MaGiCa je napisao/la:Samo si pokazao da pises postove, a bez da pratis diskusiju. Nije da me to nesto pogadja, ali to samo tebi ide kao minus, ne i meni. Na tvoju percepciju mene kao osobe, ne bih se osvrtao. Ako imas nesto da dodas, pusti pp, da ne spamujemo temu klasicnim prepucavanjem. A i ne ide mi se u Banovice.JuveSissoko je napisao/la: ne treba mi detaljno citanje, kad u svakom postu bez obzira na sadrzaj, dodas epitet koji srozava doticnu osobu a tebe dize iznad.Cisto pricas s visine sa svima, bez obzira da li je druga strana upravu ili nije.Stvarno si umisljen.![]()
@Romariooo
Pre bi se reklo da ljudi vise vole copy/paste varijante, nego da sami cukaju po tastaturi. A glede mesta Messija u istoriji fudbala, on je de facto najbolji igrac generacije, ali ne i najbolji ikada. Bar ne u ovom momentu. To je jedino sto sam ja tvrdio i sto i dalje tvrdim ovde. Nisam nikoga nipodastavao, vec samo tvrdio da Messi nije GOAT. A ako je za nekoga to uvreda, onda mu tu ne mogu pomoci.
nista ja care ne zamjerim, al istina je ovo sto rece momak gore, da se pravis previse pametan i s visoka nekako pises, i meni si poceo ponizavati al zaboli mene, ja se ne uvrijem ni sekunde, vise mi je smijesno, i ovo kad sam vidio da mi je neko kopirao post, a smijesne su ti brate tvrdnje da messi nije toliko veliki jer igra u najvecoj ekipi ikada
najbolji igrac najbolje ekipe ikada i jeste najbolji igrac ikada, ne treba biti pametan da se to skonta, a druga je stvar sto ti kao i mnogi drugi pokusavate ispasti pametnim tvrdnjama koje su apsurdne. barcelona je najbolja ekipa svih vremena ponajvise zahvaljujuci messiju, on je nas glavni i najbolji igrac, mnogo su dobri i drugi, al messi je alfa i omega ove barcelone, ja ga nikad necu voljeti kao sto sam volio romarija, stoickova, rivalda ili ronaldinja, al treba biti realan, i pored svih velemajstora koje imamo i koje smo imali, messi je ubjedljivo ubjedljivo i ubjedljivo najbolji
sto se tice toga sto govoris o generacijama, svaka generacija je imala svoje velikane, ali ono sto je istina i sto su mnogi potvrdili, messi puno vise odskace od svoje konkurencije nego sto je to radio zidan recimo, messiju danas nema do koljena mocnog igraca, zidanu je recimo jedan del piero, anri, ronaldinjo i mnogi drugi ili priblizno dobri ili jednako dobri, neki su po mom misljenju bili cak i bolji, isto tako i maradona recimo, ili krojf pele ili bilo ko drugi, neki drugi igraci iz njihovih generacija su bili puno blizi njima nego sto je neko blizu messiju