodio Djukic? Umjesto da izostavi Tosica i Zuku u zadnjoj utakmici jesenjeg dijela, on ih je stavio u tim i tako izbacio iz konkurencije za sledecu-Veciti derbi, ujedno zadnji koji smo izgubili.
Jeste mogao je. On nas je vodio zadnju jesenju tekmu i stavio obojicu u tim, iako je znao da je prva proljecna derbi na praznoj marakani. Kasnije je otisao na klupu repke, a Jokan n.ajebo u svom prvom derbiju i jedinom koji je izgubio. Stanoje nije izgubio jos derbi. Kup se ne racuna u statistiku Vecitog. Uostalom i tu, ko je otisao dalje? 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ali je to Veciti derbi koji ulazi u zbirnu statistiku vecitih.DANTES je napisao/la:Jeste mogao je. On nas je vodio zadnju jesenju tekmu i stavio obojicu u tim, iako je znao da je prva proljecna derbi na praznoj marakani. Kasnije je otisao na klupu repke, a Jokan n.ajebo u svom prvom derbiju i jedinom koji je izgubio. Stanoje nije izgubio jos derbi. Kup se ne racuna u statistiku Vecitog. Uostalom i tu, ko je otisao dalje?
Veciti derbi je Veciti derbi pa igrao se on u ligi,kupu,kupu Sljiva ili sta ja znam i ukupno je do sada odigrano 227 utakmica sa okruglo 100 pobeda Zvezde i 71 pobedom Partizana.DANTES je napisao/la:Ne, ne ulazi provjeri.
Istina u nazivu se broje samo ligaski mecevi,ali kao sto rekoh Veciti derbi je Veciti pa gde god se on igrao.
Crveno-beli će u subotu dočekati OFK Beograd, a ujedno će ovom utakmicom proslaviti 60 godina od osvajanja prve titule šampiona države.

4. novembra 1951. godine, Crvena zvezda je predvođena svojom legendom Rajkom Mitićem došla do prve titule prvaka države.Uspeli su tada crveno-beli da nadoknade 14 bodova zaostatka iz prvog dela šampionata, i u furioznom finišu u poslednja tri kola savladaju najljuće rivale.U pretposlednjem kolu, u Zagrebu, dogodila se prava drama. Zvezda je vodila golom legende Koste Tomaševića u 5. minutu, da bi domaćin izjednačio pogotkom Velflija iz penala u 25. Dinamo je napadao, ali je Zvezda u finišu, iz kontranapada ponovo zatresla mrežu rivala, i ponovo je strelac bio Tomašević.Onda je na red došlo poslednje kolo. Dinamo je gostovao u Beogradu, gde je igrao samo nerešeno protiv BSK-a (2:2). Zvezdi je u "večitom derbiju" protiv Partizana, u borbi za prvu titulu, bila potrebna pobeda od 2:0 ili 5:1. Zvezda je bila domaćin na stadionu JNA, pred 50.000 gledalaca i golovima Tomaševića i Todora Živanovića, pobedila je velikog rivala, za koji su tada igrali Bobek, Čajkovski...To je bio samo uvod u bogatu Zvezdinu istoriju u narednih 60 godina, u kojoj je osvojeno ukupno 25 titula.

4. novembra 1951. godine, Crvena zvezda je predvođena svojom legendom Rajkom Mitićem došla do prve titule prvaka države.Uspeli su tada crveno-beli da nadoknade 14 bodova zaostatka iz prvog dela šampionata, i u furioznom finišu u poslednja tri kola savladaju najljuće rivale.U pretposlednjem kolu, u Zagrebu, dogodila se prava drama. Zvezda je vodila golom legende Koste Tomaševića u 5. minutu, da bi domaćin izjednačio pogotkom Velflija iz penala u 25. Dinamo je napadao, ali je Zvezda u finišu, iz kontranapada ponovo zatresla mrežu rivala, i ponovo je strelac bio Tomašević.Onda je na red došlo poslednje kolo. Dinamo je gostovao u Beogradu, gde je igrao samo nerešeno protiv BSK-a (2:2). Zvezdi je u "večitom derbiju" protiv Partizana, u borbi za prvu titulu, bila potrebna pobeda od 2:0 ili 5:1. Zvezda je bila domaćin na stadionu JNA, pred 50.000 gledalaca i golovima Tomaševića i Todora Živanovića, pobedila je velikog rivala, za koji su tada igrali Bobek, Čajkovski...To je bio samo uvod u bogatu Zvezdinu istoriju u narednih 60 godina, u kojoj je osvojeno ukupno 25 titula.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.