Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nemogu Dzeko i Balotelli igrati zajedno. Previse su slicni. I jednom i drugom treba jedan trkac pored njih a to je Aguero.
- marseille7
- Kontakt:
maxuz baxuz je napisao/la:Nemogu Dzeko i Balotelli igrati zajedno. Previse su slicni. I jednom i drugom treba jedan drkac pored njih a to je Aguero.
Dzeko na klupi 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se mene tice, moze tako i ostati do utakmice sa Portugalom.aziz je napisao/la:Dzeko na klupi
ko kaze?aziz je napisao/la:Dzeko na klupi

Jeli ova slika Edina i kosonje sa press-a pred ovu tekmu..
Pa ako je logično da će Dzeko biti u prvih 11.
Novinari nagadaju, daj Bože da nisu upravu, Baloteli je hit, i po igrama, ali dobije on simpatije i na budalaštine i svima je kralj. Trebao bi i naš Ed štogod zabelajitEki je napisao/la:ko kaze?aziz je napisao/la:Dzeko na klupi
Da ovo nije ona iz MinkenaZomby je napisao/la:
-
Madridista18
- Kontakt:
Bilo bi logicnije da danas pocne a da odmara protiv QPRa.Bit ce odmorniji i za repku
To ne bi bilo logicnije, to bi bilo boljeMadridista18 je napisao/la:Bilo bi logicnije da danas pocne a da odmara protiv QPRa.Bit ce odmorniji i za repku
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nevjerovatno je to da novi Tevez, koji je daleko van forme i najgori je napadac Citya trenutno ima sigurno mjesto u prvih 11, a Dzeko ili Balotelli mu griju klupu. 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pablo Zabaleta je bio sa Manicinijem na pressici pred utakmicu s Villarealom, ova slika je sa utakmice u Munchenu sto neko napisa
Ovo je iz Minhena slika.Zomby je napisao/la:
Ali Dzeko mi je stvarno smijesan na mnogim slikama, djeluje kao dijete.
Kao i na ovoj slici, izgleda kao da mu je Mancini ukrao njegov keks.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kako mi je ovo bezze. Dodje lik koji ne prati ni Dzeku ni ovu temu i iskopa neku sliku od prije mjesec dana pa se pita odakle je.
Treba brisati suvisne komentare a ko ovdje dolazi samo da bi nesto rek'o, ne mora ni dolaziti.
Treba brisati suvisne komentare a ko ovdje dolazi samo da bi nesto rek'o, ne mora ni dolaziti.
SamoZeljo je napisao/la:Kako mi je ovo bezze. Dodje lik koji ne prati ni Dzeku ni ovu temu i iskopa neku sliku od prije mjesec dana pa se pita odakle je.
Ko ne prati Dzeku ni ovu temu? A ti pokupio svu pamet svijeta ako si naletio na ovu sliku od prije mjesec dana..
Uostalom nisam je ja iskopo nego su oni sa http://www.****/" onclick="window.open(this.href);return false; fino sam pitao..
teško je razumjeti genijalce, zar ne? ili možda nije?Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno je to da novi Tevez, koji je daleko van forme i najgori je napadac Citya trenutno ima sigurno mjesto u prvih 11, a Dzeko ili Balotelli mu griju klupu.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
OK, mozda jesam prenaglio ali cijela jedna stranica je oko tvoje slike. To sto je slika negdje postavljena ne znaci da je nova.Zomby je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Kako mi je ovo bezze. Dodje lik koji ne prati ni Dzeku ni ovu temu i iskopa neku sliku od prije mjesec dana pa se pita odakle je.
Treba brisati suvisne komentare a ko ovdje dolazi samo da bi nesto rek'o, ne mora ni dolaziti.![]()
![]()
Ko ne prati Dzeku ni ovu temu? A ti pokupio svu pamet svijeta...
Uostalom nisam je ja iskopo nego su oni sa http://www.****/" onclick="window.open(this.href);return false; samo sam pitao..
Prosle sedmice smo imali tri stranice oko jednog video snimka..... Ovdje je mnogo takvih komentara, pa zato ovakva reakcija.
Eto, slika je stara. Sad znas. Izvinjavam se ako sam prenaglio ali mogao si i njih tamo pitati.
hocel bit mozda prijenos ove tekme na hrt2 il na nova tv , posto nece bit na ovim nasim kanalima ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.